REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Din ce în ce mai MULŢI BIVOLI printre şoferii din Constanţa!

Din ce în ce mai MULŢI BIVOLI printre şoferii din Constanţa!

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 292

Lipsa locurilor de parcare este una dintre cele mai mari probleme ale Constanței, mai ales că în ultima vreme au început să „răsară” stâlpișori în întregul oraș. Însă, în zolele unde acestea există, regulile nu sunt totalmente respectate de acele persoane care cred că „mai este loc să treacă cineva pe lângă mine” sau „o las așa că plec repede”.

Printre şoferii constănțeni mai sunt şi unii pentru care spaţiul destinat parcării este mult prea mic, motiv pentru care îşi lasă maşinile de-a curmezişul, pe câte două locuri de parcare, ori ocupă trotuare întregi. Alţii, posesori de „bolizi”, fac chiar şi scandal dacă le este atrasă atenţia în ceea ce priveşte modul în care au parcat. În mare parte, pentru o astfel de situaţie sunt vinovate autorităţile locale, dar şi oamenii care au uitat de cei şapte ani de acasă. Dovadă stau sutele de poze de pe grupurile special concepute pentru a îi face vedete pe cei care nu respectă regulamentul.

În acest caz, cu toate că s-a vrut realizarea unei campanii moralizatoare, lucrurile au început să mai scape de sub control. Din dorinţa de a-i atenţiona pe şoferii fără simţul parcării că nu e bine ce fac și din dorința de a le arăta și altora, de obicei pentru amuzament, cetăţenii au început să le lipească autocolante de hârtie pe oglinzile laterale sau chiar să scrie cu marker sau diferite vopseluri pe mașini. Ce este drept, unii parchează fix în faţa magazinului sau a restaurantului unde vor să intre, alţii parchează în staţia de autobuz, unii obturează trotuarele, în timp ce tot mai puţini reuşesc să respecte încadrarea maşinii între dungile locului de parcare însă, niciunul nu merită ca mașina să îi fie avariată pentru un asemenea fapt. Mai ales că nu este permis de lege!

Pentru a da dovadă că trăiesc într-un oraş civilizat, este necesar, în primul rând, să se acorde prioritate bunului simţ.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde este?
0
0
De obicei cand prind un ghertoi ca cel din poza, imi scot cheile din buzunar si le las sa alunece pe caroserie. Sa se duca dracu sa-si piarda timpul la service cu revopsitu! Hahaha!
5
0
Din ce in ce mai multi dau spaga la permis la oras apoi ies pe strazi prosti de intra in garduri
4
2
Ganditi-va ca imbecili precum cel din poza circula liberi in trafic si aveti pretentia de la ei sa inteleaga, sa respecte si sa-i duca mintea cand sunt la volan!
9
1
Cum e posibil sa parchezi in halul asta, si pe locul persoanelor cu handicap, trebuie sa fii handicapat mital sa faci asta. Ma invart prin parcare, pana gasesc un loc, dar nu parches pe locul persoanelor cu handicap, nu pot, frate, sa fac asta.
14
1
De unde locuri de parcare, cand o familie formata din doi membri detine 4 autoturisme, 2 de vara si 2 de iarna ? Daca mai au si doi copii, numarul lor creste pana la 8.
8
2
ba pardon, sunt tot mai multi soferi printre bivolii care s au nascut sa respecte legile de circulatie.
1
2
Nu a avut bani de Opel !!!
6
1
Ia sa vedem ce mai spune-ti?? Prostan cu opel???
7
2
Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste!
11
1
Un prostan cu VW, gunoaie si ei si carutele lor !
7
3
animalul este rezultatul politicii oltenesti ! Daca militia ar fi la datorie, pitecantropul ar fi scapat de niste bani multi. A doua oara nu ar mai fi parcat asa ! Muie politicienilor !!! Cu cacat !!!
8
4
Ce ai tras cumetre ?! ...lasa legalele , baiatul meu ...!
8
4
acest articol de cacat care incurajeaza actele de vandalism si huliganism intr-un oras ghetto prinde foarte bine are multi adepti si se incadreaza in tipicul orasului cu cetateni infractori si autojustitiari
7
3
Propun locuri de parcare amenajate direct la casa de marcat. Se economiseste timp, omul poate intinde mana direct de la geam ca sa plateasca ca la drive-in. Ce atata scandal cu parcarile astea cu linii drepte, cu chestii de dizabilitati, ne complica viata...
7
1
Bine ca nu au aparut si elefantii.
6
5
sunati la politia locala. daca binevoiesc vin . . daca nu te tin de vorba
9
1
Mai asta de te aprinzi repede,esti cumva posesorul acestei, rable, cotet,jaf de masina marca VW.
22
2
Dragi cetateni fututi urmasi demni ai parintilor vostri comunisti, de morala toti sunteti buni si ciuda va este cand unul are ceva mai bun decat voi, atunci hienele se unesc pentru a face un rau, o mizerie, o rautate, din spirit civic, pur comunist, inoculat de parintii vostri turnatori securisti Roti taiate, zgarieturi, vopsea, marker, oglinzi rupte, stergatoare rasucite, ciobani prosti, rupti in cur, morti de foame
5
35

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614