REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Din ce-și câștiga banii Mihai Albu când era student. Nu are nicio legătură cu moda: „Făceam mii de euro într-o noapte”

Din ce-și câștiga banii Mihai Albu când era student. Nu are nicio legătură cu moda: „Făceam mii de euro într-o noapte”

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1429

Mihai Albu este cunoscut acum de toată lumea, creațiile sale fiind adevărate comori, însă puțini știu faptul că faimosul designer și-a câștigat banii la început folosindu-se de o altă mare pasiune. Fostul soț al Iuliei Albu a făcut declarații surprinzătoare la Antena Stars despre perioada studenției, spunând că făcea mii de euro într-o singură noapte!

Mihai Albu a ocupat primele pagini ale tabloidelor în prima perioadă. Chiar dacă au trecut ani buni de când el și fosta lui soție au divorțat, aceștia continuă să fie în plin război. Dacă vă amintiți, cei doi și-au adus acuzații grave unul împotriva celuilalt, ea acuzându-l de agresiune, iar el de faptul că nu ar fi lăsat să-și vadă fiica în repetate rânduri.

Din ce-și câștiga banii Mihai Albu pe vremea când era student la Arhitectură

Nu mulți știu însă cum arăta viața lui Mihai Albu înainte de a deveni celebru. Acesta a povestit la Antena Stars că a studiat arhitectura, facultate care l-a constat însă foarte mult, deoarece trebuia să-și achiziționeze diferite instrumente pentru desen. Conform spuselor sale, designer-ul a învățat să facă bani din felicitări create chiar de el, având mare succes mai ales de Mărțișor.

„Ca student la Arhitectură, fiind o facultate destul de pretențioasă și foarte scumpă, trebuiau o groază de rechizite, de cărți, de instrumente de desen. Cum nu aveam posibilitatea de acasă, trebuia să mă descurc. Era un prilej de 1 Martie și, bineînțeles, de Crăciun mai era un prilej când făceam felicitări pe care le vindeam în aceleași locuri, dar mărțișorul era foarte important”, a spus Mihai Albu la Antena Stars.

Pe lângă felicitări, fostul soț al Iuliei Albu a povestit că realiza și tablouri sub lupă, fiind în miniatură, și lucrate pe bucăți din lemn. Ba mai mult, Mihai Albu făcea și anouri, dar și diferite aranjamente florale presate în cochilii de melc sau scoici.

„Executam mici tablouri sub lupă, executam în vârf de pensulă, erau niște tablouri în miniatură pe care le făceam pe o bucățică de lemn, le găuream și le prindeam acel șnur celebru de mărțișor. Făceam niște anouri, le lucram din rășină epoxidică și făceam același aranjament cu vas cu flori, în care vasul era, de fapt o cochilie de melcișor sau o scoică și îmi presam de vara, presam floricelele cât mai mici pe care le aranjam în acel anou”, a adăugat el.

Fostul soț al Iuliei Albu își vindea creațiile în fața facultății, câștigând sume mari de bani

Faimosul creator de modă a declarat că-și amintește și acum cu drag de perioada în care sute de studenți își vindeau creațiile în fața facultății, printre care și el. Vedeta a mărturisit că a primit multe laude pentru munca lui, atât de la intelectuali și profesori, cât și de la doctori.

„Eram o sută de studenți care ne vindeam creațiile în fața Arhitecturii. Veneau foarte mulți intelectuali, profesori, doctori și cei care apreciau lucrul manual. Mă pregăteam cu un an inainte cu acele flori pe care le presam. La mare adunam cochilii de melcișori și diverse scoici și cu 2-3 săptămâni înainte de 1 Martie începeam lucrul”, a mai transmis designer-ul.

Dezvăluirea prin care Mihai Albu i-a lăsat mască pe telespectatori a fost cea legată de banii primiți în urma vânzărilor. Fostul soț al Iuliei Albu a declarat că făcea mii de euro într-o singură noapte, bani ce-i acopereau toate cheltuielile.

„Făceam sute, mii de euro într-o noapte. Prețurile erau între 10 și 30 de lei. Vindeam o mie și la 10 lei. Erau 10.000 de lei, adică puteai să cumperi o mașină. Și banii ăia îmi ajungeau tot anul. Cumpăram tot ce aveam nevoie, îmi asiguram vacanța de vară, mers la mare, mers la munte, mers 1 mai, schiuri, tot”, a conchis vedeta, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai taie din ele...dale dreacului...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218