REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Din ciclul ‘sunt cu maşina la... spălătorie’, o şoferiţă din Constanţa a făcut-o lată: iată ce o aşteaptă!

Din ciclul ‘sunt cu maşina la... spălătorie’, o şoferiţă din Constanţa a făcut-o lată: iată ce o aşteaptă!

Replica API 26 ianuarie 2018 | 00:00 431

Urmează o vizită la Poliție

Urmează o vizită la Poliție

Mai multe imagini au ajuns pe rețelele de socializare, fiind vorba despre o mașină aflată pe plaja Modern, chiar în apă. În poze se observă clar cum a cedat gheața sub roțile autovehiculului. La scurt timp s-a făcut lumină, oamenii legii identificând șoferul care, de fapt, este o femeie în vârstă de 30 de ani. Aceasta este așteptată la Poliție. Riscă o amendă cuprinsă între 10.000 șo 20.000 de lei.

Constanța nu duce lipsă de șoferi care vor să pătrundă cu mașinile prin locuri… interzise. De cei care parchează pe unde le vine sau își lasă mașinile în mijlocul carosabilului am auzit cu toții, există și ei în peisaj, la ordinea zilei chiar, însă, de data aceasta, ne referim la cei care aleg să fie și mai cu moț. Și unde este cel mai ”palpitant” dacă nu pe plajă?

Au tot fost cazuri, unele înregistrate recent, când anumiți conducători auto au pătruns cu mașinile pe nisip, chiar dacă acest lucru este interzis. Unii au rămas împotmoliți, s-a lăsat cu anchete și amenzi, dar se pare că nu prea există leac pentru acești amatori de senzații… pe care numai ei le pot interpreta. Astfel că, joi, 25 ianuarie, un alt conducător auto din categoria mai sus descrisă a ales să intre cu un autoturism, marca Peugeot, pe plaja Modern.

Mai mult decât atât, văzând, probabil, că marea este nițel înghețată la mal, și-o fi dorit să patineze. Patinaj artistic, de viteză…, nu se știe, misterul a rămas, momentan, neelucidat. Cert este că pojghița de gheață nu a fost de acord cu intențiile lui și a decis să cedeze. Ce credeți că s-a întâmplat? Mașina a nimerit fix în apă. Imaginile au fost surprinse imediat și postate pe grupul de Facebook ”Parchez ca un bou”, iar membrii acestuia nu au stau pe gânduri și l-au catalogat pe șofer ”boul zilei”. Numai că, la scurt timp, oamenii legii au identificat conducătorul auto!

Este vorba despre o femeie, în vârstă de 30 de ani. Aceasta a fost chemată la sediul Secției 3 Poliție, în cursul dimineții de vineri, 26 ianuarie, în vederea luării măsurilor legale! Ea riscă o amendă cuprinsă între 10.000 și 20.000 de lei. De precizat este și faptul că femeia a spus că nu și-a dat seama că a ajuns pe plajă. A mers acolo cu copilul, pentru aerosoli, iar când ar fi realizat unde a ajuns, a vrut să efectueze manevra de mers înapoi, însă nu a reușit.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai sictir ca nu te crede nimeni unei urmele de la dat cu spatele priveste bini in poza mucoaso aerocarici ai vrut sa zici
0
0
a mers noapte cu masina pe plaja sa traga aeropuli
1
1
Justificarile cretinei sunt de-a dreptul hilare.
1
1
Cu siguranta nu era ea la volan!
0
1
o muista cu tupeu se plimba pe unde nu are voie
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367