REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Din culisele ‘facerii’ Guvernului Dăncilă. Bătălie aprigă la Transporturi!

Din culisele ‘facerii’ Guvernului Dăncilă. Bătălie aprigă la Transporturi!

Replica API 23 ianuarie 2018 | 00:51 357

Negocieri aprige la nivelul PSD, pentru ministere! Cei doi miniştri veniţi în guvern cu susţinerea PSD Constanţa - Felix Stroe şi Mircea Titus Dobre -, dar care au făcut declaraţii în sprijinul fostului premier Mihai Tudose, se pare că nu mai au vreo şansă să rămână şi în Guvernul Viorica Dăncilă.

“Cei doi miniştri de la Constanţa pleacă acasă. Însă nu sunt gata negocierile, nu este exclus să apară surprize. Este bătaie mare pe Ministerul Transporturilor. În ceea ce priveşte Turismul, sunt discuţii de desfiinţare a ministerului, mai exact de comasare, de exemplu cu Dezvoltarea, cum a mai fost, sau să devină agenţie”, au declarat, pentru “Replica” de Constanţa, surse PSD de la vârf.

În cazul în care se decide schimbarea lui Felix Stroe, la Transporturi ar putea reveni fostul ministru Răzvan Cuc, dar este vehiculat şi numele deputatului Sorin Bota. “Mai mari şanse are Bota, iar asta pentru că Răzvan Cuc a fost promovat de Niculae Bădălău, preşedintele executive al PSD. Ce a făcut Cuc imediat după ce a fost pus ministru? I-a jurat credinţă lui Dragnea şi nu i-a mai răspuns la telefoane lui Bădălău. Aşa că acum Bădălău se opune numirii lui. În schimb, Bota a stat cuminte şi a aşteptat... să îi vină rândul, cum ar veni...”, ne-a declarat o altă sursă din cadrul unei instituţii guvernamentale.

Decizia finală în privinţa componenţei Guvernului va fi luată însă vineri, iar până atunci nu sunt excluse şi surprizele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O autostrada Cumpana - paris se poate? Stroe si vasilache!
2
0
stroe a belit cariciu cand a tinut cu tudose, l-a luat gura pe dinainte, acum poate sa fac si autostrada pe luna nu conteaza e pa pa se zgarie pe ochi mosu
1
0
Orice civil e mai bun decat politrucul informator al Securitatii Stroe Felix, porcina obeza ce paraziteaza pesedeul la Constanta. Trebuie mers pana la capat si eliminata aceasta tumora din viata publica, daca nu pleaca si asta in Madagascar. Stroe tradatorul informator care a devalizat Raja, constantenii platind cel mai scump serviciu de distributie de apa calcaroasa, de calitate indoielnica, ce nu e dedurizata, trebuie sa se caiasca si sa se racoreasca, poate slabeste suina. Toata gasca astuia, compusa din Dumitrache, Moga, Dontu, Tutuianu, Moldovanu, Balta, Gherasim, Hondoreanu, Mihu si pr
8
0
oameni buni nu v-ati peins? omul asta nici nu are Studiile de Fezabilitate facute si se pronunta privitor la finalizarea lucrarii. Are ca si Tudose mania declaratiilor fara suport real. Apucatura dinainte de 90.
5
1
Felix cand veneai la Cernavoda ca reprezentant de zona pe vremea lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, si ne spuneai ca esti un COMUNIST convins, acum mai vrei la transporturi? De ce sa ii dai moldoveanului Olaru Alexandru subcontractari ale raja la Cernavoda?Cand iti spuneam sa nu o mai desemnezi pe penala mm sa mai candideze ai preferat sa ma dai afara.Acum ce zici ai facut bine? Du-te invartindu-te ca ai furat destul.Ai pus labele pe banii cernavodenilor. Sa nu uiti ca AKH Viena te asteapta.
7
1
TOT GUVERNUL ESTE VARZA
8
2
Deci nu au alte cadre....sau specialisti in tap...tarap
3
2
Stati calmi.... Stati calmi... Se fac doar studii de fezabilitate... Milioane de euro....Apoi vin altii.... Alte studii..... Alti bani... Noi tot asa... Comentam si atat.....
12
0
cu sau fara Stroe este un Minister de 2 bani,rusinea Europei cu acel DN 1 blocat non stop. hotii astia de la PSD ALDE nu sunt buni de nimic.
9
1
stroe felix e un bun mobilizator , organizator si dornic sa reuseasca si in guvern . Pacat de trecut....
5
12
Stroe este cel care a dat drumul la proiecte europene pentru autostrazi! Cuc este doar o caricatura.
11
13
Stro e mai bun ! Sa ramana !
10
9
Felix Stroe, nu vreau nici sa ramai, nici sa pleci, dar in orice situatie, sper sa ai suficient timp sa te caiesti prietene
10
3
Nu va ajunge cat pupati curul?
4
4
Cine e sursa asta? Nu cumva Nicolae Moga, cel atoatestiutor si bagator de seama?
12
1
Nu sunt psdist, dar ultimul, Stroe, chiar a miscat ceva in minister. A semnat deja 3 contracte cu BERD-ul, ceeace niciun ministru nu a fost in stare. Se poate ca din acest motiv sa fie schimbat. Face exces de zel si noi muritorii de rand nu avem nevoie de autostrazi.
17
9
Daca va fi numit in continuare Stroe la Transporturi inseamna ca Statul Paralel chiar are forta. Daca nu, inseamna ca forta slabeste...si asta e bine.
13
8
Nu conteaza cine vine la transporturi atata timp cat la sefia psd este mr. dragnea.
13
6
Cu toate ca stilul sau este a unui comunist sadea,cred ca Stroe mai dezmortea putin transporturile.Dar m-as bucura sa ramana pe dinafara,asa Dragnea ar avea un dusman pe masura care incet dar sigur,in stilul securist de dinainte de 90,il va dobora pe oltenasul telenovelist.
18
4
Oricine va fi numit nu va face nimic . minister care este folosit doar pentru sponsorizarea partidului .....
19
4
Poate ca-l schimba pe Stroe dar el ar fi facut treaba la Transporturi. Adio autostrazi!
22
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218