REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Din salariul de director, Mitrea de la Apele Române şi-a tras 8 vile cu etaj în Lazu

Din salariul de director, Mitrea de la Apele Române şi-a tras 8 vile cu etaj în Lazu

Replica API 4 iunie 2011 | 00:00 185

La concurenţă cu ANL-ul

La concurenţă cu ANL-ul

Marian Mitrea, directorul general al Administraţiei Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral (ABADL), este fericitul proprietar a nu mai puţin de 4 vile nou- nouţe, situate în localitatea Lazu. Casele arată chiar bine, sunt situate în aceeaşi curte, de pe strada Grigore Moisil şi sunt împărţite în două, astfel încât putem vorbi despre 8 locuinţe de lux. Mitrea le-a finalizat de curând şi le-a scos la vânzare, după cum se poate vedea din fotografiile alăturate. Din informaţiile noastre, fiecare vilă are cel puţin 300 metri pătraţi, iar specialiştii în domeniu ne-au spus că, pentru un astfel de imobil, preţul de construcţie ar fi de circa 300 de euro metrul pătrat.

Altfel spus, cele 8 locuinţe de lux ale şefului ABADL valorează, la roşu, cel puţin 360.000 de euro, preţ de construcţie. În mod normal, Mitrea ar trebui să le scoată la vânzare la un preţ cel puţin dublu, pentru a scoate profit, de unde putem deduce că directorul ABADL va obţine aproape 750.000 de euro de pe urma vilelor sale din Lazu. Bună afacere, nimic de spus, numai că e ţinută cam pe blat, dintr-un motiv foarte simplu: Marian Mitrea este unul dintre puţinii directori de instituţie care n-a catadicsit să-şi facă publică vreo declaraţie de avere. Evident, acuma are tot timpul din lume de a-şi încropi una pe genunchi, pe care apoi s-o şi antedateze, dacă are chef, să afle poporul că el de fapt declarase tot, inclusiv vila din zona Steaua de Mare, numai că i-a păpat căţelu' declaraţia şi de aia nu ştie lumea de ea, iar noi suntem invidioşi şi răutăcioşi, cu tot felul de cancanisme de astea. Până una alta, Mitrea ar trebuie să ne fie însă chiar recunoscător, din cel puţin două considerente. Primul, că l-am ajutat noi să-şi întocmească, în sfârşit, o declaraţie de avere, cu cele 4 vile din Lazu cap de listă, el nemaiavând altceva de făcut decât să completeze cu restul datelor. Şi al doilea - că îi facem publicitate gratuită, fiind greu de crezut că pe străduţa de pământ din Lazu e traficul atât de mare încât să-i fi trecut prea mulţi muşterii prin faţa vilelor.

Vom reveni.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218