REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Din seria „Parchez ca un bou”: cum să parchezi pentru a bloca o alee de acces!

Din seria „Parchez ca un bou”: cum să parchezi pentru a bloca o alee de acces!

Replica API 16 octombrie 2017 | 23:12 692

Parcarea „după ureche”, fără a ține cont de reguli, de bun simț sau măcar de neperturbarea traficului, dacă de alte considerente nu poate fi vorba, a devenit sport național în municipiul Constanța. O dovedesc, de altfel, și frecventele reclamații și fotografii postate, zilnic, pe grupul de Facebook „Parchez ca un bou”. Greșelile conducătorilor auto grăbiți, nepricepuți într-ale parcării sau pur și simplu neinteresați de faptul că nu sunt singuri pe șosele sau în spațiile special amenajate pentru staționarea autoturismelor sunt taxate prin atragerea atenției asupra lor în spațiul public. Măcar în acest fel să fie taxați șoferii, dacă alte măsuri, legale, nu se iau împotriva lor, deși există normative în acest sens!

O cititoare a „Replica de Constanța” ne-a semnalat încă un caz ce se înscrie perfect în categoria „Parchez ca un bou”, din centrul municipiului Constanța. Accesul pe o alee destinată și traficului auto a fost blocat, fără a se ține cont de faptul că încurcau circulația.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil ca a sunat telefonul si pentru ca strada era prea ingusta sa opreasca a virat la dreapta. In poza se vede ca e pe telefon iar rotile inca bracate o dovedesc. Nu e vorba de parcare in nici un caz.
0
1
Mai oameni buni, mai sunt situatii in care esti nevoit sa lasi masina ca din furca si sa fugi repede sa dai o mana de ajutor unei persoane accidentate. Te mai gandesti sa parchezi la dunga sau in loc permis? Dupa pozitia turismelor asta-mi pare. Au lasat masinile ca din furca si posibil sa fi dat omana de ajutor. E bine sa nu analizam la prima vedere ci sa luam toate aspectele in calcul. Daca parcarea e facuta din rea intentie, e cu totul alta discutie pentru ca prin ce au facut cei doi participati la trafic puteau obstructiona accesul unei autospeciale.
0
1
suge nasu la morti si pwla la toti
1
0
Prost mai esti bai! ce mai conteaza daca era sau nu in masina? Tot ca o vaca proasta a oprit!
3
0
Oameni buni, inteleg ca este vorba de o domnita cu functie din dpw, care a parcat aiurea. A parcat rau, se vede usor asta. Reactiile unora sunt de toata jena. Stimata doamna, invatati sa parcati, iar celor ce comenteaza, voi incercati sa va abtineti.
3
1
Ce ma, sunteti invidiosi ca am Audi ?!! Sugeti-o si voi ca mine lu' sefu si o sa aveti si voi Audi !!!
6
1
La noi,marcile, Audi,Mercedes, BMW, au fost compromise ,in mare parte de cei care le birjaresc.
5
0
Din lipsa de educatie si multe diplome de tot felul luate pe bani, 80% din poporul roman este sub limita de comportament civiliuzat, in public.Autoritstile tolereaza acest lucru ,pt.ca sunt segmentul de populatie cel mai usor de manipulat la alegeri.Nu va mirati ca popoarele cu ceva pretentii de civilizatie, ne considera tigani.Au dreptate.
5
0
vam fakut locuri de parcare !
1
1
Eu stiu o chestie. Atunci cand conduci masina de firma trebuie sa faci in asa fel incat sa nu faci de ras compania ce ti-a incredintat spre folosinta acea masina. Nu ca acest domn sau doamna ar fi singura persoana din aceasta firma ce conduce ca o cizma. vad zilnic masini cu numar dpw in port si marea majoritate au impresia ca sunt regii asfaltului.
10
0
Ba saracilor voi vreti sa il pun pe cumnatu sa va dea pe toti afara ?
6
5
Faceti o mare confuzie! Nu e un bou ci o vaca.
11
0
Nu parasisea masina, doar stationa, dar daca se face ca ploua si refuza sa isi miste masina de acolo, cum procedezi? Chemi un tir sau un tanc sau buldozer?
6
0
Stationarea c o..., parcare ca un...
6
0
Aviz chiorilor. Cea cu Audi, ca este femeie, se vede la volan. Asa ca faza cu parcarea nu tine. Poate statea la telefon dar in niciun caz nu parasise masina.
4
6
Sugi pula,stii tu cine a parcat al doilea?
2
8
Take a life
4
0
va omorati degeaba... singura masura care are efect este o amenda in cca 200 eur si obligatoriu sa fie platita... in scurt timp nu mai apar astfel de cazuri
7
1
E un directoras prostanac de la DP world din port de la Agigea, firma angajeaza doar nulitati in Romania ...
23
1
ambii conducatori auto, sun tboi deopotriva!!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218