REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Din seria „parchez ca un bou”, la Constanţa

Din seria „parchez ca un bou”, la Constanţa

Replica API 28 decembrie 2015 | 00:00 770

Cât de nesimţiţi sunt unii!

Cât de nesimţiţi sunt unii!

Pentru anumiţi şoferi din Constanţa se pare că nu prea există reguli când vine vorba de parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă, mai cu seamă în cazul celor care îşi lasă maşinile pe câte două sau trei locuri de parcare rezervate persoanelor cu handicap. Nici trecerile de pietoni nu au fost… „uitate”. Deşi în Codul Rutier este prevăzut că maşinile nu au voie să oprească la mai puţin de 25 de metri distanţă de o trecere de pietoni, pe unii îi doare fix în cot, ba mai mult, parchează maşina chiar pe trecerea de pietoni.

Regulile de circulaţie nu sunt respectate, poate şi din prisma faptului că mulţi şoferi nu le înţeleg sau pur şi simplu nu le pasă. De ceva timp a fost creată o pagină de Facebook cu titlul „Parchez ca un Bou”, care are ca scop să scoată la iveală nesimţirea şoferilor de la malul mării. Pe această pagină am găsit şi isprăvile şoferilor din perioada Crăciunului. Pagina este un grup public în care orice persoană care sesizează o parcare „nesimţită” poate face o poză, iar apoi să o publice pe acest wall.

Comentariile la aceste imagini nu întârzie să apară: „A depăşit orice limită de bun simţ”; „Sunt rampe pentru persoane cu handicap... şi aşa nu sunt multe, iar pe alea care sunt parchează toţi idioţii… aşa e la noi”; „Alt bou/vacă!!!”; „Eu propun să schimbăm denumirea paginii în "Parchez ca un idiot" din respect pentru boii cu patru picioare. Cât priveşte exemplarul din imagine, este un complexat care caută să iasă în evidenţă, şi dacă nu ştie cum, face şi el ce poate.”

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102