REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Din suflet, pentru copii! Meditaţii gratuite la matematică, română, engleză şi chimie, la o biserică din Constanţa

Din suflet, pentru copii! Meditaţii gratuite la matematică, română, engleză şi chimie, la o biserică din Constanţa

Replica API 30 octombrie 2017 | 00:00 1435

La Constanţa a început un proiect minunat, pus la cale de un preot şi oameni de bine. Copiii din parohia lui fac meditaţii, gratuit, la matematică, română, engleză şi chimie. „Proiectul este adresat copiilor care au nevoie de sprijin să răzbată. Suntem la început de drum, sperăm să se extindă proiectul”, a declarat părintele paroh Florin Ioniţă, de la Biserica „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”, situată pe strada Compozitorilor, zona Energia.

Dorinţa de a veni în sprijinul comunităţii oferind meditaţii copiilor din familii defavorizate, care nu îşi permit să plătească ore suplimentare micuţilor care mai „şchioapătă” la şcoală este de ceva vreme. Însă vineri, s-a pornit la drum! Cu emoţii la început, apoi cu veselie pentru că au dat de profesori răbdători, 11 copii de la Şcoala 23 din municipiul Constanţa au păşit în „clasa” special amenajată pentru ei de preotul Ioniţă, cu ajutorul unor oameni care au dragoste de oferit semenilor lor.

Meditatorii copiilor sunt o profesoară, soţie de preot, şi doi profesori ieşiţi la pensie. „Suntem la început de drum. Sper să dezvoltăm proiectul, să vină şi mai mulţi copii. La primele meditaţii, care au început vineri, 27 octombrie, au fost 11 copii. Ne aşteptăm să vină mai mulţi, după ce lumea va afla despre meditaţii”, a mai spus preotul Florin Ioniţă.

Este un exemplu demn de urmat, pe care cotidianul „Replica” de Constanţa îl felicită!

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un gest ce merita dat exemplu, orice proiect care vine in ajutorul elevilor nevoiasi este bine venit. De ce mereu trebuie sa gandim negativ?
2
2
Draga omule care i te adresezi lui Bogdan si nu ai puterea raspunderii, eu te rog respectuos sa ai decenta si barbatia sa semnezi cu un nume -exista si un camp special pentru asta in caz ca nu ai observat. Asta cu atat mai mult cu cat i te adresezi pe numele de botez. Pare-se ca il cunosti i ca ai anumite frustrari. Vad ca folosesti cratima, probbil ca esti dus la facultate, nu m-ar mira sa fie chiar cea de teologie, dar, draga omule, iti lipsesc facultati sufletesti. Vorbesti despre viclenie dar esti in necunostinta de cauza. Initiativa e a mea in totalitate. Din pacate, nu poti mai mult.
2
0
Felicitari! Preotul Atomei este initiatorul acestui proiect. Dumnealui continua si dezvolta proiectul de la Eforie. Mult succes si putere de munca alaturi de cei care va sustin!
8
3
Felicirari!Preotul Florin este un preot corect si cu mult suflet!
5
3
Rugam maimutele evoluate sa se abtina de la comentarii. Scoala fara Biserica naste guvernanti ca ai nostri si comentatori ca injuratorii de mai jos. Comentati la rubrica Sport, ca mai mult nu puteti, mai laicilor si ateilor.
6
3
Buna ziua! Oameni buni chair atat de rai ne-am facut! nu mai apreciem nicio fapta buna? de ce vedem numai raul? unde o sa ajungem? oamenii astia chiar fac ceva minunat!!!! de ce sa dam exemplele negative?!? mergeti si va convingeti inainte de a arunca cu noroi? cei care comentati negativ, faceti o fapta buna in timpul in care scrieti mesajul. asa ne schimbam
3
1
asa fac toti cu religia fac prozeliti. meditatii la biserica, e clar ce se urmareste.
5
13
Felicitari !
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367