REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dinamo - Chiajna 3-2 și e lider în play-out, după un meci spectaculos

Dinamo - Chiajna 3-2 și e lider în play-out, după un meci spectaculos

Replica API 6 aprilie 2019 | 00:00 423

Dinamo a câștigat clar meciul cu Concordia Chiajna, 3-2, și este, pentru moment, lider în play-out, după 4 etape. Atacantul grec Papazoglou i-a făcut souvlaki pe ilfoveni. Două șuturi, două goluri. Și un assist pentru Zenke. Iar Concordia se poate pregăti pentru Liga 2.

Mircea Rednic a trimis în teren aceiași titulari de la 2-0 cu FC Hermannstadt. Dar lui Dinamo, incomodată vizibil de pressingul oaspeților, i-au trebuit 28 de minute pentru un prim șut pe poarta lui Râmniceanu. Și acela a fost chiar golul semnat de Papazoglou, pe lista marcatorilor și la precedenta întâlnire, câștigată de „câini” cu 2-1 de Mărțișor.

Până la reușita atacantului grec, jocul l-a făcut Concordia. Numai că "directa" lui Gorobsov l-a găsit bine plasat pe Mandanda, iar voleul lui Marc s-a scurs pe lângă stâlpul din stânga al porții dinamoviste. După gol, cine a crezut că amfitrionii își vor lua viteză sau că ilfovenii vor deveni mai agresivi s-a înșelat. Pe gazon s-a așternut liniștea.

O liniște conservată până la finalul primei părți și de roș-albi, mai mult decât satisfăcuți cu rezultatul ce contrasta teribil cu jocul lor, și de oaspeți, incapabili să se scuture de șocul primirii unei lovituri picate din senin. Meciul a fost salvat de partea secundă. Și de un Papazoglou care i-a făcut souflakis pe ilfoveni. Mai întâi a dublat avantajul „câinilor”, apoi l-a servit pe Zenke, pentru 3-0. Primul gol al nigerianului în tricoul lui Dinamo.

Și meciul era practic încheiat după nicio oră! Timp în care amfitrionii dovediseră o eficacitate demnă de Interul anilor '60, 3 șuturi pe poartă, tot atâtea reușite, ajutați și de o Chiajna tot mai pasivă cu trecerea timpului. 3-0 scor final? Nu, pentru că Ivanovici și Bawab, ultimul în final, au redus proporțiile eșecului. Însă doar atât. Iar Concordia se îndreaptă cu pași apăsați spre liga a doua.

Dinamo are 25 de puncte și este lider în play-out, la egalitate cu Gaz Metan, care joacă luni cu FC Botoșani. Chiajna este ultima în Liga 1, cu 11 puncte, și pare tot mai aproape de retrogradarea în Liga 2.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614