REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dinamo l-a dat afară pe Adrian Mihalcea: Peluza Cătălin Hîldan anunță că Gheorghe Mulţescu e noul antrenor

Dinamo l-a dat afară pe Adrian Mihalcea: Peluza Cătălin Hîldan anunță că Gheorghe Mulţescu e noul antrenor

Replica API 15 iulie 2020 | 23:56 1337

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, pe Facebook, că FC Dinamo a decis înlocuirea actualului staf tehnic condus de Adrian Mihalcea. Noul antrenor ar urma să fie Gheorghe Mulţescu, conform propunerii către boardul DDB.

"În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo şi ProgramDDB, care prevede obţinerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului. Boardul DDB şi-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiţia ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei. Dorim să precizăm că nimic nu este adevărat din toate speculaţiile apărute în presă încă de aseară. Boardul DDB a fost atent la poziţia membrilor DDB şi a suporterilor în general, dar de aici până la a numi un antrenor este cale lungă. Clubul Dinamo nu a fost preluat de către ProgramDDB şi deocamdată nu are căderea de a decide strategia sau de a impune un antrenor", a anunţat Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

"Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă. Ne-am făcut partea ca suporteri, am sprijinit şi încurajat echipa în tot acest timp şi o vom face şi de aici înainte. Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulţescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se ştie despre el că a salvat şi alte echipe aflate într-o situaţie asemănătoare. Mulţescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenţii. Răspunsul dat de Gigi Mulţescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată.”, menţionează sursa citată.

Adrian Mihalcea a fost numit la Dinamo la 12 martie, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614