REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dintre toţi miniştrii, românii o preferă pe Olguţa Vasilescu

Dintre toţi miniştrii, românii o preferă pe Olguţa Vasilescu

Replica API 29 august 2017 | 13:31 437

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, duminică, rezultatele celui mai nou sondaj Avangarde, realizat la comanda Antena 3.

Potrivit acestuia, ministrul cu cea mai mare popularitate (47%) este Lia Olguța Vasilescu, care are pe mână portofoliul muncii și jutiției sociale.

Pe locul 2 se află Theodor Meleșcanu. Sevil Shhaideh, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene se află pe locul 3, 38% dintre respondenți având o părere bună despre acesta.

Ministrul de interne, Carmen Dan a cucerit 31%, în timp ce 26% au o părere proastă despre aceasta.

Urmează Adrian Țuțuianu și Petre Daea în topul preferințelor cetățenilor intervievați.

O părere bună au românii și despre Mihai Tudose, 48%,, iar 19% una proastă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o prefera moarta pe olguta sugear puta
0
0
Acolo in oltenia,la cea mai proasta subspecie umana,acest specimen are mare prizs la acel tip de idiotenii
2
0
Ptr ca e cea mai slugarnica ! In cutia craniana creierul lipseste ! Invata pe de rost ce treb sa spuna inainte sa vb la tv ! Nu e departe ziua cind va pleca si ea si guvernul PSD !
6
0
in fiecare luna face cite o lege a pensiilor si salariilor o baga in dezbatere publica mai trece o luna ramine ministru dati doamna demisia si pleaca
6
0
Romanii o prefera pe Olguta...la pat!
2
3
Sper sa moara sub ocupatie ruseasca, in gulag, romanii care considera otrava asta ceva benefic.
5
0
Hadeti sa recunoastem ca pana acum romanii o preferau pe Elena Udrea ca era buna cu draci si acum o prefera pe Oguta o alta bunaciune
5
2
Sondaj facut de Pieleanu ,omul PSD,nu este semnificativ.
9
0
Au fost mult mai buni cei de la PDL,in regimul Base-Boc si care azi se numesc PNL ? Pentru ca cineva a inceput sa miste lucrurile mai bine,au murit zeci de nevinovati la Colectiv,ca sa existe motiv de starnire a prostimii in strada si apoi sa se aduca cu japca un guvern nevotat de popor,o gasca de aserviti ai lui Soros. Mai tarziu,profu' de fizica Iohannis a devenit seful sistemului lasat de Basau iar azi lumea este complet debusolata.Adevarul este ca oferta politica nu prea este,avem aceiasi insi care se tot perinda la butoane dar si acelasi popor aiurit si usor de manipulat.
2
5
Rasa romaneasca este foarte idioata. Se vede pe strazi.
9
1
Sa vezi cat de proasta e natia asta
9
1
Multa muie
7
1
Ati da muie guvernului?Aveti vreo preferata?
10
1
Panarama asta care minte toata ziua si face tot ce-i spune pacaliciul mustacios. In afara de ce zic cei de mai jos -razvan si pmp, nu prea e buna de nimic; poate nici de asta.
12
2
sondajele acestui PSD-ist sunt adresate tot pensionarilor si asistatilor sociali. Toti ministri, in frunte cu analfabetul pop si secretara dan sunt zero barat. Asteptti, daca mai rezistati pana atunci, urmatoarele alegeri si veti vedea atunci rezultate. Terminati cu pomenile, cu minciunile, cu indatorarea tarii pentru cateva generati ca veti fi blestemayi pe veci. Iar tu pielene ce avantaje sau bonusuri financiare primesti, ca ma indoiesc de sinceritatea ta?
14
3
Muiere , mai degraba ! Se potrivea bine cu Vadim , ala tembel , ca alaturi de un tembel , trebuie si o femela , chiar proasta cu zurgalai ! Daca ar fi avut si ceva creier la purtator , pe persoana fizica , ar fi stat bine in turma pitipoancelor din PSD , care se stie , geme de atata prostie , incat tin trena condamnatului Dragnea ca pe un Phalus babilonian , toate de-a calare ...
11
4
Femeile n-au treaba cu politica si 80 la suta din barbati ar fute-o.Sincer , si eu .De aici si procentul ridicat
7
1
Si eu-o prefer la unwritten craci
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614