REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Direct Turism oferă servicii de transport aeroport, realizând 15 curse private pe zi în regim shuttle bus

Direct Turism oferă servicii de transport aeroport, realizând 15 curse private pe zi în regim shuttle bus

Replica API 24 iulie 2014 | 00:00 233

Direct Turism, una dintre cele mai cunoscute firme de transfer aeroport, shuttle bus, din România, marchează sezonul călătoriilor printr-o variantă nouă, îmbunătăţită a site-ului companiei. Scopul relansării subliniază promisiunea companiei de a duce la un alt nivel serviciile de transport catre aeroport din ţară.

Noul site are o interfaţă mai prietenoasă şi este mai uşor de utilizat de către cei care îl accesează, vizitatorii având posibilitatea de a-şi rezerva locuri pentru cursele private, de a vedea orarul mijloacelor de transport sau de a cere detalii suplimentare. În plus, site-ul permite utilizatorilor să caute zborurile disponibile la Aeroportul Otopeni pentru a alege soluţia cea mai eficientă pentru ei. Un beneficiu aparte oferit de site este serviciul de asistenţă non-stop, prin care utilizatorii pot cere informaţii legate de serviciile oferite de firmă sau pot fi asistaţi în rezervarea biletelor.

"Am ales această perioadă din an, pentru a face o schimbare, întrucât am remarcat dorinţa clientilor nostri de a gestiona si detine controlul pentru toate detaliile atunci când pleacă în vacanţe. Vor să se asigure că au totul sub control, că pot călători în siguranţă şi confort către şi dinspre aeroport, întrucât vancaţa lor incepe şi se incheie cu un transfer la aeroport. Cum cea mai simplă modalitate de informare este online-ul, am hotărât că trebuie să le oferim posibilitatea de a interactiona mai bine, sa le furnizam informatiile necesare şi facilităţile acolo unde le caută", a declarat directorul Cristian Barhalescu.

Direct Turism oferă servicii de transport aeroport, realizând 15 curse private pe zi în regim shuttle bus, pentru confortul şi siguranţa călătorilor. Principalele rute pe care se axează compania sunt Constanţa - Otopeni 9 curse şi Braşov - Otopeni 6 curse, transportul realizându-se cu microbuz, autoturism sau autocar.

Compania se mândreşte cu o echipă de profesionişti, 39 de angajati, de la şoferi, personal de vânzări, echipa de IT si coordonatori dar şi cu echipamente de ultimă generaţie. Cele 14 masini alocate acestui serviciu, sunt dotate cu WI-FI, aer conditionat, sistem audio, camere de supraveghere si sunt concepute special pentru transportul de pasageri ai companiilor aeriene si ai agentiilor de turism.

Serviciile de calitate şi seriozitate au atras colaboratori importanţi din rândul companiilor de zbor sau al agenţiilor de turism din ţară. Printre partenerii care îi recomandă se numără companiile aeriene BlueAir, WizzAir, Turkish Airlines dar şi un numar de 146 companii partenere din cele două oraşe în care activează: Constanţa si Braşov.

Direct Turism de la infiintare, din August 2013, a reuşit să îmbunătăţească imaginea serviciilor de transport turistic specific si interconectivitatea Aeroportului Otopeni cu cele două mari orase turistice ale Romaniei, sa contribuie semnificativ la optimizarea bugetului de calatorie al pasagerilor care calatoresc spre Litoral, Delta Dunarii, Valea Prahovei si in zona Brasovului, precum si la cresterea gradului de satisfactie al turistilor care viziteaza aceste destinatii.

Pe viitor, firma îşi propune să se adapteze nevoilor clienţilor şi să păstreze calitatea serviciilor la nivelul care i-a consacrat. În funcţie de cerinţele pietei, firma ia in considerare posibilitatea extinderii serviciilor şi pe alte rute.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369