REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Direcția de Pază va avea grijă de obiectivele CJC în 2019. Palaz: Fie se alinează cerințelor și solicitării noii conduceri, fie pleacă acasă

Direcția de Pază va avea grijă de obiectivele CJC în 2019. Palaz: Fie se alinează cerințelor și solicitării noii conduceri, fie pleacă acasă

Replica API 15 decembrie 2018 | 00:00 553

Consilierii județeni vor supune la vot, în ședința din 19 decembrie, mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi. Printre acestea, se numără și proiectul de hotărâre inițiat de vicele Claudiu Palaz privind aprobarea asigurării serviciilor de pază şi monitorizare pentru anul 2019 la obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa cu Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa. Direcţia este un serviciu public cu personalitate juridică sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa.

Precizăm că, în trecut, Palaz avea o părere destul de proastă despre angajații Direcției, pe care i-a numit ”incompetenți”. ”Sunt sătul de angajați incompetenți, care încalcă legea și care se ascund în spatele acesteia, pretinzând că demiterea lor se face cu mare greutate”, a declarat, anul trecut, vicele, revoltat că șeful de la acea vreme, Lucian Giurcă, a ajuns în atenția polițiștilor după ce a fost reclamat că, dintr-o mașină, amenința trecătorii cu o armă. Ar fi tras și câteva focuri în aer. Claudiu Palaz a declarat, pentru Replica, că paznicii Direcției trebuie să dea dovadă de competență, altfel, pleacă acasă ori, mai rău, desființează Direcția. ”Prețurile care sunt făcute pe Direcția de Pază sunt fără evaziune fiscală. Nu că m-aș gândi că firmele private fac evaziune, dar noi suntem corecți. Sunt prețuri reale. De aceea am ales să continuăm cu direcția. Angajații au două variante: fie se alinează cerințelor și solicitării noii conduceri a Consiliului Județean, fie pleacă acasă. Altfel, desființăm Direcția”, amenință Claudiu Palaz.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata s au prins si cainii de paza ca stapanii i au mintit de la 1800 incoa' de cand le au dat delete la istorie si v au vrajit cu marea inundatie de noroi???PALAZ E DE PALAZU MARE de spital ca toti de acolo!Cand ii luam la verificatul averii?Cand justifica si hotii ce au luat de 30 de ani din istoria asta inventata de ei asta contemporana pana sa ne extermine stramosii la sf aniilor 1700 ca sa rescrie o alta istorie in 100 de ani!Omorand barbatii si pastrand doar copiii si exploatandu i la munca in anii aia,sunt poze,dovezi,orase goale,foarte multi orfani si case de copii,unde erau parintii???
2
0
si totusi Palaz este profezionist se vad schimbarile in bine mai ales la pav expozitional
2
5
In CJC Constanta eu fac tot. Tutuianu nu face nimic. Profesionistul eu sunt. Eu propun, eu iau decizii, presa ma iubeste, ce mai eu ar trebui sa fiu presedinte de CJC, primar, prefect. Eu un profesionist.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920