REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Direcția de Turism a Consiliului Judeţean preia de la Ministerul Turismului clasificarea și declasificarea unităţilor hoteliere!

Direcția de Turism a Consiliului Judeţean preia de la Ministerul Turismului clasificarea și declasificarea unităţilor hoteliere!

Replica API 29 iulie 2017 | 23:26 461

Începând cu 1 ianuarie 2018, Direcţia de Turism din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa va prelua serviciile privind clasificările şi declasificarile din cadrul Ministerului Turismului. Preşedintele CJC, Horia Marius Ţuţuianu, a declarat că se impunea acest lucru, asta şi pentru că Ministerul Turismului nu cunoştea foarte bine situaţia de pe litoralul românesc. El spune că CJC se va ocupa strict de clasificarea unităţilor de cazare şi alimentaţie publică, iar declasificarea se va face în urmă raportului făcut în colaborare cu corpul de control al Ministerului turismului.

„Presupune înființarea unui grup de lucru cu oameni de la Consiliul Județean care merg la Ministerul Turismului și se perfecționează. De la 1 ianuarie 2018, prin proiectul de descentralizare, tot ceea ce înseamnă avizare și clasificare unități de alimentație publică și cazare vor veni în subordinea Consiliului Județean. Este normal ca oamenii de la Direcția de Turism din cadrul Consiliului Județean să meargă la perfecționare pentru ca de la începutul anului viitor acești oameni să fie pregătiți pentru a aviza și clasifica unitățile hoteliere și de alimentație publică din județul Constanța”, a declarat președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Declasificarea se va face în colaborare cu Corpul de Control al MT.

„Declasificarea vom stabli împreună cu Ministerul Turismului cum se va face pentru că acțiunile de control vor rămâne în subordinea Ministerului Turismului, la CJC vor veni doar avizarea și clasificarea”, a completat Horia Țuțuianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
REFERITOR LA PROGRAMUL INITIAT DE DVS ACELA REF LA VIOLENTA IN FAMILIE.POSIBIL SA FIE DEDICAT DOAR SI DOAR DOAMNELEOR.CUNOSC UN BARBAT CARE II BATJOCORIT TRIMIS RAULUI DE CATRE ASA ZISA SOTIE.AM INTELES CA SOTUL ARE SI UN HANDICAP GRAV.PROBLEME DE SANATATE DEEE AVEM MAI TOTI DAR DE CE SA FIE CHINUIT IN ACELASI TIMP.POSIBIL SA SESIZATI DVS CAZUL NU VREAU SA AM PROBLEME CU ASA ZISA SOTIE.CRED CA II DE EDNIE ROMA DUP APARENTE.AU SI UN COPIL ACESTA II AL EI AUZEAM BIRFELE.POATE SA SE IMPLICE CINEVA I ACEST CAZ?.DACA NU II F POSIBIL SA NU CONTEZE.
0
0
Cipanizati urgent aceasta directie, sa fie bine ca sa nu fie rau. Turismul cu iz de zer va invinge intodeauna.
3
1
primarii de eforie suntnumai pentru ei si acolitii lor.numai tembelii mai vin la eforie;eforie un focar de boli,infectii,de atata mizerie
3
2
Gunoiul ingroapa eforie. Rusine
3
1
Veniti in Eforie si declasificati statiunea! Este o mizerie de nedescris iar autoritatile locale aduna doar banii de la tarabe
2
2
o ploaie de bani! bravo! bravo! sid, esti foarte tare! te si pricepi ca doar de unde ai plecat se baga in faliment sau e in faliment!
1
1
Machedon la machedon sa-si scoata ochii, tutuianule TRANSFORMA CONSTANTA INTR-O TARLA DE OI ASA CUM VA PLACE VOUA MACHEDINILOR SA SMECHETITI OAMENII exact ca ADEVARATII CIPANIICE VI SE POTRIVESTE CA O MANUSA PROVERBUL PE AFARA VOPSIT GARDUL IN CURTE PUTE CACATUL,ce controale,ce protectia consumatorului .
4
1
Foarte bine. Descentralizarea este un lucru bun
1
2
Vor aviza tot chipurile sa mearga treaba pe urma protectia consumatorului gaseste probleme
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614