REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Vin., 29 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6501
19.5° Constanța Vineri, 29 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6501

Direcția Generală Poliția Locală Constanța, campanie de informare a cetățenilor

Direcția Generală Poliția Locală Constanța, campanie de informare a cetățenilor

Mariana MURAT 20 septembrie 2023 | 00:00 675

 Direcția Generală a Poliției Locale Constanța a derulat o campanie de informare a cetătenilor, cu privire la respectarea normelor de conviețuire și curățenie la locul de joacă.

Directia Generala Politia Locala Constanta, campanie de informare a cetatenilor

„Ia inițiativă! Respectă comunitatea în care conviețuiești! Prețuiește bunurile publice!  În Constanța, din păcate, încă se mai distrug locurile de joacă și se încalcă regulile de conviețuire socială în spațiul public.   Se deschid locuri noi de joacă, se reamenajează cele existente și în câteva zile echipamentele sunt rupte sau murdărite.  De asemenea, nu este păstrată nici curățenia: se aruncă ambalaje și coji de semințe pe jos, se consumă alcool sau se fumează și se aruncă resturile de țigară în alte locuri decât cele special amenajate, iar lista ar putea continua.  Şi nu este vorba despre materialele de proastă calitate ale echipamentelor sau de faptul că nu se curăță locurile de joacă, ci despre comportamentul neadecvat al unora dintre noi. Trist este că tot din buzunarul nostru, al constănțenilor, sunt suportate costurile de reparații sau de igienizare a acestora.  Direcția Generală Poliția Locală Constanța derulează o campanie de informare a cetățenilor cu privire la importanța normelor de conviețuire socială și a dreptului de a păstra un mediu curat și sănătos pentru copiii noștri.  Constănțenii au fost informați la începutul acestei săptămâni în legătură cu obligațiile legale pe care le au cu privire la regulile de conviețuire și curățenie la locurile de joacă :  

-Să nu distrugă echipamentele;  

- Să nu murdărească mobilierul și dotările de agrement;  

- Să nu deseneze pe bunurile publice;  

- Să nu rupă/ fure florile;  

- Să păstreze în bune condiții băncile;  

- Să nu consume alcool;  

-Să nu arunce hârtii, ambalaje, sticle sau alte obiecte, decât în cele special amenajate;  

- Să nu fumeze;  

-Să nu plimbe animalul de companie în interiorul locului de joacă și să strângă după acesta în proximitatea spațiului public, sau în orice loc.  

Vă rugăm și pe dumneavoastră să nu asistați impasibili la actele de vandalism sau alte fapte antisociale și să semnalați orice încălcare a legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ.  Nu uitați! Prețuiți bunurile publice și în special locurile de joacă ale copiilor noștri!  Numai împreună putem contribui la gestionarea bunurilor publice!”, au declarat cei de la Direcția Generală a Poliției Locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viteazul politist local Olteanu Valeriu mai traieste ? Acest luptator neinfricat care se lupta cu iarba ? Il asteptam la Casa Albastra !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
14113451724
5/49
1610388237
joker
11339203516