REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa scoate la concurs zeci de posturi

Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa scoate la concurs zeci de posturi

Replica API 18 aprilie 2016 | 23:37 6373

Cauţi de muncă?

Cauţi de muncă?

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcţii contractuale, vacante, după cum urmează: 3 posturi de educator, pe durată nedeterminată, în cadrul Centrului de Plasament Antonio, 1 post de psihopedagog, 2 posturi de educator, 1 post de muncitor calificat fochist, 1 post de muncitor calificat lenjer şi 1 post de muncitor necalificat spălătorie pe durată nedeterminată, în cadrul Centrului de Plasament Delfinul.

În cadrul Centrului de Plasament Ovidiu sunt vacante 1 post de educator, 1 post de muncitor calificat şi unul pentru muncitor calificat bucătărie. La Centrul de Plasament Traian este nevoie de patru educatori şi un medic, iar la Centrul de Plasament Micul Rotteredam este nevoie de un asistent medical.

În cadrul Centrului de Primire al Copilului în Regim de Urgenţă sunt libere 2 posturi de educator și 1 post de medic. Posturi vacante sunt și în cadrul Complexului de Servicii Comunitare Orizont – Centrul Rezidenţial. Astfel, sunt scoase la concurs 4 posturi de educator, 5 posturi de infirmier și 1 post de pedagog recuperare. La Centrul de îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă sunt scoase la concurs 1 post de muncitor calificat bucătărie, 1 post de muncitor necalificat spălătorie și 3 posturi de infirmier, iar la Centrul de îngrijire şi Asistenţă Sf. Andrei Negru Vodă sunt libere 2 posturi de infirmier și 1 post de şofer.

Tot la Negru Vodă, dar în cadrul Centrului de îngrijire şi Asistenţă Armonia sunt disponibile 1 post de infirmier și 1 post de şofer. La Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol sunt vacante 2 posturi de asistent medical, 1 post de infirmier și 1 post de psihopedagog. În cadrul Centrului Pilot de Servicii Comunitare pentru Persoane cu Handicap şi Formare de Personal Techirghiol – Centrul Rezidenţial sunt libere post de asistent medical, 1 post de inspector de specialitate, 1 post de muncitor calificat bucătărie și 5 posturi de infirmier.

Mai sunt libere: 1 post de îngrijitor curăţenie, pe durată nedeterminată, în cadrul Complexului de Servicii Comunitare Cristina – Centrul de Recuperare de Zi, 3 posturi de educator, pe durată nedeterminată, în cadrul Complexului de Servicii Comunitare Sparta Rotterdam – Centrul Rezidenţial, 1 post de educator, în cadrul Adăpostului de Zi şi de Noapte pentru Copiii Străzii, 1 post de psiholog, în cadrul Centrului de Zi pentru Copilul cu Autism, 1 post de asistent medical și 1 post de infirmier, pe durată nedeterminată, în cadrul Centrului de îngrijire si Asistenţă Techirghiol, 1 post de infirmier, pe durată nedeterminată, în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Năvodari, 1 post de psiholog, pe durată nedeterminată, în cadrul Locuinţelor Protejate Topraisar, 1 post de infirmier, pe durată determinată, în cadrul Locuinţelor Protejate Cumpăna – Casa Azaleea, 1 post de infirmier, pe durată determinată, în cadrul Locuinţelor Protejate Negru Vodă Casa Safir, 2 posturi de muncitor întreţinere, pe durată nedeterminată în cadrul Centrului de Intervenţii Coloană Auto, 5 posturi de şofer pe durată nedeterminată, în cadrul Centrului de Intervenţii Coloană Auto.

Pentru posturile de infirmier, asistent medical, medic și educator se cer studii superioare, iar pentru funcțiile de muncitor necalificat se cer studii medii. Termenul limită de depunere a dosarelor este 27 aprilie, iar concursul se va desfășura în perioada 10-13 mai. Relații suplimentare se obțin la sediul DGASPC Constanța din Municipiul Constanța, str. Decebal nr. 22, telefon 0241/480.863. Concursul se organizează la sediul C.P.Traian din Constanța, str.Nicu Mandai nr.15 (zona Halta Traian, vis-a-vis de str.Interioară 2).

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti angajari de infirmier
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367