REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Directoarea unei şcoli din judeţul Constanţa, PRINSĂ la volan FĂRĂ PERMIS! Şi-a recunoscut vina

Directoarea unei şcoli din judeţul Constanţa, PRINSĂ la volan FĂRĂ PERMIS! Şi-a recunoscut vina

Replica API 17 octombrie 2018 | 00:00 354

Făcea şcoala de şoferi!

Făcea şcoala de şoferi!

Credeți că în timp ce frecventați cursurile unei școli de șoferi aveți voie să conduceți vehicule pe drumurile publice fără un instructor autorizat? Bineînțeles că nu. Printr-o asemenea situație a trecut directoarea unei unități de învățământ din județul Constanța, care s-a urcat la volan și a fost trasă pe dreapta de către polițiștii rutieri. Acum a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției și s-a ales cu o pedeapsă de 8 luni de închisoare cu suspendare.

Totul s-a petrecut la finele lunii august 2017, când o femeie care se afla la volanul unui autoturism și rula într-o localitate din județ, de pe lângă Hârșova, a fost trasă pe dreapta de către polițiștii rutieri. Aceasta a precizat că nu deține permis de conducere, că doar ce terminase cursurile școlii de șoferi și că urma, într-o lună, să susțină proba practică.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Anul acesta, ea, care este directorul unei unități de învățământ, a ales să-și recunoască vina, încheind cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova un acord de recunoaștere a vinovăției. Femeia a precizat că regretă fapta.

” Prin adresa cu nr. xxxxx din data de 2.11.2017, Instituția Prefectului Județului Constanța prin Serviciul Public Comunitar Regim Permise de conducere și Înmatriculare a vehiculelor Ca comunicat faptul că numita figurează în evidențele instituției ca având permis de conducere categoria B din data de 20.09.2017, prin urmare la data săvârșirii faptei aceasta nu deținea permis de conducere Audiat în calitate de inculpat la data de 08.08.2018 în prezența apărătorului din oficiu , inculpata declarat expres: înțeleg să închei un acord de recunoaștere a vinovăției deoarece recunosc s ăvârșirea faptei și accept încadrarea juridică a faptei pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și acesta a consimțit să presteze muncă neremunerată în folosul comunității”, potrivit rolii.ro.

Astfel, în octombrie anul curent, judecătorii au decis: ”admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova cu inculpata, cercetata in stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (…) condamnă pe inculpată la pedeapsa de 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Dispune amânarea aplicării pedepsei. În temeiul art. 84 Cp. stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani”, potrivit minutei judecătorești.

LILIANA CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CRED CA A FOST JUDECATA DE D NA PWISDA LUNGA MARIANA CARE NU DA PRIORITATE LA BICICLSTI SI II SI BAGA PWLE IN EI
4
0
Directoarea a sifonat toti hotii pestii interlopii profesoarele
7
4
Pai in cazul asta sa moara smecherii ca asta cu tot cu pilele lor ca sa se curete societatea de rebuturi care sunt plasate deasupra legii
2
2
Nu toata prostimea care cade pe bec privelegiaza de acest acord de recunoastere .Doar cei care au ... ''pile,cunostiinte si relatii " sus puse la politie si parchet.Amarastenii de rand merg la termene si procese in instanta.Legile sunt doar pentru fraieri trebuie respectate de acestia iar smecherii cu pile cunostiinte si relatii scapa.
10
3
Ce recunoastere? Legea in cazul asta spune clar puscarie.Indiferent cine e.Dar daca a prin la volan vitelusa din famelie trebuie schimbata legea ptr 24 de ore ca sa fie scapata.
8
1
recunoatere???...o mangla inventata de procurori.Sa mearga la procese si sa sufere precum ceilalti inculpati.Adica fraierii trebuie sa sufere iar smenarii stau acasa si primesc n.u.p sau pedepse minime.Grihania voastra de derbedei !!!.Todiras vezi ce plmea faci cu derbedeii astia.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920