REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Director de la Sanatoriul Techirghiol, dat în judecată de Fisc în dosarul de faliment al firmei sale

Director de la Sanatoriul Techirghiol, dat în judecată de Fisc în dosarul de faliment al firmei sale

Replica API 15 februarie 2017 | 23:22 742

Fost membru de vază al UNPR

Fost membru de vază al UNPR

Fiscul constănţean a dat în judecată asociaţii unei firme producătoare de mobilă în dosarul acesteia de faliment. ANAF îi consideră responsabili pe patronii societăţi pentru insolvenţă. Printre cei vizaţi se află şi un director în cadrul Sanatoriului Techirghiol.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa i-a chemat în judecată pe pârâţii Tudor Mădălin Pavel, Dumitru Pavel, Ana Şipoş şi Lucian Cătălin Şipoş, într-un dosar privind atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă. Speţa a fost înregistrată la Tribunalul Constanţa pe 09.02.2017 şi nu are încă stabilit un termen de judecată. Cei patru deţin firma Ideal Concept SRL, un mic producător de mobilă din Constanţa, înfiinţat în anul 2001. Societatea a raportat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 1.331.927 lei şi un profit net de 1.408 lei, cu 25 de angajaţi, dar şi datorii de 1.412.691 lei. Unul din patroni, Lucian Cătălin Şipoş, a fost consilier local în Constanţa şi este director în cadrul Sanatoriului Balnear de Recuperare Techirghiol. Şipoş era cât pe ce, în 2014, să ia locul lui Harry Boiagian în Consiliul Local Municipal Constanţa din partea UNPR. La Sanatoriul Techirghiol, afaceristul tras la răspundere de Fisc pentru falimentul firmei sale este şeful Serviciului Managementul Calităţii Serviciior Medicale. Şipoş nu se poate lăuda cu o situaţie materială foarte bună. Potrivit declaraţiei de avere, fostul politician nu are nici un bun în proprietate, iar singurele sale venituri erau, anul trecut, salariul său anual de economist, de 32.400 lei, plus cel de manager al soţiei, de doar 6.000 lei. În schimb, Şipoş are un credit de 25.000 lei contractat în anul 2008 de la Credit Europe Bank, pe care nu a putut însă să-l achite. Aşa se face că banca l-a dat în judecată într-un dosar în care Sanatoriul Techirghiol este terţ poprit.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca stii ca-i hot, sesizeaza organele competente. Sau scatofilia este mai la indemana?
5
1
SIPOS hot, badaran, prost, incult, asa cum trebuie intr-o functie de conducere. Ne miram ca nu merge treaba bine? Asta e tara pe care am cladit-o lasand partidul sa-si puna oamenii!!! S-a intrebat cineva daca are studii pentru functia pe care o are?
4
3
Si care este stirea? Vrea cineva locul lui Sipos si dam stiri despre lucruri care nu au legatura cu Sanatoriul. De ce punem o poza cu Sanatoriul si spunem ca este tert popritor, adica ii va opri bani din salariul lui Sipos pentru a-i vira la banca debitoate. Ca el sunt sute de oameni !!!
8
3
in toti acesti ani nu a facut profit deloc evazionisti notorii cei tot aparatii
5
3
Mancatorie de cacat gratuita, minciuni de doi bani si asasinarea limbii romane, toate s-au unit pentru a-l distruge pe Sipos. Decat sa-l muscati de cur, mai bine treceti in partea diametral opusa.
5
6
Sa nu va surprinda doar stirea aceasta cate ilegalitati a comis pana acum la sanatoriul Techirghiol inca nu sau descoperit? Toti bani sunt depusi in cont in Republica.Moldova de unde este sotia lui ?
7
5
nu ai dreptate Sipos ocupa un post de sefu servicului menejmentului calitatii la arajamenit cu cel dela cadre si cu menegera sanatirului ca sunt din acelas partid de fapt au fost ca s-ar putea sa fi plecat la alte partide dar gasca e aceias aloo Bucurestiul veniti domnule si faceti si la techirghiol o revizie asta a fost taximetrist si vobeste cu personalul numai cu bagaias ...... asta da menejmentul calitatii ca lui doamna meneger ii place se vede comportamentu sau ca o are in partid si acolo e invers Sipos e seful ei spor la treaba mincati banii sanatoriului
13
2
Nu sunteti prea bine informati. Sipos este sef serviciu nu director faceti-va temele mai bine.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108