REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Directori, notari, primari și polițiști, condamnați în dosare marca DNA

Directori, notari, primari și polițiști, condamnați în dosare marca DNA

Replica API 28 aprilie 2018 | 00:06 499

În cursul lunii martie 2018, în dosare de corupție instrumentate de D.N.A., au fost condamnați 47 inculpați prin 19 hotărâri judecătorești definitive. Printre persoanele condamnate definitiv figurează: două persoane cu funcții de conducere într-o companie de stat, un șef al finanțelor publice locale, un notar, un primar de comună, doi ofițeri de poliție, doi angajați ai unui tribunal și două cadre didactice.

Pedepsele dispuse de judecători față de cei 47 inculpați variază între 5 ani și 6 luni închisoare și 1 an și 6 luni cu amânare.

Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.

În acest fel, D.N.A. răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara sa stie Bucur si Negulici nu se angaja nimeni si nu era promovat nimeni.Contrctele erau incredintate firmelor Elcomex si General Concrete.Angajarea si promovarea lui Epure de catre Bucur s-a facut la solicitarea lui Danut Culetu prefect.Dosarul lui Epure sta in sertarul procurorului de caz.Oare de ce?Dosarul lui Vacalau sta si el pe loc la interventia prietenului lui si al lui Bucur, fostul sofer Nicolae Emilian.Asta este justitia din Romania.Acum poate va gasiti explicatia cu privire la felul in care arata tarisoara.
3
0
Solutionare multor excroci cind
1
2
Cand se va da solutia in dosarele de coruptie a inculpatilor:BUCUR IONEL,NEGULICI ELENA,ENCICA IONEL,NICOLA LAURENTIU,OLTEANU MADALINA?Dar care este stadiul dosarului lui EPURE GHEORGE,VACALAU DORU,MARCULESCU BRUNO?Cine l-a angajat pe LOJNITA VIOREL ALEXANDRU?Cine conduce de fapt CNE Cernavoda?1
3
0
Vrem numele militienilor care au fost condamnati. Replica, tu iei doar comunicatele militiei in care ne spun cate amenzi au dat? Vrem numele coruptilor. Daca nu, cei de la Replica sa nu mai ridice boturile de sub birourile militienilor, unde le fac cate una mica in fiecare dimineata.
3
0
Ia intrebati l si pe Dancu al nostru cata spaga a luat de la cei cu maxi taxi sa i lase sa si umle buzunarul
6
2
Bravo bravo men bv
1
3
marca dna tip codruta sa duca in eroare prostimea din tara asta.minciuni grosolane
9
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102