REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, în atenția Poliției! Este verificat dacă a condus BĂUT VIDEO!

Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, în atenția Poliției! Este verificat dacă a condus BĂUT VIDEO!

Replica API 12 octombrie 2017 | 12:12 1262

Mai multe filmulețe au apărut în spațiul virtual, pe Facebook, postate fiind de Daniel Suru, acesta susținând că este vorba despre directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea, care ar fi condus un autoturism chiar dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice. În imagini se poate observa cum un vehicul rulează haotic, părăsește partea carosabilă și schimbă benzile de mers fără a respecta legile aflate în vigoare, însă nu se știe cine era la volan. De acest aspect se va ocupa Poliția, care s-a autosesizat în acest caz. De cealaltă parte, Artagea susține că el nu consumă alcool și nu înțelege ce se întâmplă și cine este Daniel Suru.

Totodată, președintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu - Iorga Palaz, cere demiterea directorului Aerportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea, în urma unor acestor filmări apărute pe Facebook. ”Președintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu-Iorga Palaz, având în vedere filmările apărute în spațiul virtual, realizate de către numitul Daniel Suru, angajat al Forțelor Speciale ale Poliției Române (conform profilului rețelei de socializare – Facebook), cere public ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea, având în vedere faptul că din filmările menționate, acesta a circulat în stare avansată de ebrietate. Este incredibil cum un șef al unui obiectiv de o importanță națională să meargă beat pe drumurile publice, punând în pericol viețile cetățenilor, mai ales ținând seama de faptul că Aeroportul Mihail Kogălniceanu este un obiectiv strategic. Totodată, solicităm ministrului de Interne, Carmen Daniela Dan, să dispună o anchetă în privința verificării faptelor care reies din filmările apărute în spațiul virtual. În cazul de față, ne punem întrebarea cum se coordonează activitatea Aeroportului Mihail Kogălniceanu, dacă directorul acestuia este posibil să se afle periodic în astfel de stări de ebrietate”, potrivit unui comunicat de presă al PMP.

Artagea: ”Eu nu consum alcool! Am ieșit din aeroport și am revenit, ce alcool?”

De cealaltă parte, Bogdan Ionuț Artagea susține că el nu consumă alcool. ”Am ieșit din aeroport și apoi m-am întors pentru că am primit un apel telefonic. Asta a fost tot. Ce băut să fiu? Am înțeles că domnul Suru are ceva cu toată lumea. Nu înțeleg… Eu nu consum alcool pentru că am diabet. Nu m-a văzut nimeni consumând alcool vreodată. Puteți întreba pe oricine și veți vedea că eu nu consum alcool. Nici nu m-am uitat la acele filmulețe pentru că nu am de ce. Repet. Am ieșit din aeroport și am revenit în urma unui apel telefonic. De aici și până la faptul că aș fi conuds băut…”, a declarat, pentru ”Replica”, Bogdan Artagea.

Poliția s-a autosesizat

Precizăm că imaginile au fost filmate în cursul zilei de miercuri, 11 octombrie. În unul dintre filmulețe se poate observa cum autoturismul ce se presupune că ar fi fost condus de către Artagea, rulează haotic, schimbând benzile de mers fără a respecta legile, iar la un moment dat chiar părăsește partea carosabilă. Menționăm faptul că polițiștii constănțeni s-au autosesizat cu privire la aspectele semnalate și se fac verificări asupra aspectelor sesizate, urmând ca la finalizarea anchetei să fie luate măsurile ce se impun.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zolpidem!!!!!!
0
0
Se indoapa mereu
0
0
Bvvvvvvvvvvv
0
0
Artagea sa nu pleci ca suntem terminati. Ne alearga lumea prin curte ca am furat cot la cot cu tine. Acatrinei - da mai bea si el si te-a invatat si pe tine
2
1
Felicitari domnului Palaz pentru masura luata impotriva lui Artagea. Tin sa va comunic ca nimeni nu a avut curajul sa faca public acest lucru! Sa mai amintim si de directorul economic Horia Acatrinei care este un betiv de mare clasa,avand in vedere ca anul trecut a ramas fara permisul de conducere pentru influenta bauturilor alcoolice si ii s-a intocmit dosar penal ,iar acest lucru se poate verifica si la politia rutiera. De dimineata de la ora 9:00 de cand ajunge si pana pleaca este intr-o stare de ebrietate constanta in tot timpul programului.
2
1
Pai acatrinei are condamnare cu suspendare ca a condus beat mort pe drumurile publice. Artagea cine va mai salveaza ma ca Tanase a iesit la pensie? Si mai pui ca acuma urmeaza dosarele ale grele cu acreditarea aeroportului cu licitatiile de milione de lei... oricum poarta alba e airoape boschetari alcolici. De maine iti pleaca si Cucul lui badalau ... la puscarie nenorocitilor
3
1
Barcaru, a zis cineva barcaru? Hahahahaaaaa...
3
0
aia din dreapta o suge mai bine ca mine. Prietenii stiu de ce. Numai Miha io suge prost lu Barcaru ala cu penisul de 7 cm
5
0
Hotul nedovedit cu etilotestul...e boss cinstit...
2
0
Era cu Pomohaci in masina, se jucau adevar sau obligatie.
3
0
Cu dependenti de femei si jocuri de noroc ca aceia enumerati de Gogu nivelul de securitate al Aeroportului probabil scade mult! ATENTIE Autoritati!
4
0
Artagea-Acatrinei-Fotu este trio-ul malefic de la Aeroport. DNA, ai de lucru serios!
6
1
Tinand cont cu cine este insurat, eu personal il inteleg. Eu greu sa fii sogor cu jumatate de oras.
9
2
Oricum, individul ce conduce in halul asta nu poate fi decat beat, bolnav sau drogat. Este un pericol pentru toti participantii la trafic. Demisia idiotului este iminenta.
5
1
Este foarte probabil ca pasagera din dreapta presta un serviciu oral.
5
1
Vasile taci din gura
2
0
Palaz sa ne sugi pula ! Esti cea mai mare curva si cel mai mare prqduitor care si-a pus neamurile pe toate functiile. Ai nevoie sa pui pe cineva la aeroport de ulrli ca o pizda ?!
10
7
A consumat limonada
4
0
Da mah dadeam un like pe facebook la o stewardesa moldoveanca de la Buzau care zboara Wizzair si cu care vreau sa ma pisicesc neaparat in toamna asta trista si tarzie...Nu eram nici baut si nici tras,nu fac din astea cand sunt la volan!
4
1
Poate era Bogdan Arsene la volan beat mort
8
0
Poate ia venit omului rau ! La fotbal si la ''circulatie'' se pricep toti !...
4
4
Asta se de important dar in schimb e un nimeni un prost care probabil conduce beat si haotic ce impresie nea creiat noua de prost
2
3
Printre altii care nu se mai satura
3
1
Si palaz turnatori de meserie
8
0
Nici primarul din comuna Costinesti nu consuma apa doar bauturi alcoolice si conduce doar beat la volan cat Dancu ,Racaru ii sunt prieteni .
4
1
GATA SE STARNGE LATU. Tanase de la politia transporturi a iesit la pensie si toate dosarele lu artagea si acatrenei au ajuns pe masa procurorilor!
8
1
Pasagera din dreapta era de vina, saraca, cazuse intre scaune si se lovise cu botoxul.
8
0
Poate conducea Acatrinei!
3
0
Cum se va verifica asta? Sunt curios. Va fi pus sa jure pe rosu ca nu era beat?
14
1
Poate statea si el pe facebook ,mai da-a -n sloboz de praduitori!
7
0
cu asa o nevasta saracu normal ca bea....
10
3
poate scria sms-uri la volan...
6
1
Palaz cere hai sa avem pardon.A mai cerut acesta bani de la buget si uite acum traieste din taxele si impozitele constantenilor.Asa da ciolan de ros.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614