REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Directorul Colegiului Economic, împins de Iorguş spre Primăria Mangalia

Directorul Colegiului Economic, împins de Iorguş spre Primăria Mangalia

Replica API 28 mai 2011 | 00:00 121

Posibil candidat

Posibil candidat

Deputatul PDL Zanfir Iorguş este încrezător în şansele partidului la alegerile din 2012. Parlamentarul susţine că nu va pleca din PDL, aşa cum "bârfesc" unii, ba chiar s-a arătat interesat de cine ar putea lansa astfel de comentarii "pe la colţuri". Într-un interviu acordat cotidianului "Replica", Iorguş dă de înţeles că, dacă în privinţa municipiului Constanţa trebuie găsit întâi un candidat la primărie şi apoi organizate alegeri interne pentru funcţia deţinută în prezent interimar de deputata Maria Stavrositu, la Mangalia lucrurile sunt organizate. Mai exact, există variante de "lucru". "Lucrăm la ofertă. Echipa Iorguş şi PDL vă asigur că va veni cu oferta câştigătoare, cu profesionişti. Avem cel puţin patru variante de candidaţi pentru primar", a declarat Iorguş.

Întrebat dacă va candida pentru Primăria Mangalia, deputatul s-a eschivat să dea un răspuns, făcând referire la alţi potenţiali canidaţi, cu şanse, pe care PDL îi "testează". Între aceştia se numără Vasile Iorga (fost liberal, în prezent pedelist aflat în conducerea DMHI), Paul Foleanu, dar şi un new-entry: profesorul Adrian Vărgatu, directorul Colegiului Economic din Mangalia. "Este o surpriză, dar are priză la tineri", a comentat, referindu-se la Vărgatu, Iorguş.

"Aşa cum îl ştiu eu pe Oleniuc, sunt convins că nu va veni la PDL"

Întrebat dacă, odată exclus din PNL, Viorel Oleniuc ar putea fi "cooptat" în PDL, eventual şi pentru o lansare a acestuia în confruntarea cu Claudiu Tusac pentru Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş a răspuns: "Nu". "Aşa cum îl ştiu eu pe Viorel Oleniuc, sunt convins că nu va veni în PDL. Dar sunt convins că şi Viorel Oleniuc va fi o ofertă de care va trebui să ţinem cont pentru Primăria Mangalia, ştiind trendul crescător pe care acesta l-a avut în ultima perioadă", a comentat Iorguş. În ceea ce priveşte relaţia sa cu actualul primar al Mangaliei, Iorguş a precizat că, deşi i-a transmis lui Tusac mai multe mesaje în care îi solicita să se întâlnească pentru a discuta pe proiecte de dezvoltare în sudul litoralului, nu a primit nici un răspuns. Vom reveni.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367