REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DIRECTORUL Tode de la Liceul George Călinescu şi-a dat DEMISIA

DIRECTORUL Tode de la Liceul George Călinescu şi-a dat DEMISIA

Replica API 30 octombrie 2020 | 22:57 5890

După ce întregul corp profesoral de la Liceul Teoretic George Călinescu s-a declarat împotriva numirii directorul Cristina Tode, în cursul zilei de joi, 29 octombrie, aceasta şi-a dat demisia.

Potrivit inspectorului şcolar general, Sorin Mihai, demisia acesteia nu a avut legătură cu ancheta poliţiei, iar posibilul înlocuitor ar putea fi profesoara Alina Diana Codreanu.

Inspectorul general, Sorin Mihai a făcut anunțul, menționând că poziția cadrelor didactice de la liceul George Călinescu nu a fost una fondată, întrucât directorul numit nu trebuie să fie musai din incinta respectivei unități de învățământ. Amintim că profesorii au fost nemulțumiți de faptul că Tode Cristina nu era cadru didactic la Călinescu.

Sorin Mihai, șeful ISJ

Profesorii de la George Călinescu, pregătiți cu mai multe propuneri

Potrivit unor surse din interiorul liceului, cadrele didactice sunt pregătite cu mai multe opțiuni pentru ocuparea postului de director, urmând ca în zilele următoare să existe o consultare între inspectorul școlar general, Sorin Mihai, și consiliul de administrație al liceului.

Ce nemulțumiri au avut profesorii de la George Călinescu

Vă reamintim că profesorii au fost profund nemulțumiți după ce, la cârma instituției de învățământ a fost numită o profesoară total străină de liceu. Astfel, aceștia au considerat că unitatea de învățământ trebuie condusă de un cadru didactic titular în cadrul liceului, care cunoaște problemele și situația acestuia și nu de un profesor care nu a deținut niciodată o funcție de conducere și e total străină nu numai de liceu, dar și de orașul Constanța.
Pe lângă această probleme dar și multiplele gafe pe care Cristina Dode le-a făcut la conducerea liceului, aceasta a mai fost acuzată și de faptul că a aflat încă de sâmbătă, 17 octombrie, faptul că unul dintre profesori a fost testat pozitiv la noul coronavirus, dar nu a spus această informație nimănui, ba mai mult, una dintre clasele la care profesorul infectat a predat vineri s-a prezentat în continuare la cursuri, în acest caz implicându-se și poliția care a deschis dosar penal in rem pentru pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Detalii AICI: ANCHETĂ a POLIȚIEI la LICEUL 'George Călinescu' din CONSTANȚA

Directorul de la liceul George Călinescu, ACUZAT că a ȚINUT BLAT un caz COVID-19

REVOLTĂ la Liceul George Călinescu! Profesorii sunt NEMULȚUMIȚI că li s-a IMPUS un director din AFARĂ!

V.S., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de la coaiele lui hutuca vezi ca te fute domnu amiral daca nu o aduci inapoi de doamna inspector de bio carnat mic. Te ai udat jos? Te crezi la mangalea, tarane ? Stim ai zi sa traiti am inteles ! O sa te doara funduletul in curand ca ti pleaca tarancile si labagii de acolo. Te ai cacat pe invatamant dar nu scapi ai numai penelisti rosii acolo care te vand peste tot, prostanacule. Ce ti faci cu mana ta rusinica se cheama, rad si curvele alea de tine ca nu poti aduce macar un director.
2
1
A fost aplicat acelasi scenariu ca la Traian, anul trecut...scandal, scandal pana ajunge cine trebuie director..ca doar daca a fost inspector nu poate sa ramana simplu profesor..
6
4
Sa vina Daba director daca mai traieste!
7
1
Asteptam si demisia dnului Faliboga, care din 2013 e in ISJ. Pe cand? Sincer cu o demisie nu se rezolva nimic...
4
1
Blegovanilor, o cheama Dodu
11
0
Bravo Sorinele, te-ai facut baiat mare, ai invatat ca focul se stinge nu numai cu apa ci si cu pisat!
6
4
este o persoana care a distrus mult sistemul de invatamant din judetul Constanta. A manipulat totul in mobilitati, pile ale ei sau ale colegilor din inspectorat au facut vraiste posturile didactice. Aceasta ar merita sa predea matematica la Liceul Dobromir pentru a-si demonstra competentele pedagogice pe care le refuza prin ironii specifice doar ei, profesorilor suplinitori la repartitii. Rusine inspectorilor care o sustin pe aceasta corupta, directorilor si profesorilor obedienti.
21
7
macar de ii scriati numele corect !
7
0
Asta e numirea anului! Acuma sa-i vad pe scandalagii cum trec ei de la o viata gen Ibiza la una gen Coreea de Nord!
17
2
Sorin Mihai ibtentiona din vara sa o puna pe Codreanu directoare la calinescu numai ca, in prima faza, s-a fi lovit de refuzul Nucleului Dur de acolo. Oricum majoritatea profilor care prin scandalul fara limita au stirbit prestigiul Liceului, au nevoie de o mana6 de fier!
13
3
Sorin Mihai s-a gandit bine, Alina Codreanu va readuce disciplina in liceu si va dezumfla basinile din capul celor care comploteaza ca sa ajunga directori. Ia sa vedem atunci va mai avea curajul vreun prof sa traga chiulul la ore?
16
3
Un ISJ incompetent , plin de prosti. Vaca de Petre e suparata? ca era prietena directoarei. Iar papagalul de Mihai Sorin vrea sa fie deputat.
5
22
Directorul adjunct cand isi da demisia?
14
1
Era si cazul sa plece! Director TREBUIE sa fie un cadru didactic din scoala.
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367