REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Directorul din CJ, vizat de DNA, are o pensie de peste 7.000 de lei!

Directorul din CJ, vizat de DNA, are o pensie de peste 7.000 de lei!

Mirela PASCAL 8 iunie 2023 | 00:00 8419

Șeful Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat, din cadrul Consiliului Județean Constanța, Ermil Chelariu, vizat de o anchetă DNA Constanța, are o pensie de invidiat. Potrivit ultimei sale declarații de avere, Chelariu are pensia de 7.436 de lei, de la Ministerul Apărării. La această sumă, se adaugă și peste 7.800 lei brut, pe care-i câștigă lunar de la CJ.

Directorul din CJ, vizat de DNA, are o pensie de peste 7.000 de lei!

Ermil Chelariu, șeful Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat, din cadrul Consiliului Județean Constanța, a ajuns în vizorul procurorilor DNA, în urma unei plângeri primite cu privire la o licitație pentru spațiile verzi.

Nu se cunoaște, deocamdată, calitatea directorului, dacă a ajuns la DNA ca suspect, inculpat sau martor. Se pare că ar avea legătură cu licitația lansată de CJ, în aprilie, pentru întreținerea spatiilor verzi la clădirile aparținând/administrate de către Consiliul Județean Constanța: sediul CJ, sediul Centrului Militar Zonal; Pavilionul Expoziţional, Teatrul de Vară Mamaia și la punctul de operare Aeromedical S.M.U.R.D. din Str. Viilor nr. 1,  Constanţa. Serviciile de întreţinere spaţii verzi constau în salubrizat peluze, colectat, încărcat şi transportat resturi vegetale; cosirea mecanică a gazonului; mobilizarea manuală a solului, prăşit trandafiri; tunderea gardurilor vii; tuns formare arbuşti.

Partener de afaceri cu Gabriel Monea

Contactat pentru un punct de vedere, Ermil Chelariu nu a răspuns apelurilor noastre. Dar haideți să vedem cu ce avere se laudă șeful din CJ!

Directorul din CJ, vizat de DNA, are o pensie de peste 7.000 de lei!

Deși este sărac în imobile, are o pensie îndestulătoare, de 7.436 de lei, de la Ministerul Apărării. La această sumă, se adaugă și peste 7.800 lei brut, pe care-i câștigă lunar de la CJ. A cochetat, cândva, și cu afacerile, dar nu prea i-au ieșit. Chelariu a fost unic asociat la Lycar Handler Ec & Gm SRL, însă firma, fără datorii și bunuri în patrimoniu, a radiat-o, la finele anului trecut. Din societate a făcut parte și administratorul public al județului Constanța, Gabriel Monea, care s-a retras, însă, în 2015. În rest, Chelariu se laudă cu un teren și o casă de locuit în Constanța, construită în 2010.

Chelariu este expert judiciar, specialist în construcții și exploatare nave maritime, fost locțiitor al șefului de stat major pentru sprijin al Flotei. A ajuns în echipa lui Mihai Lupu, inițial, ca și consilier onorific pe strategii de dezvoltare a județului Constanța, ulterior, fiind numit de șeful CJ director.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alooo, Mihai e vremea sa faci curatenie. Sa scapi de toate jagardelele. Scapă de Monea este incompetent, a învățat de la alt incompetent de Hagea sa își ia amanta. Pune-l pe lista și pe Hagea, nu te mai afișa cu Gelil. Sa îți mai spun. De secretara Jud se plâng toți primarii, poate este buna pentru o comuna, martin nu are ce cauta. Mai evaluează și tu oamenii. Ii angajați la firma ta? E, ți-ai răspuns.
0
0
sa ti trag la muiee
5
0
Mosnene, nici nu știi cât de mic începi sa fii. Degeaba te dai smardoi, tot o labă tristă rămâi.
0
4
Ti-o coace Lupu.
2
0
cand stai la subsol si freci p**a e normal sa ti se para ca restul sunt retardati. oftica e mare mai ales cand creier n-ai si te mai dai si mare patriot cand tu de fapt esti un rus deghizat
8
0
Ca sa futzi trebuie sa ai si cu ce. Dar cum bikinii roz te dau de gol, lasate la mana ta!
3
2
o sa o f*t pe mata de o sa i sara flocii de la p***a ca paiele n combina, m*******n p***t
8
0
Ce bine-o spui Cristi(na)…sa iti s**a lindicul, dar doar cine o vrea sa se combine cu o p******a mica ca tine! La ce “scurgeri neurale” ai, esti mai josnic si decat panaramele de pe centura!
3
6
Stiati ca? Distanța medie dintre Pământ și singurul său satelit natural, Luna, este de aproximativ 384.400 de kilometri, tot cam atat cat este nivelul de inteligenta dintre Poserba si actuala conducere RAJDP (indiferent de titlurile onorifice obtinute stim noi cum)? Dar tot legat de curiozitatile astrale, stiati ca: datorita vidului din capul lui Marius Calciu s-a format si prima gaura neagra in capul lui Razvanica? Dar cum spunea mama Urania RAJDP e in retrograd cu ascendent spre Poarta Alba.
8
5
sa mi sugeti lindicul! o sa plece toate lichelele din regie!
6
0
marius calciu e cel mai tare la regia de drumuri , ii f**e pe toti , el vrea sa stie tot ce misca , el face si desface tot , marius calciu conduce regia de drumuri actuala drumuri judetene , el e imparatul la regie , daca nu esti cu el te ai dus pe p**a , de exemplu poserba a zburat , spau a zburat , zaharia flori a zburat , urmeaza badea florin care si ala sta degeaba si urmeaza sa dispara , dan florin si asta sta degeaba si multi altii dastia bine pregatiti , oricum fosta regie o sa dispara in cativa ani , asa ca cautati va de munca dupa pregatirea voastra .
6
3
Ce a adus PNL-l in functiile de conducere ale judetului Constanta? Acesta este doar un mic caz. Toate institutiile sunt pline ochii de nulitati de genul. Abia asteapta lumea alegeriile pentru a scapa de asemenea specimene. Am sa va spun din proprie experienta, in cazul societatii Regia Judeteana de Drumuri Constanta unde in ultimul timp datorita incompetentei conducerii 30% din specialistii regiei au avut puterea de caracter si au demisionat. Vin si ma intreb in conditiile in care la toate interviurile date atat de catre conducerea CJC, a consiliului de administrate, a conducerii s-a vorbit despre integrarea Managementului Integrat cum arata Registrul riscurilor cand societatea si-a eliminat toata resursa umama potenta si a inlocuit-o doar cu “materie” ca cea in cazul mentionat in articolul acesta? Oare care este procentul de reintrare in insolventa? Oare pt cat timp vom mai avea un loc de munca stabil? Pt toate acestea mai devreme sau mai tarziu va trebui sa raspundeti!
5
2
Măsurile c*rții de conturi, doar vam zis sa aveții grija, mama voastra de hoțiiii
7
0
Pensionar Nesimtit, ce randament dai tu comunist imputit la munca mos batran. Daca te-ai pensionat mars in parc la odihna nu la furtul taxelor
17
3
Ce oameni are judetul asta la conducere.militari politisti.sri ul e infiletat bine. Cum sa nu arate judetul asta cand directorii sunt fosti militari foati marinari fosti securisti???? Nu ai nicio treaba cu administratia publica habar nu ai ce e cu viata ta si doar pt ca esti prieten de pahar cu cineva ajungi sa ti in mana destinele a mii de oameni.nu e de mirare aroganta acestor kkti cu par alb care inloc sa joace table n parc conduc domenii de care habar nu au..... as vrea ca fiecare locuitor al judetului sa i priveasca n consiliu judetean cum se comporta.boierii pe vremuri sunt pistol cu capse pe langa alde Monea Chelariu si toata camarila lu Lupu.
18
4
nu era destul chitac, au mai adus un coate goale mate fripte.
10
3
Astazi ne judecam pe camera preliminara pt fapte de fals . Imi hranesc sufletul cu rahaturi d-astea.
2
1
Ce il recomanda pe acest domn sa ocupe aceasta pozitie? De ce nu se pun la concurs aceste posturi sa poata fi accesate de tineri dornici de afirmare? Relatia cu Lupu desigur ! Lupu (cetateanul turmentat) sa dea socoteala de ce judetul arata atat de ponosit si uitat de Dumnezeu! Rusine limbrici politici, lipitori parazitatare la banul public!
16
2
Pai nu au dreptate si profesorii?
11
1
E foarte bine in Romania. Ca pensionar de la bugetari si sa iei si salariu tot de la buget. Parca se daduse legaa in care erau interzise angajarile la stat de catre pensionarii care au lucrat la stat? Sau e doar pentru unii?
17
1
Prin complicitatea politicienilor , coruptia este o realitate care s-a generalizat in Romania . Lucrurile sunt atat de evidente incat pana si cel mai novice p******r ar putea strange probe solide pentru nenumarate dosare de coruptie , mai ales in ceea ce priveste administratia locala din Constanta . Avem bugetari care afiseaza o opulenta sfidatoare si pe care niciun organ de control al statului nu-l verifica , partidele s-au transformat in adevarate organizatii criminale puse in slujba anumitor interese personale.
18
0
navem bani,dar unii se lafae in ei!pensii, salarii super nesimtite,incasate pentru statul pe scaun ,munca a fost ocolita, pensia inzecita, trai de supraoameni asa sunt renumerati! restul care au muncit o viata sa se tarasca vai mama lor!
15
2
Zagoooane stai cu stai cubochii pe fereastra ca in curand te vor vizita si pe tine aia costumati in n***u…nu te du tu cu gandu la ninja…intreaba-ti mai bine consilierul doctor in de toate ca poate in ceasul al 12 iti spune si incadrarile la faptele comise.
9
2
Alooo Mihai, când ai de gând sa scapi de toate laturile astea? Care se înfruptat din banii noștri și se tot plag, ieșiți la pensie la 45 de ani și angajați directori pe la CJ. Daca nu scapi de ei la anul ia-ți la revedere de la CJ
18
4
Auzi tu, 7400 pensie din armata. De zici că a luptat la Stalingrad cu arma în mână. A ieșit la pensie la 50 ș-un pic, chipurile rupt de oboseală și stres , a stat un pic acasă și apoi țup, din nou la stat pe 7000. D-aia nu sunt bani pt profesori. Că le dăm la putorile astea. Dar se sparge butoiul acum cu greva profilor.
34
6
Și Ciucu Danut - inspector în cadrul Primăriei Eforie - are pensie din armata. Nu știm de ce, dar în cartier este cunoscut sub porecla de "aviatorul"; probabil număra șaibele de la avioane. Acest Ciucu Danut te ia la mare miștocăreala, și doar daca îi răspunzi și tu în miștocăreala, se potolește. Daca tot are pensie din armata, de ce nu ne lasă Ciucu Danut? Așa primar mistocar, așa subaltern mistocar. DNA- ule, nu intri pe fir cu Ciucu Danut? Dar să-l iei la mistocareala, așa cum îi place și lui.
19
3
De unde mai vreti bani pentru profesori cu de-alde astia! Cine stie cati mai sunt prin sistem care iau cu doua maini si mananca cu sapte guri? Nu sunt bani doar pentru unii!
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369