REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Directorul Directiei de Sanatate Publica, pe post de Mos Craciun

Directorul Directiei de Sanatate Publica, pe post de Mos Craciun

Replica API 22 decembrie 2010 | 00:00 114

Constantin Dina si-a motivat angajatii cu daruri

Constantin Dina si-a motivat angajatii cu daruri

Moş Crăciun a poposit ieri la angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în teritoriu s-au arătat generoşi cu cei 154 de anagajaţi. Deşi e an de criză, sărbătorile nu pot fi trecute cu vederea, fapt pentru care dr. Constantin Dina, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, a dorit să-şi motiveze personalul din subordine.

"Anul trecut au existat bonuri, dar în acest an am reuşit să pregătim pachete. Cadourile constau în mai multe produse cum ar fi cozonaci, dulciuri, calendare personalizate. Calendarele sunt ilustrate cu toţi copiii angajaţilor Direcţiei de Sănătate Publică. Cred că angajaţii vor fi fericiţi să le aibă acum, în Ajun de Crăciun. Vom continua seria acestor acţiuni şi în anii următori şi cred că oamenii vor fi mulţumiţi. Este un pachet bogat şi, în ciuda crizei, am avut persoane care ne-au ajutat, vorbim de sponsori care s-au implicat şi au fost alături de Direcţia de Sănătate Publică. Sperăm ca în 2011 să facem mai multe pentru angajaţi decât anul acesta", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, dr. Constantin Dina, directorul Direcţiei de Sănătate Publică. Cristina Schipor, directorul financiar economic al instituţie, susţine că: "Am vrut să încheiem anul cu o rază de soare pentru angajaţii noştri. Să fie ca o mulţumire pentru anul încheiat. Am apelat la sponsori pentru a le face bucurii angajaţilor noştri, cărora le urăm sărbători fericite şi toate cele bune". Gestul conducerii i-a impresionat pe angajaţi. "Cadourile în această perioadă de sărbători au o încărcătură emoţională", a mărturisit Cherata Verioti. Liderul de sindicat SANITAS, Nicolae Manea, susţine că darurile primite de la Moş Crăciun sunt binevenite. "Suntem bucuroşi pentru gestul conducerii. Pentru noi gestul acesta a însemnat mult. Sperăm ca la anul să avem o viaţă mai bună şi să fim plătiţi după munca pe care o prestăm pentru că Direcţia de Sănătate Publică este promptă în orice eveniment epidemiologic şi mai mult decât atât suntem aproape de oameni şi de nevoile lor", a declarat Manea.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367