REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Directorul general al Portului Constanţa: Traficul de mărfuri este în creştere

Directorul general al Portului Constanţa: Traficul de mărfuri este în creştere

Replica API 12 iulie 2018 | 13:08 412

Nicolae Dan Tivilichi

Portul Constanţa se află într-o continuă dezvoltare, prin puncte vamale noi şi creşteri semnificative în ceea ce priveşte traficul de mărfuri, a anunţat conducerea Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa. Directorul general al APMC, Nicolae Dan Tivilichi, a vorbit ieri, 11 iulie a.c., în cadrul unei conferinţe de presă, despre stadiul proiectelor de investiții, din fonduri proprii și cu fonduri europene, evoluția traficului de mărfuri și alte aspecte din activitatea CN APM SA Constanța.

"Vama Constanţa a deschis în aceste zile punct vamal pentru camioanele de marfă la Poarta 9", a declarat în cadrul conferinţei de presă, directorul APMC, Dan Tivilichi. Acesta a precizat că singurul punct vamal rutier deschis pentru traficul de marfă era la Poarta 7 a Portului Constanţa. Potrivit acestuia, în data de 15 august a.c., va fi deschis traficul rutier la Poarta 1 a portului, însă lucrările de modernizare vor continua. Reamintim că accesul autoturismelor pe la Poarta 1 a fost închis în luna septembrie 2017 pentru acţiuni de modernizare.

În acest context, potrivit informaţiilor oferite de Tivilichi, traficul de mărfuri a consemnat o creștere de 8,8% în primul semestru al anului curent. În ceea ce priveşte capitolul containere, cantitativ se înregistrează o creștere de 2,19%, însă numărul de containere este în scădere cu un procent de 2,05. "Dacă în primul semestru traficul de cereale a scăzut cu 1,1 milioane tone, acum se preconizează o creștere odată cu finalizarea recoltării păioaselor", a mai declarat directorul general al CN APM SA Constanța.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si daca ar fi asa, ai tu vreun merit, porcule?
0
1
jidanul tzivilichi minte ca un porc ordinar ! Supozitorul pesedeilor !
1
1
De ce nu cereti de la APC lista cu datornicii ? Sau aveti ca tema numai laudele ? O sponsorizare ptr ziar ?
1
0
incompetenta, asat e cuvantul, cica vom face, se va dezvolta, va fi deschis, se va moderniza, se preconizeaza, toate sunt la viitor, mai putin salariul banuiesc...
3
0
Oare cine il tine pe scaun pe asta, se fac responsabili toti din AGA portului pentru mincinosul asta. NE BATEM JOC DE PORT. Este si aservit unora de prin port cu firme si interese pe acolo ii stie toata lumea... comv...idu
1
0
ce cap de porc...un mincinos. sa ne zica ce salariu are...nimic nu face pentru port. poarta 1...acolo tr sa fie gata in max 1 luna..nu 1 an...
4
1
Rusine! Nimic adevarat!
2
0
Numai pentru minciuna asta ar trebui dat jos acest grasan. in fapt este o masura de fluidizare pentru perioada de trafic cu cereale! Acest gras si sindicatele fac jocul murdar al Comvex etc. Se stie ca PDL de GALATI conduce CN APM SA CTA. Incepand cu 01.01.2015 Comvex nu a mai platit nimic din tarifele facturate!
7
1
Un labr gras si mincinos !!! Catel hegos si asudat !!! Asta este !! Nu are coloana vertebrala si sange de varbat in instalatie !!!!
8
0
Bravo Stroe bravo Tutuianu, bravo Fagadau conduceti judetul si orasul cu PDL istii in frunte !!!! Forta PDL !!! La mai multi
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218