REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Directorul general și cel de exploatare de la Metrorex, demiși de ministrul Transporturilor

Directorul general și cel de exploatare de la Metrorex, demiși de ministrul Transporturilor

Replica API 4 noiembrie 2017 | 15:07 382

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, i-a demis vineri dimineață pe directorul general al Metrorex, Marin Aldea, și pe directorul de exploatare al societății, Liviu Daniel Dinu, au anunțat reprezentații ministerului, conform Agerpres.

Potrivit acestora, ministrul a dispus și o anchetă severă la metrou.

Decizia a fost luată după ce, vineri dimineață, circulația metroului a fost blocată pe tronsonul Izvor-Politehnica-Grozăvești din cauza unui jgheab de scurgere a infiltrațiilor care a căzut din plafon și a produs un scurt circuit.

"Motivul este lipsa de disciplină care de mulți ani persistă la Metrorex. Mă refer la disciplina muncii, la disciplina de serviciu, mă refer la disciplina care trebuie să caracterizeze căile ferate. Problema respectivă care a generat acest incident din această dimineață este datorată faptului că o bucată mare de tencuială din plafonul tunelului a căzut pe șina și a provocat un scurtcircuit. Problema este că acest lucru nu trebuia să se întâmple, de aceea există planuri de lucrări de întreținere trimestriale, semestriale, anuale. Bani au fost. Iată pentru ce am luat această măsură de a destitui pe directorul general și pe directorul de exploatare.(...) Deviza mea, principiul după care m-am călăuzit toată viața este toleranță zero față de asemenea manifestări", a declarat Felix Stroe, la Antena3.

Acesta a subliniat că la metrou sunt multe probleme și că trebuie o implicare responsabilă a conducerii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai nea FElix un vezi ce legi ambigui aveti?lai dat afara doar cu vorba?...un ministru care te crezi acum ,nul poti da afara pe un terchea berchea ,dar ce pregatirea au directori aia...si cine au facut legile nu voi ciumatilor?nu voi ii puneti in functii?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102