REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Directorul Teatrului de Stat Constanța răspunde atacurilor!

Directorul Teatrului de Stat Constanța răspunde atacurilor!

Replica API 19 noiembrie 2018 | 09:27 347

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sapte actori din douazeci si patru inseamna enorm. Mi e greu sa cred ca restul sunt fericiti. Faptul ca nu vorbesc inseamna multe, inclusiv ca le e teama. Oamenii tin de post, mai ales managerul, e rusinos sa si ia gentuta si sa plece... nu mai bine s o controleze si in dos???
5
1
Oamenii astia au venit cu ceva concret, directoarea de fapt nu a zis nimic in comunicatul facut de ea, doar a ocolit esenta, insa ce e mai grav este ca nu sunt luati in considerare acesti actori... ma intreb daca era unul singur ce se intampla? Era anihilat probabil. Ma indoiesc ca s toti cretini. Ca si colegi, ceilalti trebuie sa fie cu ai lor nu cu un manager pus politic, ca mai avem si alte exemple, sa raspunda, sa si faca treaba, nu sa traga pentru curtea ei. Va sustin! Sa nu i lasati, ca nu s pe viata... sa stie si ceilalti care vin ca nu te joci cu oamenii cum vrei tu cand esti manager
8
5
Aceasta directoare trebuie sa dispara cu tot clanul!!
7
6
Am avut ocazia sa lucrez si cu unii si cu altii si sa stau in mijlocul lor, in teatru. Din scaunul de spectator, lucrurile se vad altfel. Mai spilcuite, mai curate. Probabil din acest motiv lumea cumpara bilete la piesele teatrului. Dar in spate e un ...putregai! Orgolii nesfarsite, interese meschine... o adunatura de persoane care se mananca intre ele ca hienele, in incercarea de a rupe ceva din ciolanul fara carne. Ma mira faptul ca unii s-au alaturat altora pe care ii stiu, si cu care stiu ca au si avut controverse, ca sa nu spunem altfel, de-a lungul timpului!
2
3
vai ce marfa ,,ce marfa de ispita.
5
0
Axente care provoaca violente intr-o institutie de cultura s-a gasit sa iasa in fata? De buna purtare oare s-a si tuns?
11
7
O mana de revoltati lipsiti de etica, musca mana ce i-a hranit, sper sa li se intoarca dorintele
9
10
Rusine pentru acest comentariu in necunostinta de cauza! Vreti oameni de valoare? Incepeti prin a fi voi insiva! Limbajul acesta trivial nu dovedeste decat contrariul, "spectatorule"!
18
3
Foarte frumos spus, bine punctat! Acea scrisoare deschisa este un noroi
8
6
7 actori care sunt starniti pe Sebi Patrunjei,nu inseamna toti actorii.Daca iubita lui nu a mai fost platita si s-a renuntat la colaborarea cu ea este ca era slaba ca actrita. Vasilescu se vrea director? Nicodin a mai fost director si alcoolul si mitocania l-a dat afara si din postul de director de la Deva.Adevaratii actori nu se pretind la asemenea prostii.Andu noroc ca taicatu a fost consilier ca tu esti nulitate ca si actor.Te-a tinut Dana pe post sa nu ramai fara munca.Luiza ,tu nu esti bagata in spectacole ca esti prea slaba profesional.
13
10
Fa, esti proasta?! Chiar nu vezi ca teatrul mai are putin si se darama, si la propriu si la figurat?! . . . Ne-am satrat de analfabeti si tute in tara asta, mai vrem si oameni cu valoare!
6
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218