REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Discovery oferit gratuit de UPC

Discovery oferit gratuit de UPC

Replica API 5 decembrie 2012 | 00:00 207

UPC, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, oferă oferă acces gratuit la toate cele 20 de canale documentare existente în grilă, inclusiv toate canalele Discovery.

Din 1 decembrie, UPC România oferă clienţilor săi două noi canale - Discovery Investigation (ID) şi Animal Planet HD - acesta din urmă fiind disponibil în premieră pe piaţa locală. Astfel, clienţii UPC se pot bucura acum de toate cele 8 canale Discovery (Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, ID - Investigation Discovery, TLC, Animal Planet şi Animal Planet HD).

În plus, în perioada 1 decembrie 2012 - 7 ianuarie 2013, UPC oferă acces gratuit la toate cele 20 de canale documentare existente în grilă. Clienţii care nu beneficiază de abonamente în care sunt incluse aceste canale documentare se pot bucura acum de conţinut de calitate, oferit cadou de UPC în luna decembrie. Astfel, întreaga bază de clienţi UPC va putea viziona gratuit programele oferite de aceste 20 de canale.

UPC România este în continuare operatorul cu cea mai extinsă grilă de canale documentare, 5 dintre acestea fiind disponibile în format HD. În prezent, grila de canale documentare a UPC România include - Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Travel Mix, Discovery ID, Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, History Channel, DaVinci Learning, Zone Reality, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, Travel Channel, Discovery Showcase HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, History Channel HD şi Animal Planet HD.

HBO Maxpak, gratuit

De asemenea, clienţii UPC România se pot bucura gratuit de pachetul HBO Maxpak: 5 canale, dintre care unul HD, pot fi urmărite gratuit în perioada 1-31 decembrie 2012. Cu Maxpak, clienţii UPC se pot bucura de conţinut de calitate - filme, seriale, concerte, documentare, seri tematice, etc. - difuzate pe HBO, HBO Comedy, HBO HD, Cinemax şi Cinemax 2. Pachetul le oferă clienţilor posibilitatea de a viziona o gamă largă de filme - producţii hollywoodiene celebre, filme de Oscar, filme de festival şi producţii originale.

Promoţia se adresează clienţilor noi care se abonează la unul din cele două pachete de mai jos sau aleg un abonament de televiziune digitală de la UPC, clienţilor de televiziune analogică ce migrează către televiziunea digitală dar şi actualilor clienţi de televiziune digitală UPC care optează pentru un pachet cu o valoare superioară.

Sursă: Capital

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614