REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Discursul lui Drake la Premiile Grammy i-a nemulțumit pe organizatori, care i-au tăiat microfonul

Discursul lui Drake la Premiile Grammy i-a nemulțumit pe organizatori, care i-au tăiat microfonul

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 345

Drake

Drake și-a exprimat în repetate rânduri nemulțumirile legate de modul în care sunt acordate premiile Grammy, invocând lipsa de diversitate în rândul nominalizaților, și a refuzat să participe la eveniment în ultimii ani.

Anul trecut, Drake a refuzat să susțină un show la Premiile Grammy, așa că nu mică le-a fost surprinderea fanilor când artistul a urcat anul acesta pe scenă pentru a-și ridica premiul pentru „cea mai bună melodie rap”.

Drake s-a folosit însă de discursul său pentru a transmite un mesaj clar: „Jucăm într-un sport în care contează doar opiniile celor din jur, nu faptele. Ideea este că ați câștigat deja dacă oamenii vă știu melodiile, dacă ei cântă cu voi versurile cuvânt cu cuvânt și dacă ați devenit eroi în orașele voastre atale. Dacă există oameni care merg prin ploaie și viscol și cheltuie bani pentru biletele la show-urile voastre, nu aveți nevoie de premiul ăsta. Sunteți deja câștigători”, a apucat să spună cântărețul înainte ca organizatorii să îi taie microfonul și să ia pauza de publicitate.

Un purtător de cuvânt a declarat că producătorii nu i-ar fi tăiat intenționat microfonul lui Drake: „În timpul discursului lui Drake, a intervenit o pauză, iar producătorii au presupus că și-a încheiat discursul și au trecut la publicitate. Cu toate acestea, ei au vorbit apoi cu Drake și s-au oferit să îl lase să se întoarcă pe scenă pentru a termina ce avea de spus. Însă Drake a susținut că nu mai are nimic de adăugat”.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614