REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Discuții despre protocolul PSD - ALDE

Discuții despre protocolul PSD - ALDE

Replica API 7 februarie 2017 | 02:09 498

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi copreşedinţii ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin se întâlnesc luni după-amiază în Parlament pe tema modificării protocolului de colaborare, la cererea ALDE, au declarat, pentru News.ro, surse politice.

Sunt vizate măsuri de îmbunătăţire a colaborării, după evenimentele din ultima perioadă, scrie Cotidianul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vor mai face inca un cacat mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
ce taxe de rahat de 10 lei 2 lei si pt pasapoarte ca erau ceva mai mult dar la pasapoarte sunt numai tigani au trecut multe taxe de raht sa scoata ochii ,doame ce lume proasta avem in tara asta
2
0
Esti prost de bubui psd-istule! Ce ti-a dat prostule psd-ul?Te-a scutit de niste taxe si-ti baga mana in buzunar pe partea cealalta prin cresterea cursului euro-leu si marirea impozitelor? Ti-a tras-o Iliescu cu fsn-ul si acum pui botul si mai stai o tura si la psd-ul lui Dragnea?Cretinule!
3
0
bai rahatilor datorita lor inclusiv voi ve-ti beneficia de reduceri de taxe si impozite ce nu a mai facut restul guvernelor inclusiv guvernului ce a dat foc tinerilor in cluburi doar ptr. a ajunge ei la guvernare si as bate joc de tot popoprul, dar voi fiind drogati si hipnotiza-ti nu ave-ti cum intelege : PACAT macar la viitorul copiilor vostri sa va ganditi !
0
1
Se pare ca sunt interesati de binele mers al tarii. Au si dovedit asta prin toate masurile luate. Acestia sunt adevarati ROMANI. Iohannis in schimb trebuie sa paraseasca Cotroceniul! Face doar jocurile strainilor. Mai mult nu-si iubeste tara si cetatenii acesteia.
3
4
Ce sa mai discute aceste doua personaje ?! Sunt rusinea societatii, ne-au aratat adevarata lor valoare: hoti, mincinosi si penali...., nu mai au nici-o credibilitate. NISTE PENALI ! Vor legi, care sa-i scape de penalitatile lor, sa le fie rusine ! Sa plece amandoi, nu-i mai suportam !
4
5
niste hoti ordinari
5
5
Rahaturile astea.Plecati hotilor.Si au dat mana hotii.
6
6
la gunoi cu aceste elemente.
7
6
DOI puscariasi Hoti,alcolisti scursuri
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218