REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

DISPAR BOLIZI PE BANDĂ RULANTĂ! Două maşini de lux FURATE, găsite de poliţişti la Cernavodă!

DISPAR BOLIZI PE BANDĂ RULANTĂ! Două maşini de lux FURATE, găsite de poliţişti la Cernavodă!

Replica API 5 mai 2017 | 23:24 378

Oamenii legii din Constanța au muncit la foc automat și au găsit mașina care ar fi fost furată din zona Dacia, fiind vorba despre un Audi. Aceasta era abandonată în apropiere de Cernavodă, cu un cauciuc spart. Urmează să se stabilească împrejurările în care s-a petrecut totul. Şi nu este singura maşină reclamată ca fiind furată! Alte două autoturisme au “dispărut”, însă unul a fost găsit… şi tot la Cernavodă!

Amintim că un constănțean a anunțat pe rețelele de socializare că i-a dispărut autoturismul, marca Audi, din zona Dacia, cu precizarea că roagă pe oricine o vede să-l contacteze. "Seara trecută (30 aprilie – n.r.) a fost furat autoturismul Audi A6 cu numarul CT 15 YHK din zona Dacia. Dacă o vede cineva, vă rog sunați la numărul 0747.053.005. Orice informație este binevenită!", a scris Mihai V.. În tot acest timp, anchetatorii demaraseră o anchetă și iată că, la scurt timp, au depistat-o.

Mașina era abandonată în apropiere de Cernvodă. Nu se știe dacă a fost implicată într-un accident, însă cert este că avea un cauciuc spart și niște daune. Urmează să se stabilească împrejurările în care s-a petrecut evenimentul, vinovatul urmând a fi identificat, depistat și tras la răspundere penală. Vehiculul a fost adus în municipiu, după ce anchetatorii l-au analizat cu atenție și au ridicat probe. Momentan, nu este exclusă nici o variantă, nici măcar posibilitatea unui conflict în familie și neînțelegeri între rude care să se fi lăsat cu luarea autovehiculului din parcare. Cercetările continuă.

De asemenea, un alt constănțean a anunțat pe rețelele de socializare că au dispărut două autoturisme, din zona Tomis Nord, cu precizarea că roagă pe oricine le vede să-l contacteze. „Azi dimineață (nr. 03 mai, a.c.,) în jurul orei 3:30-4:00, au fost furate 2 mașini din zona Macul Roșu ( Tomis 3), Mercedes E Class 250 CDI 4Matic an fabricație 2011-2012, numărul de înmatriculare CT-01-NOP culoare gri șobolan și respectiv un Ford Focus an 2007 culoare gri șobolan cu numărul de înmatriculare CT-81-AMH!. Pentru orice detaliu contactați-mă în privat!'', a scris Itza. M. De precizat că acelaşi constănţean a revenit ieri cu un anunţ, şi tot pe reţeaua de socializare, precizând că Mercedesul a fost găsit de poliţişti, abandonat… la Cernavodă! În acest caz se fac cercetări de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale. Aceștia au deschis dosare penale, iar ancheta este în desfășurare.

Liliana CHIRU, Mihaela UNGUREANU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se pare ca esti unul dintre hotii care ciordesc masini si te doare .. sau unul din pestii din acvariul de aur al Cernavodei.A ti facut tara de rusine jigodiilor analfabetiilor.
9
0
Vad ca la Cernavoda s-a infiintat un grup infractional pe care Politia nu reuseste sau nu vrea sa-l starpeasca.
17
1
dute ma inputitule te dai mare intelectual.
1
17
Va rugam insistent veniti o saptamana la Cernavoda si veti avea surpriza secolului XXI...Masini de lux ciordite din Europa si conduse de analfabeti care nu stiu sa scrie...
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369