REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Disperare: surprinşi la furat, şi-au abandonat maşina şi au fugit!

Disperare: surprinşi la furat, şi-au abandonat maşina şi au fugit!

Replica API 23 septembrie 2014 | 01:31 314

Urmărire ca în filme, în zona Gării Constanţa

Urmărire ca în filme, în zona Gării Constanţa

Poliţiştii şi jandarmii constănţeni au muncit la foc automat în noaptea de duminică spre luni (21 spre septembrie). Aceştia au fost informaţi că mai mulţi indivizi au pătruns într-un magazin din zona Gării, care comercializează telefoane mobile şi accesorii, imediat ajungând la locul cu pricina, împreună cu jandarmii. Acolo, agenţii de pază imobilizaseră un individ, doi reuşind să fugă, de aici pornind o urmărire ca-n filme.

Agenţii de pază l-au surprins pe individ în plină „acţiune” şi l-au imobilizat, alţi doi hoţi reuşind să fugă cu un autoturism marca Matiz. Poliţiştii şi jandarmii au plecat în căutarea lor, depistând în zonă autoturismul, care fusese abandonat. Individul prins fost dus la audieri, reţinut şi propus spre arestare. Totodată, menţionăm că o parte din bunurile sustrase, respectiv mai multe telefoane mobile şi accesorii, au fost recuperate şi predate părţii vătămate. „În noaptea de 21/22.09.2014 ora 02.15 patrula mixtă de siguranţă din cadrul Secţiei 3 Poliţie formată dintr-un poliţist şi un jandarm din cadrul IJJ Constanţa, în urma unei sesizări, s-a deplasat operativ în zona Gării Constanţa, la sediul unei societăţi comerciale (telefonie mobilă) al cărei sistem de alarmă se declanşase. La faţa locului se aflau agenţii unei societăţi de pază şi protecţie care imobilizaseră o persoană, iar din cercetări s-a stabilit că alţi doi bărbaţi au reuşit să fugă. Verificând zona, oamenii legii au găsit în imediata apropiere un autoturism ce avea o portieră deschisă, iar în interior se aflau mai multe cutii-ambalaje de telefoane mobile şi cartele telefonice”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. Tot în autoturism au fost gasite actele de identitate ale lui L.G., de 29 de ani, persoana imobilizată de către agenţii societăţii de pază, un cleşte tip gură de lup, o rangă, două şurubelniţe, 178 cartele telefonice, 27 telefoane mobile diferite mărci şi două tablete electronice, bunuri ce au fost restituite reprezentantului societăţii. Autoturismul folosit la comiterea furtului şi abandonat la faţa locului a fost indisponibilizat pentru cercetări. Valoarea totală a prejudiciului creat este de 9.500 lei, din care s-au recuperat deja bunuri în valoare de 7.000 lei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală şi a celorlalţi doi participanţi la comiterea furtului, pentru L.G. urmând a fi făcută propunere de arestare preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614