REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dispută în şedinţa CJC, pe tema proiectului terenului adiacent Pavilionului Expoziţional. Palaz către Learciu: ‘Şi tu, Brutus?’

Dispută în şedinţa CJC, pe tema proiectului terenului adiacent Pavilionului Expoziţional. Palaz către Learciu: ‘Şi tu, Brutus?’

Replica API 29 noiembrie 2017 | 00:00 241

Proiectul de hotărâre privind aprobarea formulării unei solicitări de trecere a terenului aflat în zona Pavilionului Expozițional Constanța, de 2,5 ha, proprietate a municipiului, în proprietatea Consiliului Județean a fost respins, pentru a doua oară, marți, în cadrul ședinței CJC. Liberalii s-au contrazis cu inițiatorul, Claudiu Palaz pe această tematică, după ce președintele PMP a punctat clar că de data aceasta a venit cu o expunere de motive mai amplă.

„M-am conformat și am făcut expunerea de motive, din nou, în detaliu. Pe hol, unii dintre dumneavoastră ați explicat alte motive. Eu v-am explicat ceea ce încercăm să facem prin această hotărâre. Nu știu dacă fraze de genul „Palaz își face parc” își au rostul. Nu uitați că am ieșit cu un comunicat cu o acțiune pe care nu ați sesizat-o ieri, ca partid, prin care blochez eliberarea din funcție a celor doi consilieri locali, pentru că acea hotărâre este nelegală. Vorbesc de legislație, nu în termeni politici. Mi-ar fi convenit această stare de tensiune de la această oră din PNL, dar trebuie să gândim pragmatic, legal. Nu încerc să folosesc ca pe monedă de schimb. Nu vreau să speculez politic”, a spus Claudiu Palaz.

George Niculescu a vorbit în numele PNL și i-a transmis lui Palaz să nu mai facă scenarii SF și nici declarații politice.

„Pledoaria nu are nici o legătură cu CJC, ci cu CLM, iar singurul lucru care a apărut în plus față de fraza celebră din ședința trecută, sunt o înșiruire de specificații, în care ni se spun activitățile care se desfășoară în prezent la Pavilion… Tot ce ne-ați spus data trecută cu retrocredări ilegale, scenarii de SF, dar continuați să ni le prezentați ca argumente pentru care trebuie să votăm acest proiect. În expunerea de motive nu spuneți nimic. Că faceți declarații politice la microfon, nu are nici o legătură cu expunerea de motive”, a zis George Niculescu.

Mica dispută creată a fost oprită de către Horia Țuțuianu, care a intervenit să pună la punct neînțelegerile, însă fără succes, proiectul fiind respins de către consilieri.

„Haideți să supunem la vot și vedem ulterior explicațiile, dacă mai sunt. În ceea ce privește proiectele pe care le-am inițiat, este mea, a echipei formată din domnul Learciu, domnul Palaz. Ați spus la un moment dat că acest proiect nu a fost bine fundamentat. L-am fundamentat și l-am prezentat iar astăzi”, a intervenit președintele CJC, Horia Țuțuianu. Proiectul a fost respins cu 19 voturi pentru, o singură „abținere” și 13 voturi „împotrivă”, necesare fiind două treimi din totalul consilierilor. Surprinzător a fost faptul că liberalul Marius Enescu s-a abținut.

De asemenea, Palaz a fost surprins de votul împotrivă pe care l-a acordat Daniel Learciu, adresându-i-se cu faimoasa replică „Și tu, Brutus?”.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca mai spuneti adevaruri despre Learciu cel incompetent si corupt o sa am grija sa va sterg toate comentariile si mai mult o sa anulez rubrica de comentarii la acest articol! Deci fara adevar! Doar pupincurisme la adresa lui daca este cineva in stare de asa ceva!
3
0
Lamuriti-ma si pe mine cum de a votat learciu ceva! S-a tinut sedinta la Crazy!?!? Sau la alta cafenea din oras? Incompetentul spagar de Learciu sta MAXIM. 1 ora la birou. In rest cafele prin oras cu diversi oameni pe care ii fraiereste ca ii poate ajuta contra cost evident ca el este ditamai vicepresedinte de CJ!
6
0
Spagarul de Learciu pana sa fie Brutus a fost Iuda! Banias nici acum nu si-a revenit dupa tradarea larvei de Learciu. 10ani!!! A fost sclavul si lingaul lui Banias care l-a rasplatit cu functii in care s-a facut de ras de fiecare data. La CJAS si acum rad aia de el. La AFIR din spagar nu il scotea nimeni iar la CJ este cel mai incompetent vice de dupa 1990!!!
8
2
Esti un mare dobitoc, Learciu este un lingau pe cand Palaz a demonstrat de mult ce poate. A fost cel mai bun PREFECT pe care la avut Constanta de la revolutie pana in zilele noastre. FRUSTRATII SA-SI TINA GURITA
8
4
ori ca citesc tomis news ori ca citesc replica e tot aia. care copiati ei de la voi sau voi de la ei?
8
1
Sa le iei cascavalu in gura la machidoni! Tu nu o sa calci in urma lor nici in 100 de ani, agariciule! Cat despre votul lui Daniel, BRAVO! Asa merita SUPUSUL domn Palaz!
5
14
Hopaaaa, Alde in Constanta face ce vrea muschiul lui, adica pun piciorul in prag. Interesul poarta fesul , dar populatie vede, nu e proasta, isi da seama ca in spate sunt niste discutii, functii publice etc
10
1
nu se mai inteleg makidonii la cascaval!Huooo hotilor banditilor trantorilor.ati distrus orasul si litoralul,ati praduit hotelurile,plajele,satul de vacanta,parcurile toate,etc.,etc.
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218