REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dispută la CJC din pricina unui caz social! EXPLICAŢII la partid după respingerea unui proiect

Dispută la CJC din pricina unui caz social! EXPLICAŢII la partid după respingerea unui proiect

Replica API 28 martie 2018 | 00:00 352

Dispută din pricina unui caz social la Consiliul Județean Constanța! Vicepreședintele ALDE, Daniel Learciu, a propus introducerea pe ordinea de zi suplimentară a unui proiect pentru ajutarea financiară a unui caz social, fiind vorba de o bolnavă de cancer. Ședința de marți, 27 martie, nu a putut trece neobservată, consilierii PSD și PMP au votat împotriva propunerii lui Learciu pe motiv că se poate amâna până săptămâna viitoare când va fi o ședința extraordinară și vor putea fi incluse atunci. Din 32 de consilieri prezenți, 17 au votat împotrivă.

Mai precis, este vorba de un pacient bolnav de cancer, cu o situație de sănătate precară, și ar fi fost nevoie de suma de 37.000 de euro pentru a merge la tratament în afară. Președintele CJC, Horia Țuțuianu a punctat faptul că există mai multe solicitări pentru persoane bolnave, mai precis un număr de 7 astfel de cereri, pe care comisiile le analizează, iar cel mai probabil în ședința extraordinară de săptămâna viitoare vor fi introduse pe ordinea de zi, iar atunci nu vor mai exista probleme cu votul „pentru” acest proiect.

Chiar dacă au existat aceste explicaţii şi asigurări că proiectul va trece, însă banii care există la dispoziţia CJC pentru astfel de cazuri vor fi împărţiţi pentru toate cei în nevoie (nu doar pentru o persoană), preşedintele CJC, social-democratul Horia Ţuţuianu s-a întâlnit după şedinţă cu mai mulţi colegi. Mai exact, susţin sursele noastre, cu social-democraţi din conducerea PSD Constanţa, pentru a explica situaţia, având în vedere că există o alianţă între PSD şi ALDE.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu cine sa lucreze Tutuianu are doar rebuturi pe langa el, a se verifica consilierii
0
1
sau la Cezara, cea mai mare fosta directoare a creselor, a stors bugetul cat a putut, si-a facut casa, conturi si-a luat masina de lux si a plecat.Misto,nu?
3
0
Mergeti la dl Emil Mereuta!!..nu este el marele director general la SPAS?...el taie si spanzura...are 20% din bugetul CT...sa mai dea si banii adevaratelor cazuri sociale...nu sa toace banii din contractele trucate prin intermediul directorilor din subordine cu panaramele sa plece in vacante si sa isi cumpere masini de lux...
4
1
marele 'ntelectual''learciu,''aprofundat in solutionarea''cazurilor.slabe sanse cu ce se afla sub podoaba capilara cred.Astia sunt invatati sa primeasca nu sa dea.De dat dau din gura,in van.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614