REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DISTRACŢIA pe litoral continuă: Folk Fest Remember Costinești, ajuns la a doua ediție!

DISTRACŢIA pe litoral continuă: Folk Fest Remember Costinești, ajuns la a doua ediție!

Replica API 10 iunie 2018 | 00:00 216

Folk Fest Remember Costinești invită iubitorii de muzică folk la unul dintre cele mai frumoase festivaluri de gen din țară! În incinta complexului Wite Horse din Costinești, la doar 300 de metri de mare.

Ajuns la a doua ediție, Folk Fest Remember Costinești reunește artiști de prim rang din domeniul folkului românesc: Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Florin Chilian, Emeric Imre, Dinu Olărașu și mulți alții.

Amfitrionul evenimentului va fi Andrei Partoș – jurnalist și excepțional om de radio, personalitate emblematică a Costineștiului de altădată.

Folk Fest Remember Costinești este mai mult decât un festival de muzică. El își propune să aducă în prim-plan evenimentele cultural-aristice care însuflețeau atmosfera Costineștiului în anii ‘70 - ‘80, perioadă de referință pentru Stațiunea Tineretului care reprezenta destinația preferată a mii de turiști consumatori de artă și a celor mai însemnați artiști din domeniul muzical sau din alte arii culturale.

Astfel, ediția a doua a festivalului de folk din Costinești va găzdui și anul acesta expoziții de grafică umoristică, de fotografie (cu imagini ale Costineștiului de azi sau ale stațiunii de odinioară), lansări de carte ale artiștilor participanți la festival și multe alte evenimente surpriză care vor trezi interesul publicului participant.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, în Statiile de Plată SelfPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet. Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs, cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Prețul unui abonament presale este 50 de lei pentru ambele zile de festival. Biletele pentru o singură zi, la pretul de 30 de lei, vor putea fi aciziționate la intrare la eveniment.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367