REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Distracţie pe bicicletă, în faţa Teatrului de Operă şi Balet „Oleg Danovski”

Distracţie pe bicicletă, în faţa Teatrului de Operă şi Balet „Oleg Danovski”

Replica API 3 octombrie 2016 | 21:16 183

Inedit

Inedit

Parcul din faţa Teatrului de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa a fost, sâmbătă seară, locul în care sportul a avut priopritate. Zeci de constănţeni au participat la „România modernă”, un eveniment organizat de reprezentanţii unui brand românesc de bere, varianta 0.0% alcool, în colaborare cu Agenţia de Comunicare şi Advertising Ogily & Mather România.

Organizatorii au dezvoltat o campanie pornind de la conceptul „creative”, implementare, cu şi pentru oameni care vin pe teren. Constanţa este a patra locaţie în care aceştia au staţionat, prima locaţie fiind Timişoara, mai apoi Iaşi, Braşov, urmând ca cea de-a cincea - ultima oprire - să fie în Bucureşti. „În fiecare oraş am dezvoltat un concept altfel , bazat pe o viaţă activă, pe sport, pentru o mişcare accesibilă, dar mai mult de atât, am ajuns în oraşele respective, după ce în fiecare zi din săptămână am descoperit locuri super-cool din România.

Toate acestea prin “pixul” Dianei Cosmin, redactor-şef Forbes România şi obiectivul lui Sorin Onişor, fotograf. Ea a redat prin cuvinte, lucrurile pe care Sorin le vedea prin obiectiv”, a declarat pentru „Replica” de Constanţa, Mirela Podea, Senior PR Manager Ogilvy&Mather. Aceştia au ajuns la Constanţa, după ce au străbătut estul ţării, trecând şi prin Delta Dunării. Aici au organizat un eveniment cu spinning. Alex Grecu, MC, moderator al cursului, dar şi profesor de spinning la o sală de fitness din Bucureşti, a organizat cursul în două reprize a câte 30 de minute fiecare.

Douăzeci de biciclete şi tot atâţia doritori de mişcare au pedalat, pe ritmurile muzicii, pentru distracţie şi pentru promovarea sportului în aer liber. „În fiecare zi, o locaţie diferită! În Timişoara am avut biciclete cu neon, cumva lait motivul acestei campanii a fost lumina şi sportul şi locurile frumoase din ţară. După Timişoara a urmat Iaşi, acolo am avut un campionat de ping-pong, ne-a coordonat o vice-campioană de ping-pong din România. În cea de-a treia locaţie, Braşov, am organizat o plimbare prin pădure, un mini-night trail, activări foto şi ping-pong”, ne-a mai precizat Mirela Podea.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367