REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Distracție și voie bună la Techirghiol, cu ocazia 'Zilelor Lacului 2019'

Distracție și voie bună la Techirghiol, cu ocazia 'Zilelor Lacului 2019'

Replica API 26 august 2019 | 00:23 588

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu a postat un mesaj în mediul online referitor la evenimentele ce au avut loc cu ocazia ”Zilelor Lacului 2019”.

Stațiunea balneară a organizat în perioada 23– 24 august a.c., evenimentul „Ziua Lacului”, eveniment ce face parte din cadrul proiectului “Creșterea atractivității turistice a stațiunii balneare Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare”.

”Prima seară de manifestari dedicate “Zilelor Lacului” Techirghiol, s-a încheiat cu două reprezentații de excepție ale lui Raoul și Dinu Maxer. A doua zi de evenimente a început cu premierea bătrânilor peste 85 de ani din Techirghiol, a cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie și a veterenilor de război. A continuat apoi la Baza Sportiva a Clubului Sparta Techirghiol, acolo unde micii fotbaliști din oraș s-au bătut pentru câștigarea Cupei Sparta Techirghiol. La prânz, pe lacul Techirghiol am avut parte de mai multe competiții, prima fiind cea de înot iar cea de-a doua, fiind și cea mai amuzantă, având în vedere că s-a înotat destul de mult pentru a prinde rața. În același timp pe malul lacului, mai exact pe plaja Minerva, au avut loc luptele tătărești în nămol de Techirghiol. Ne-am mutat înapoi pe baza sportiva, pentru susținerea fotbaliștilor veterani din Techirghiol, un meci terminat indecis. Imediat după meciul demonstrativ al seniorilor din Techirghiol, pe terenul de fotbal s-au desfășurat luptele tradiționale tătărești, Kures, unde au fost câștigati 3 berbeci. În cele din urma am ajuns la Grădina Botanică pentru a participa la cea de-a V-a editie a festivalului Qatlama de preparate culinare tătărești încheiat cu o serie de dansuri oferite de copiii de la organizația localăTechirghiol a UDTTMR”, a scris primarul localității Techirghiol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a ti mancat mici si bere de la etnia tigan numit ceausu si tiganul anghel claudiu? evazionistii? fost consilier al orasului o potarniche inculta cobsilier ap orasului va da ti seama??
3
0
Astia anti europa n ati iesit din tara pana in 2000!Rusofili si yuca mult pe yuca si divide et impera,divizia voastra de dupa Moise
1
5
Namolul se duce la francezi bossule nu la nemti
3
0
Pai da. Veselie. Mai dati namolul la nemti?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367