REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Distrigaz Sud face PUBLICE cauzele INCREDIBILE de la care a izbucnit incendiul care a distrus cinci apartamente

Distrigaz Sud face PUBLICE cauzele INCREDIBILE de la care a izbucnit incendiul care a distrus cinci apartamente

Replica API 23 noiembrie 2019 | 00:00 487

Echipele de intervenţie ale Distrigaz Sud Reţele au găsit, în apartamentul unde s-a produs explozia din Galați, mai multe cărămizi în aragazul folosir pentru încălzire. De asemenea, echipamentul de detecție gaze naturale nu era în funcțiune la momentul producerii exploziei, conform Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis de Distrigaz Sud Rețele, dispeceratul a fost sesizat la ora 5.00 cu privire la explozia produsă în Galați, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vad cum niste tampiti vorbesc aici despre "beneficiile" sistemului centralizat de incalzire! Probabil niste idioti care nu stiu ce inseamna sa pornesti caldura cand vrei, sa ai temperatura pe care o vrei in casa si sa ai apa calda la temperatura dorita indiferent de ora! Probabil niste amarati care sug, prin subventii, din banii celor care produc in tara asta! Mars la rusi idiotilor! Rusii au cele mai mari sisteme centralizate de incalzire din lume! Sisteme total ineficiente! In Bucuresti, in acet moment sunt mii de apartamente legate la sistemul centralizat care nu au caldura! RADET -FALIMEN
0
0
idiotii astia din Galati au prezentat ca pe cea mai mare reusita a administratiei locale, bransarea tuturor apartamentelor la gaze. luati si muriti ca sobolanii cu cacaturile voastre de centrale. Oradea are gaze de 100 de ani dar, tot orasul este bransat la incalzirea centralizata. stai sa se invecheasca si instalatiiile de gaze din C-ta, atunci sa te tii artificii.
5
3
Pt 13,46: arunca-te in canal, retardatule.
1
1
Dar la prosti merge, pentru ca machidonii sa faca bani cu lopata.
2
1
Astia pe sistem centralizat platiti apa calda si caldura la pretul real de producere si transport ? Sau la cel subventionat masiv de autoritatile locale?
3
3
pt cea mai mare teapa esti un mare PROST sau furi caldura cu repartitorul si ai si subventie la caldura Ploiestiul si Brasovul au de o suta de ani gaze si nu mai au bombe in case ,e treaba mea ce fac in casa mea atat cat este totul curect
7
4
in care europa ?aia de est poate, ca in restul sunt numai centrale de bloc
2
1
Pnl aduce ghinioane in tara, morti de la substante toxice, explozie etc
2
6
CONGAZ o firma makidoneasca in care toti makidonii pun gaze in blocurile cu pensionari. Daca dai 120 de milioane pe centrala, tevi, calorifere, autorizatii si proiecte, cand recuperati banii fraierilor? Dupa 10 ani trebuie sa schimbi centrala! Ca la gaze nu gratis, trebuie sa platesti gaze si sa stai in frig. Am 2 camere, e cald si bine, nu am BOMBA IN CASA si platesc tot atat cat platesc aia care se otravesc cu gaze si dorm cu bomba in casa. In toata Europa toti construiesc retele centralizate si cei mai prosti ne punem bombe in fiecare apartament. Tara de idioti fara creier!
7
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218