REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ditamai primarul se răzbună pe secretarul unei comune, blocându-i maşina cu buldoexcavatorul!

Ditamai primarul se răzbună pe secretarul unei comune, blocându-i maşina cu buldoexcavatorul!

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:45 1845

Ca la grădiniţă! Rugăm foştii colegi ai lui Cocoş, de la Arhiepiscopie, să se implice

Facem apel către Arhiepiscopia Tomisului să transmită gânduri bune, de pace şi bună înţelegere între angajaţii Primăriei Cobadin! Nu, nu este o glumă, este un apel serios, în condiţiile în care este de notorietate că primarul comunei, Cornel Cocoş, este apropiat de Biserică, el fiind preot înainte de a decide să intre în politică şi să candideze la primărie, cu gândul de a fi primul gospodar al localităţii. Numai că gospodarul dintâi al localităţii a reuşit "performanţa" de a intra în conflict cu secretarul comunei, o doamnă - Corina Trăilă. Corina Trăila este secretar al comunei după un concurs susţinut pe acest post la Bucureşti, fiind funcţionar public pe care primarul nu-l poate schimba cu una, cu două.

Corina Trăilă

Aşa că, primarul încearcă să "lucreze" la psihicul secretarului comunei, cel puţin aşa susţine Corina Trăilă. "Nu este prima dată când mă tratează discriminatoriu. Însă azi a fost picătura care a umplut paharul", susţine Trăilă. Ce s-a întâmplat mai exact? Ei bine, Corina Trăilă şi-a găsit maşina blocată de buldoexcavatorul comunei, pe care îl conduce primarul Cornel Cocoş. "Am sunat la dumnealui, a ignorat apeluri, mesaje... Într-un final am sunat la 112, a venit un echipaj de la Medgidia. Domnii de la Poliţie au mers la domnul primar în faţa curţii dumnealui, iar într-un târziu a venit şi a mutat buldoexcavatorul. De ce m-a blocat? Pentru că, susţine dânsul, cele două locuri de parcare în faţa primăriei, unde am parcat eu, sunt rezervate pentru maşinile instituţiei. Nu există nici un act administrativ în acest sens, este doar o chestiune verbală. Eu parchez rar acolo, cum s-a întâmplat azi (luni, 21 octombrie - n.r.), pentru că nu am găsit loc în parcarea de lângă primărie. De dimineaţă era plin, nu am găsit alt loc", spune Corina Trăilă.

"Eu plec ultima de la serviciu. La 15.30 se termină programul, eu plec după ora 16, plec de regulă la 16.30. Nu ştiu cât timp a fost maşina blocată. Azi am ieşit la 16.10, mă grăbeam azi, pentru că aveam o programare la medic, altfel nu plecam aşa devreme. Şi am găsit maşina blocată. Nu este prima dată când domnul primar mă şicanează, deşi nu i-am făcut nimic, eu îmi văd de treaba mea, încerc să rezolv toate sarcinile de serviciu conform legii şi cât mai repede. E drept, eu sunt secretar al comunei din 2013, din mandatul fostului primar. Însă am susţinut un concurs pe post la Bucureşti, nu e ca şi cum m-a numit cineva", a adăugat Corina Trăilă.

Cornel Cocoş nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
George, nu simti tu acum ceva in gura si in c-r .... pentru ca ti le-am dat cu pofta .... mai limbist esti tu ca te vad deranjat ca sunt impotriva Domnitei,.... aici discutam alte subiecte... despre ce simti tu...vezi ca ai site-uri....mai deocheate
0
10
Mara te simt putin usuratica...limbista mica ce esti
11
0
DRAGA ,ION. PENTRU CA POT PUNE ORICE NUME VREAU ,SA POT LASA UN COMENTARIU, AM FOLOSIT SPECIAL UN NUME DE FEMEIE SA VAD CAT DE REPEDE MA BAGATI IN PATUL LUI COCOS....INCREDIBIL... CATA EDUCATIE... POATE NU CUNOSC LEGILE,SI NICI NU VREAU PENTRU CA ORIUCUM AR FI ,SE INCALCA ...DAR... PARCAREA PE CARE TU SPUI CA ESTE PE DOMENIU PUBLIC SI ESTE FACUTA DIN BANII NOSTRII ,ESTE FACUTA SPECIAL PENTRU MASINILE INSTITUTIEI CARE SUNT CUMPARATE TOT DIN BANII NOSTRI... DECI: DACA TOTI BENEFICIEM DE TOT CE SE CUMPARA SI SE FACE DIN BANII NOSTRI,PROPUN SA MERGEM SA NE SERVIM SI NOI DE MASINILE PRIMARIEI..
3
38
Mara, tu cumva faci parte din harem lui Cocos? Daca nu cunosti legislatia si nu esti documentata mai bine taci! Nu este garaj, este loc de parcare al primariei construiti din bani publici si pe domeniul public. ce n-ai inteles tu este ca acolo a fost un abuz, o privare de libertate etc.
38
0
SA INTELEG CA :DACA NU GASESC LOC IN PARCAREA PRIMARIEI POT SA PARCHEZ IN GARAJUL PRIMARIEI,NU? HAI SA FIM SERIOSI! BINE I-A FACUT... SI NU INTELEG DE CE TREBUIE COMENTATA VIATA PERSONALA A OAMENILOR IN ASCEST ARTICOL... AICI ESTE VORBA DE :CE PATESTI CAND TE CREZI BURICUL PAMANTULUI.... SE VEDE CE CULTURA SI CE EDUCATIE AU UNII OAMENI.... RUSINE ....
3
38
Circ de 2 vlei
5
37
Vad ca cunoasteti atributiile doamnei, si tot dumneavoastra spuneti ca are implicare in proiecte, in toate proiectele, de asistenta sociala,implicit pe fonduri in domeniul dansei, etc., . Sa inteleg, ca este hartuita iar pe linie de serviciu este ok., spuneti dumneavoastra. Atunci se duce la organele abilitate pentru depunerea de sesizari pe art. 208 cod penal si probe pentru hartuire, cum ar trebuii sa faca si celelalte, altfel vorbim de calomnie, tot in codul penal. Din articol nu reiese motivul blocarii masinei...tratament discriminatoriu ca acel loc de parcare nu este pentru dansa..
0
39
Ma duc si eu la Fanica da sa nu ma dai afara Cornele
41
1
Cristi, din cate stiu eu, domnisoara nu are nicio implicare in Proiecte decat pe linie de legalitate si redactare HCL uri. In proiecte sunt implicate alte persoane strans legate intre ele... Primar-Vice-contabil
44
2
Mai doar UN OM, este adevarat ca Primarul conduce, dar tot adevarat este ca nu singur, iar domnita este nr.3....Nu ceream decat o informare de unde pleaca tensiunea dintre ei, pe probleme de serviciu sau pe altele...Cat despre amante, neveste hartuite, bautura faceti plangeri, nu can can... sau va complaceti in sfera persoanelor hartuite.
2
43
Mai Cristi, mai...tu nu stii ca Primarul conduce institutia? Sau esti in afara subiectului si vrei doar sa te afirmi? Da, sunt unele persoane care sunt mai directe in exprimare, altii mai sinceri, iar altii mai informati, dar fiecare are dreptul la o propria opine si sunt sigur ca sunt foarte fundamentate argumentele lor. asa ca lasa intimidarea deoparte.
41
2
Cornele mai dezamagit
43
1
Dna Traila are mare tupeu.mai bine ar mai invata ceva din sarcinile de serviciu ca e varza la capitolul asta
6
42
Este usor de a arunca cu noroi, de a comenta urat atunci cand nu mai primesti fara efortul tau avantajele de care ai beneficiat in trecut. Domnita, poate ne relateaza si implicarea directa in proiectele depuse de conducerea din care face parte, de coordonarea organizarea subalternilor pentru rezolvarea problemelor zilnice ale cetatenilor pentru o buna informare. In rest pentru faptele descrise de cei ce comenteaza, pot accesa toate institutiile statului prin plangeri penale si probe, nu vorbe , dar sigur nu au.....
1
44
Un om intagru
4
41
Domnu primar ma bucur ca ati renuntat la sotia mea Dalida si ca ati optat pt ceva mai nou...mare caracter
58
3
Or maio fi si exagerari printre randurire de jos dar sunt si multe adevaryri Doamne te crucesti cand uin individ de genul acestui primar face atatea lucruri mizerabile El nu stie ca totul se afla Cred ca e un mare porc si nu are ce cauta in fruntea comunei Jos cu el
51
13
Poate il vede cineva cum taxeaza tractoristii de pe utilajele primariei si poate o scutura si pe tanti contabila cu care e in cardasie- stie si vicele ca e si el in joc
50
2
Cel mai nehalit primar si catelu de Dinescu e la fel
53
3
O mare dezamagire acest primar. Ajungand in aceasta functie locuitorii comunei l-,au cunosct mai bine. Un betiv, curvar si incompetent. Acest buldoexcavator e jucaria lui cu care se plimba toata ziua prin sat, pacat ca nu vede in plimbarile lui ginoiul, balariile si mizeria. E greu sa vezi cand oamenii de la ajutor social si gospodaria primariei muncesc acasa la el.
54
0
Primarul Cocos are claponul bun. A ochit el ceva.
19
20
Asta e fenomenul Mangalita! Mai trist este ca actualul premar a fost om al biserici. Biserica care indeamna la ....
52
1
Cam.buna doamna secretar .... hihihi
40
4
Pai cocosu asta, parca avea o amanta .... o stie si coana preoteasa .. nu se mai satura, vrea prospaturi mereu ...
61
1
cocos primarul de cobadin nu il vede nimeni politia doarme ,o zi din viata de primar de comuna cobadin la ora 7-9 primarul cocos face prezenta la o bodega neautorizata din comuna cobadin cum mergi spre ostrov la intrare in cobadin pe dreapta bea cafeaua de dimineata si doua sute de coniac repede se duce la birou si se suie pe buldoescavator s-a intrebat cineva pana acum care la vazut pe primar conducand buldoescavatorul ca acesta nu are permis de conducere pentru aceasta categorie de utilaj chiar nici un politist din comuna cobadin nu a vazut ca primarul nu are permis de conducere pt buldo
62
0
Intro tara in care pe primul loc sunt golaniile, incompetenta , spaga si tupeul nu ne mai mira gesturile astea de maidanez. Ok, poate ca sunt parcari dedicate masinilor institutiei, dar raspopitul ala nu stie ca masinile primariei trebuie sa zburde pe teren, nu sa stea la dospit? Apoi , utilajul ala in baza carui ordin de serviciu sa deplasat taman acolo, nu avea treaba prin sat? Cine deconteaza motorina si timpii morti ai soferului? Politia din sat are tupeul sa isi faca datoria si sa-l ia la intrebari pe primar sa se face ca ploua si e gata sa-l mai pupe o data'n cur pe nesimtitul de primar?
70
0
Fostu primar se zice ca te'a avut!!!asta inca nu????sau "neintelegerile"sunt asa de ochii lumi????sa bage Teleho_ putin botu mai adanc????
4
51
Parcare fara aprobarea primarului nu se poate draga soferita secretara oare amenda nu ati primit de la politie inca?? Va poate amenda si primaru
1
57
PNL,, urgent lege ca pensionari sa nu mai acumuleze pensie cu salariu de la stat
51
6
despre ce vorbiti,atata timp cat tiganul asta pidosnic si nesatul va pastorii judetul constanta ca pe propriille izmene pacea si multumirea nu se vor arata,l-a adus un alt pidosnic securist daniel ca sa tina locul sf andrei,oare cum v-or apare in fata acestuia
60
1
lingaul si donatorul de spaga a satanei spagoveanu !!! Muie cu cacat !!!
58
1
corina ,te anunt ca tov. primar te vrea! fizic! n-ai cazut la asternut asa ca a vrut sa te fu.e cu buldoexcavatorul.Asa a invata la seminar.Macho man.asa ca mieluseaua domnului acuma stii!
55
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614