REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Diversitate în publicul de pe plaja Modern: unii au stat cu apa, alții au dansat pe rupte!

Diversitate în publicul de pe plaja Modern: unii au stat cu apa, alții au dansat pe rupte!

Replica API 10 iulie 2017 | 12:30 339

Neversea a însemnat diversitate! Public de toate vârstele, de la câțiva ani până la aproape 90 de ani au format peisajul festivalului în cele 3 zile de concerte pe plaja Modern din Constanța, între 7 și 9 iulie a.c. Nu au fost cazuri de persoane care să se afle sub influența substanțelor interzise, însă alcoolul a urcat la cap pentru mulți participanți, dar manifestațiile au fost pașnice - doar dansau până nu mai puteau.

Grupurile vaste de persoane care au invadat cele 7 scene Neversea, că erau constănțeni, veniți din țară sau din afară, pentru aceștia distracția a fost liantul care i-a legat pe toți. Unii au preferat să nu consume alcool deloc să fie complet lucizi, alții nu au avut voie căci erau minori. Alții erau deja îngropați în grade de alcool înaintea apusului, alții s-au “uns” mai greu. Totuși, dansul i-a legat pe toți, muzica fiind lanțul care a ținut zeci de mii de oameni în ritm zi și noapte. Destrăbălarea unora a adus, mai degrabă, zâmbetul pe fața celor din jur. Un grup din Turica, venit special pentru a vedea Fatboy Slim în ziua 2 de festival era uimit de dansurile excentrice ale unui tip, despre care spuneau sigur că “este pe droguri”. Uimirea e puțin spus când melodia s-a terminat, băiatul și-a pus ochelarii de vedere la ochi, și-a tras tricoul pe el și a plecat mergând drept, ca și cum nu ar fi avut mișcări rupte din filmulețele amuzante de pe Internet. “Noi am crezut că este puțin cam luat, dar se pare că așa înțelege el distracția. Nu trebuie să consumi ceva să te simți bine în România. Se pare că totul e natural”, au declarat amuzați cei din grupul din Turcia. La scena mare, un grup de fete stăteau în primul rând așteptând ca Delia să urce pe scenă. Aveau puțin peste 18 an, dar erau pentru prima oară la un festival de amploare. Nu au băut deloc alcool pentru că vor să își aducă aminte de tot ce au făcut. “Este uimitor. Vedem oameni cum se distrează fără să pună lumea în pericol. Organizarea este faină rău. Am venit tocmai de la Iași pentru eveniment și a meritat fiecare bănuț. Sper să se țină și la anul”, a spus tânăra festivalieră.

Mergem la o scenă mai puțin comercială, unde nume din muzica underground a hip-hopului, reggae-ului și drum’n’bass-ului a strâns un public aparte. Ritmurile, luminile și mesajele puternice au fost cele care au contat aici. Argatu, artist român care are un sound unic în România și dorește să intre pe scena muzicală internațioanlă cu mix-urile de DnB, a unit vocile celor din public pe hiturile cunoste, avându-i ca invitați pe Roman și Moș Martin, care au încins publicul.

Cu mic, cu mare, distracția a fost în toi la Neversea, iar cei de toate vârstele s-au distrat de minute!

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cacatul...
5
2
Pe rele ! Chiar a fost un disconfort. Zu? Ce-i aia ? Un alt cuvant ptr prostie si nesimtire crasa a unor paraziti care se cred importanti in nimicnicia lor pseudoumana? Primarul a luat spaga si a spalat si banii in complicitate cu nestiutii organziatori. Nici macar DNA-ul nu il mai prinde pe Mogaldau! Si uite asa aripa comunista a securitatii se impune - vezi CV-ul lui Tudose
3
2
Ce ofticati sunteti voi ,manelistilor! Daca era ceva cu Florin Parizer,cu Guta fata de maimuta,cu Adrian avortonul minune,sigur nu erau atatea comentarii veninoase. Ce sa facem baieti, nu poti sili pe cineva sa-i placa ce-ti place tie.
6
5
Disconfortul populatiei? Pe bune? Pun pariu ca la forza zu si alte mizerii erai in primul rand mancand seminte
7
3
Golanie si zgomot mult.La care s-a adaugat survolarea elicopterului organizatorilor ,parca eram in bombardament.Bine ca primarul si -a luat banii, disconfortul populatiei nu conteaza
6
6
corvete ,boschetari,,yoghini,,pleava societati.
6
11
Am ascultat cd uri de mi a venit rau.
5
8
Sa-i vezi acum pe petrecareti cum stau la rindincolonati la comisariat la angajari sa-si plateasca distractia SATANISTA.
3
10
Vb serios cu muia pe plaja ? ... si daca da, crezi ca mai sunt ...
3
6
Tineri frumois, civilizati, au cantat, au dansat, organizare impecabila. Bravo!
13
8
Sa-mi bag pula in cacatul de festival a lui coarda batrina de CORINA MARTIN ! Am vazut numai drogati si curve tinere care sugeau pula pe plaja Sictir !
7
24

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102