REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dj Wanda s-a măritat la Londra. Ce ţinută nonconformistă a avut la nuntă

Dj Wanda s-a măritat la Londra. Ce ţinută nonconformistă a avut la nuntă

Replica API 7 august 2019 | 00:00 863

Dj Wanda și Karl Katavich

Dj Wanda a devenit doamna Katavich, evenimentul având loc, luni (5 august) la Londra. Nonconformista vedetă s-a măritat cu alesul inimii ei, Karl Katavich, un om de afaceri australian alături de care trăiește o superbă poveste de dragoste, de mai bine de un an.

Vedeta și soțul ei, Karl, a spus «da» în fața ofițerului Stării Civile și a celor peste 40 de invitați, devenind astfel Wanda Katavich. Bruneta a avut o apariție spectaculoasă. Rochia de mireasă, creată de designerul sud-african David Fieldman pentru Vogue Japonia, a fost accesorizată cu o pălărie albă de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, un model ce a fost purtat și de celebra Gwen Stefani. Victoria Grant este unul din cei mai bine cotați designeri de acest tip de accesorii, creațiile sale fiind purtate de celebrități precum Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga say Katy Perry.

Mirele Karl a purtat un costum elegant, cu sacou din catifea, cămașă albă și ciocate din piele de crocodil, o costumație inspirată de stilul lui Pete Doherty.

Cununia a avut loc la Londra la un hotel exclusivist, iar evenimentul s-a desfăşurat sub tematica Rock’n’Royal. Au fost două petreceri de nuntă. O recepţie elegantă, în stil regal şi una în stil rock într-un pub celebru din cartierul exclusivit londonez în care mirii locuiesc.

Cunoscută pentru stilul său nonconformist, la petrecerea în stil rock, mireasa Wanda a schimbat rochia albă cu una fucsia, pe care a ascorat-o cu o altă pălărie în stil Top Hat, accesoriu ce a fost purtată inclusiv de celebra Madonna într-un recent pictorial pentru revista Vogue, dar şi în mai multe apariţii televizate. Ţinutei strălucitoare, bruneta i-a asortat o pereche de cizme "îmbrăcate" în zeci de cristale. La petrecere i-au fost alături domnişoarele de onoare Paula Chirilă şi Adina Buzatu, îmbărcate în costume negre, dar şi medicul Florin Juravle. Verighetele sunt creația casei Boodles, cea aleasă și de Victoria Beckham și Reese Witherspoon.

Machiajul miresei a fost realizat de unul din cei mai bine cotați make-up artiști la nivel internațional. Este vorba de Helen Anderson, cea care a avut grijă ca vedete cu nome sonore să aibă look-uri impecabile în videoclipuri, ședințe foto sau la marile ceremonii Red Carpet. Helen Anderson a realizat machiajul pentru vedete precum Beyonce, Catherine Zeta-Jones, Christina Aguilera, Donatella Versace, Johnny Depp, Linda Evangelista sau Pharell Williams, precum și pentru marile show-uri de modă internaționale.

“A fost cea mai importantă zi din viața noastră. A fost exact așa cum am visat amândoi, înconjurați de familie, de cei mai apropiați prieteni. Acum când ne uităm la inelele de căsătorie, pur și simplu suntem copleșiti de însemnătatea lor, de faptul că ne-am angajat să fim împreună o viață întreagă și avem lacrimi în ochi și suntem foarte emoționați. L-am ales pe Karl să îmi fie bărbatul care îmi va fi alături toată viața. Am ales familia lui, iar el m-a ales pe mine să îi fiu alături. Suntem foarte îndrăgostiți, foarte fericiți”, a declarat DJ Wanda.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai tarfe are tara asta de vanzare?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367