REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DNA cere MAJORAREA pedepsei pentru Liviu Dragnea

DNA cere MAJORAREA pedepsei pentru Liviu Dragnea

Replica API 20 mai 2019 | 00:00 189

Procurorii DNA nu glumesc. La ultimul termen al Dosarului DGASPC Teleorman, aceștia cer majorararea pedepsei pentru Liviu Dragnea, relatează stiripesurse.ro.

DNA a cerut ca pedepsele pentru abuz să fie orientate spre mediu, nu spre minim cum a decis instanta de fond. Dragnea e acuzat de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, iar în prima instanta a fost achitat pentru instigare la fals, iar procurorul cere acum condamnarea și pentru această infracțiune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La multi ani!
6
0
FOARTE BINEEEE!!!!!!!
4
1
Daca DGASPC inseamna Directia Generala pentru Asistenta si Protectia Copilului mie mi se pare normal sa ia maxim de pedeapsa pentru ca a furat painea de la gura unor copiii nevinovati sobolanu asta.
6
0
LA MINE KOVESI A CERUT MICSORAREA PEDEPSEI PTR GENTUTELE DE MII DE EURO SI SUTELE DE MII DE EURO BAGATE IN CONTURILE EI.PTR N MILIOANE DE EURO AM PRIMIT 2 ANI SI SASE LUNI IAR EU AM FACUT DOAR VRE O CATEVA LUNI.TRAIASCA DNA PE UNII II EXECUTA FRUMOS CARE NU SAR LA CAP GRAV.
5
10
bai pensionar prost speram sa scapam de tine dupa 26 mai,Iti dorim sa faci ditamai AVC-ul de oftica ca PSD iese pe primul loc, dar sa ramai in viata sa te chinui pe masura veninului din tine mai jegosule .Deasemenea vom scapa si de milogul de la Cotroceni si atunci va veni un presedinte care sa puna cu adevarat ordine in tara asta mai ales in justitie .Abia astept sa vad cum se finalizeaza cele 30 de dosare penale ale lui Augustin Lazar protejatul lui Ciolannis!
3
8
Poate se face un schimb acum,vine Mazare,fuge Dragnea!Sa-l vedem insa pe Mazare mai intai!Oricum cineva si-a platit o polita grasa,vedeti daca i-ati zgandarit pe Maior,Coldea,Kovesi!Si-au aratat unii coltii,ce n-a fost posibil in cazul Mazare cativa ani,adica aducerea lui in tara,acum s-a rezolvat in cateva zile!Aia vroiau sa-l trimita in Romania,dar de aici nu-l cerea nimeni!Ar trebui sa cada niste capete,dar suntem in Romania.....
5
7
Bravo postarea "ciprian" ! Bravooo.....!! Ai atins multe puncte sensibile, dar adevarate. Foarte mult ADEVAR! Nu este pentru prima data, cand justitia este imbracata politic, ne DEZAMAGESTE. Da! Te felicit !
7
0
CER REDUCEREA SALARIILOR SI PENSIILE LA MAGISTRATI CU 50%.
15
0
Sa speram ca vom scapa definitiv de acest jeg,
15
9
daca dragnea mareste pensile nenorocitlor si salarii bugetarilor sa vedeti ca o sa castige o sa faca din razbunare lui yohanis oamenii sau saturat de export lemn si sa importam mancare de la neamurile lui yohanis
12
4
Pentru tot raul pe care la facut acestui popor merita pedespsa pe viata!ca cei ce vor veni dupa el sa nu mai faca ce a facut si inca mai face acest schizofrenic bonlav dupa putere si hotie!!!!
6
9
dragnea tine cu clasa sociala saraca nenorocita si media ,au marit salariile ,fortand oamenii de afaceri straini si romani sa dea salariu minim pe economie marit ,EXCROCUL DE RARES BOGDAN tine cu clasa sociala bogata ,el ajutand oamenii de afaceri straini ,sa-si faca pwla mare in romania pe spatele nenorocitilor de muncitori ,socrul lui RARES BOGDAN este om de afaceri influent cu bani ,din todeauna pnl taranistii au tinut cu boierii intrebati bunici strabunici
15
6
Normal daca a inceput sa se deie la multi nationale si la supermaecheturi
10
5
Mi se pare normal daca sa luat de hypermarketurile nemtesti cu taxe cu amenintari la adresa investitorilor ca vor sa-si faca sula mare cu marfuri de proasta calitate in romania ,prea de tot cu dragnea asta are tupeu sa spuna lucrurilor pe fata ,mai mare rusine tara bogata cu potential economic in agricultura importam pui din olanda germania franta ,nemtii lui yohanis fac cutii de viteze in romania placaj pfl holz hotul austriac ,SI IMPORTAM MANCARE DIN GERMANIA CU HORMONI
14
4
Va salut , dupa cum decurg lucrurile in cazul de fata !!Se observa CLAR , cum JUSTITIA este imbracata si impachetata POLITIC , iar tregiversarea SENTINTEI , este una cu IZ , de INFLUENTA si CORUPTIE !!! ce nu mai are nevoie de alte EXPLICATII !!Ma intreb , cum nu le e JENA , sa ridice SALARIILE date de statul Roman , in contextul in care tu nu ai REZULTATE si ACTIUNI , JUSTE in aplicarea LEGII, complete , clare , masurabile si VIABILE in SOCIETATE !!!???
15
2
Jegurile care fura tara sa arda in iad. Indirect prin furt omorati oameni jegurilor
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102