REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

DNA cere Parlamentului încuviințarea urmăririi penale a lui Tăriceanu

DNA cere Parlamentului încuviințarea urmăririi penale a lui Tăriceanu

Replica API 8 noiembrie 2018 | 10:00 405

Procurorii DNA cer Parlamentului încuviințarea urmăririi penale pe numele șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit unor surse judiciare, notează b1.ro.

Cererea acestora ar fi ajuns la Senat și ar fi fost înaintată și Ministerului Justiției.

Potrivit Antena 3, solicitarea ar avea legătură cu dosarul Microsoft.

Acuzația ar fi aceea de luare de mită în perioada în care Călin Popescu Tăriceanu era membru al Guvernului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, etc. Ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
2
0
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
8
0
Razgandeanu si cu Dracnea trebuie sa infunde puscaria macar 10 ani!!!
7
1
Vezi daca ai tinut cu Dragnea.Dragnea si -a infiltrat oameni in DNA si cum faci o miscare care nu ii este pe plac te agata.
5
1
ca labagiul trist si turist al acestei colonii numita romanica o sa ii suga pula grav de tot lui tariceanu.Acum chiar ca se va da gratierea iar iohannis impreuna cu limbistii lui o sa ia o grava muie.muie wermmorel ,muie prietenii lui.
5
13
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, justitie la televizor, etc. Ceva care sa ne aduca bunastare si romani care muncesc afara acasa?
13
1
Plange si suspina tanara ...babutza custodele coroanei regale.Tocmai oamenii ei de paie,dragnea si tariceanu, care ii faceau lege sa primeasca din bugetul poporului 5 mil de euro anual,asadar,astia doi,nu mai apuca sa-i indese banul ca intra la bulau.Duda,fa-ti valiza si fa-te capsunar ca sa ai si tu pensie,nebunule!
23
6
mai gunoiule pai cine te voteaza ma pe tine un curvar un tradator de tara un nesimtit un avar?adica politician veros?
10
11
Ce mizerie ! Si chior sa fii si tot sare in ochi modul mizerabil in care se incearca inlaturarea celui care ii sufla in ceafa. De asta e bun procurorul general Lazar. Cum sa-l demita KWI ?
12
16
pai din cauza asta e aliat cu infractorul dracnea
22
11
furat si sfidat o tara intreaga nu 7 case.
17
7
Iohanis simte ca Tariceanu e langa el..... ce politica de cacat
13
18
Saptecase se teme de Tariceanu la alegeri?
16
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218