REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DNA, chemat tot mai insistent la PNL! Chiţac a contestat în instanţă organizarea alegerilor

DNA, chemat tot mai insistent la PNL! Chiţac a contestat în instanţă organizarea alegerilor

Replica API 30 martie 2017 | 00:03 310

Balamuc cât casa!

Balamuc cât casa!

Vergil Chiţac

Senatorul Vergil Chiţac anunţă că pe data de 31 martie nu poate fi prezent la alegerile pentru desemnarera conducerii organizaţiei municipale a PNL Constanţa. Motivul este menţionat de acesta într-un comunicat de presă: „Voi fi prezent la lucrările Adunării Parlamentare NATO, care va avea loc la Berlin”. Pe de altă parte, în acelaşi comunicat, preşedintele interimar al organizaţiei municipale, Vergil Chiţac, face referire la faptul că i-au fost „preluate prerogativele” de către organizaţia judeţeană, care a publicat deja lista membrilor participanţi la alegeri. „Într-o grabă suspectă, Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor PNL Constanţa a dat publicităţii un convocator cu lista membrilor participanţi la alegeri, ce cuprinde 706 persoane”, arată Chiţac.

Despre aceste persoane, Chiţac a mai vorbit de dată recentă, elacuzând că 500 de oameni s-au înscris de dată recentă în partid şi au achitat şi cotizaţia, „la judeţ, în absenţa trezorierului de la municipiu”. Conform acestuia, este vorba despre oameni audşi în partid tocmai pentru a deturna rezultatul alegerilor. În aceste condiţii, mai anunţă Chiţac, el s-a adresat instanţei: „Am depus o cerere de suspendare a acestor alegeri”. În plus, preşedintele interimar de la municipiu aminteşte că se aşteaptă şi un răspuns de la nivel centrla pe acest subiect, „şi apoi să organizăm alegerile”, a spus Chiţac. O opinie similară o are şi Cristy Băisan, consilierul judeţean care şi-a anunţat candidatura pentru organizaţia judeţeană. Acesta nu a devenit peste noapte aliatul lui Chiţac, mai cu seamă că în trecut cei doi s-au contrat în declaraţii, însă, crede Băisan, „prezenţa a circa 500 de oameni noi este suspectă. Se pune problema că aceştia nu au nici o legătură cu PNL. Sunt oameni aduşi pentru a deturna rezultatul alegerilor”.

Băisan mai explică şi miza alegerilor de la municipiu: rezultatul de aici va înclina şi balanţa de la judeţ. „Sunt de acord ca instituţiile statului să fie sesizate şi înm cazul unui partid politic, mai cu seamă că se încalcă legea”, a opinat Băisan. „sunt foarte dezamăgit. Credeam că în PNL putem avea dezbateri, să ne exprimăm opinii. Dar, unii colegi se pare că au stat prea mult în jurul pesediştilor şi au devenit confuzi, inclusiv în ceea ce priveşte doctrina de partid. Îi văd pe câte unii care propun să reducem preţul la apă, pe alţii care promit să facă gratis nu ştiu ce...”, a mai comentat Băisan, care a conchis prin a avertiza că nu este exclus să se întâmple ceea ce solicita Chiţac: să vină DNA peste persoanele care „fabrică noaptea, ca hoţii, documente în sediul de partid”. „Având în vedere că alegerile au fost contestate în instanţă, tare îmi e că, până la pronunţare, Constanţa nu va mai apuca să trimită nici delegaţie la Congresul naţional”, a conchis Băisan.

Alegerile din cadrul Partidului Național Liberal trebuie să fie încheiate până la Conferința Județeană de pe 27 aprilie cu cel puțin 10 zile înainte. Conform calendarului alegerilor de la Constanța, primele ședințe și prima tură pentru alegeri vor începe în săptămâna 20-27 martie, urmând ca pe 31 martie să aibă loc alegerile pentru conducerea din municipiul Constanța.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hutuca o jigodie de ...om.A facut numai rau in toate domeniile...mai ales la ANAF...cu Dragomir in frunte.PIEI SATANA!!!
1
0
Ar trebui sastiti ca dupa pierderea alegerilor la primarie domnul Chitac nu a plecat acasa desi asa a zis! S-a razgandit! A acceptat prim solist in Consiliul Local al Primariei! Si nu prea a fost pe la sedinte! Sa nu ia act de increngaturile dintre PSD si PNL! Desi sponsorul sau Gabriel Comanescu era bagat in afaceri pana in gat cu PSD-ul! Ca si domnul Lupu! Ipocrizie multa! Ciolanul! Simte ca a gasit o nisa de putere! Pensia nu ii ajunge!
0
1
Care-i ma ala din politica constanteana care are 27 imobile? Zicea ceva Florin Munteanu azii in emisiune .
0
0
asta este un mare hot si nesatul dupa functii, mai mult dupa avere jigodia ce este ! Mergeti si va interesa-ti ce avere are , dar sa fi ajutat pe cineva ferilar dracu sa-l ia ca nu se mai satura saturalar ... sas ne lase in pace ca stim noi care merita nu el , santem satui de cretini si jigodii !
1
0
Dragomir a comis-o si la Harsova. Pe ascuns, hoteste, s-a intalnit cu Chirita, fostul primar, fost memebru PNL, care a demisionat din partid in anul 2016, si impreuna cu alte 5 persoane l-a uns pe Chirita presedinta la organizatia PNL Harsova. Distrugerea PNL-ului este tot mai aproape. Se pare ca acest pseudo liberal, Dragomir, lucreaza dupa zicala... dupa mine potopul...
6
0
Nu va fie frica. Cei din conducerea PNL, dragomir si hutuca sunt turnatori la DNA asa ca nu mai invitati hotii ca sa faca curat in hotiile lor. Retineti Hutuca turnator la DNA,pardon informator.
5
1
Si uite asa incepem sa ne explicam de ce PNL-ul a obtinut rezultate CATASTROFALE la alegerile parlamentare! Din cauza Muscunilor, Hutupanilor, Dragomirilor, etc. Stiti soarta TRADATORILOR, nu? Veti ajunge sa le fie scarba de voi chiar si celor apropiati! Pacat ca politica orasului nostru este condusa de asemenea OAMENI DE CARPA, OAMENI DE NIMIC!
7
0
Bai baieti si fete treziti-va. Sunteti in cadere libera, strategie si program lipsa. Oameni noi cu capabilitati manageriale si cu profil moral. Garnitura veche pasul inapoi. S- vazut ce-ati facut in ultimii 10 ani dupa ce v-ati plantat marii manageri la companiile de stat. APC,ACN,OILsamd. Cupsa,lupu,ciuturanu,hanganu,sa au demonstrat incompetenta crasa si rezultate "epocale" prin implicare la alegeri. Ganditi si apoi azvuriti caci veti ajunge in rai ca PNTCD. PSD va ingroapa daca nu faceti ceva util partidului si mai putin orgoliilor" domniilor " voastre.
7
3
Se vede lipsa unei conduceri adevarate de la centru!Ce sa-i ceri lui madam Turcan?Aici la Constanta niste DISTRUSI vor distruge de tot ce a mai ramas din PNL!Cu cine sa faci opozitie in tara asta cand tristii astia sunt mai preocupati sa-si dea singuri la temelie?
3
0
Penalii Noaptea Lucreaza PNL.Muhscina Boroianu Hutuca. Noua tripleta de infractori ai PNL la Constanta. Halal partid.
6
1
Mentalitatea comunista din PNL induce confuzie in randul electoratului. Oamenii se asteapta ca ramasitele comunistilor sa le gaseasca in PSD. Votantii de dreapta nu digera comunismul. Aici este slabiciunea PNL.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102