REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DNA dezminte informaţiile cum că la întâlnirea dintre Kovesi şi ministrul de Externe al Franţei s-ar fi discutat despre protocolul SRI-PÎCCJ

DNA dezminte informaţiile cum că la întâlnirea dintre Kovesi şi ministrul de Externe al Franţei s-ar fi discutat despre protocolul SRI-PÎCCJ

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:35 341

Direcţia Naţională Anticorupţie, prin purtătoarea de cuvânt, dezminte categoric informaţia că în cadrul întâlnirii dintre Laura Codruţa Kovesi şi ministrul de Extene al Franţei s-ar fi discutat despre protocolul SRI-PÎCCJ, notează stiripesurse.ro.

Antena 3 anunţase că oficialul francez i-a cerut şefei DNA să-i dea o copie tradusă a protocolului semnat în 2009 de SRI şi Parchetul General. Ministrul francez i-ar fi dezvăluit acest lucru premierului Viorica Dăncilă.

Ministrul francez pentru Europa şi Afaceri Externe, Jean-Yves Le Drian, s-a aflat miercuri şi joi la Bucureşti, unde s-a întâlnit şi cu procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, potrivit site-ului oficial al diplomaţiei franceze. În prima parte a zilei de joi, oficialul francez a avut o conferinţă de presă comună cu omologul său român, Teodor Meleşcanu, şi s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă. Ulterior, ministrul Le Drian s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului - Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tu crezi ca o absolventa a facultatii de drept cu 6,40 este desteapta si bine pregatita atunci vreau sa iti transmit ca esti lovit la cap si ai probleme cu scufita.De fapt ea are nevoie de curatitori de veverita cu limbuta ta si a altor loviti ca tine.
11
5
A fost numita sefa dna de Ponta si Udrea cu acordul ambasadei sua.
9
2
O femeie serioasa, desteapta si foarte bine pregatita profesional! Este foarte puternica. Vrea sa starpeasca coruptia, dar nu este lasata. Este INCOMODA, mai ales pentru politicienii HOTI, care sunt din ce in ce mai multi, si care vor sa o indeparteze. Incredibil ce se intampla, cu cei care detin puterea !!
4
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218