REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

DNA i-a interzis lui Sebastian Ghiță să mai vorbească cu Victor Ponta! Vezi reacţia celui vizat!

DNA i-a interzis lui Sebastian Ghiță să mai vorbească cu Victor Ponta! Vezi reacţia celui vizat!

Replica API 25 iunie 2015 | 22:58 333

Justiţia înregistrează o nouă premieră în România. Deputatul Sebastian Ghiţă este primul parlamentar cercetat sub control judiciar, care are și interdicţie de a-şi exercita funcţia în Parlament. De asemenea, deputatului Sebastian Ghiță i s-a mai interzis să ia legătura cu premierul Victor Ponta.

Procurorul de caz din dosarul Sebastian Ghiță i-a interzis acestuia să mai părăsească Ploieștiul pe o durată de 60 de zile.

"Domnul procuror Onea a crezut de cuviință să nu mai părăsesc Ploieștiul. I-am solicitat explicații, mi-a spus că așa crede dânsul de cuviință, că dânsul este procuror, eu sunt cetățean și că drepturile și libertățile mele într-o astfel de situație când deschide un dosar sunt la dispoziția dânsului, iar nemulțumirile să mi le adresez ÎCCJ", a declarat deputatul Sebastian Ghiță la ieșirea de la DNA Ploiești.

"De asemenea, trebuie să vă spun că astăzi mi-am dat seama despre ce este vorba în acest dosar, și că pentru că sunt deputat în Parlamentul României, nu pentru că mi se întâmplă mie acest lucru, ci pentru că se poate întâmpla oricăruia dintre voi. Pentru că sunt deputat în Parlamentul României simt că trebuie să lupt cu ceea c e se întâmplă, iar abuzurie asupra unui cetățean nu pot fi tolerate de către societate, de către Parlament de către opinia publică.

Tot acel dosar este o etapă în ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni: discuții, întâlniri, întrebări, luări la rost, amenințări care vizau demisia lui Victor Ponta. Nu-l pot influența pe primul ministru să-și dea demisia atunci când doresc procurorii.

O parte din dosar vizează alegerile prezidențiale. Nu-mi cer scuze și nu-mi pare rău că PSD, Victor Ponta, eu, mulți alții am încercat să obținem încrederea electoratului pentru funcția de președinte al României. Am pierdut aceste alegeri prezidențiale și trebuie să oprim această regulă că după ce pierzi alegerile, ceilalți sunt distruși, umiliți, li se ameniunță familiile, li se sechestrează firmelele lor ,ale familiilor, ale prietenilor", a mai declarat Sebastian Ghiță.

"Am interdicție să vorbesc cu domnul Victor Ponta. Nu o înțeleg, am citit acuzele, nu știu care este justificarea pentru care eu nu pot vorbi cu domnul Victor Ponta. Această chestiune mă face să cred că este un dosar politic. Nu al meu, ci este un dosar politic care vizează dărâmarea acestui guvern și convingerea lui Victor Ponta că dacă nu-și dă demisia atunci când vor acești oameni, mama cumnatul, fratele, sora, prietenii vor plăti. Astăzi a venit rândul meu și al familiei și prietenilor mei să plătim. Absolut toată familia și prietenii mei au sechestru pe conturi, firmele sechestrate, acțiunile sechestrate, până la o sumă nelimitată în cazul meu”, a spus Ghiţă.

mai multe detalii:

http://www.dcnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369