rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

DNA, SESIZATĂ în legătură cu INVESTIŢIA familiei STERE din Faleză Nord

Locuitorii de pe străzile Renașterii și Patriei sunt disperați, după ce au aflat că în zonă urmează să se construiască două blocuri, unul cu 6 etaje, altul cu două etaje. Aceștia spun că documentația din PUZ-ul delimitat de str. Patriei, bd. Mamaia, str. Renașterii, țărm Marea Neagră, propus de investitorii Ștefan Stere și Ștefan Sultana, este eronată, terenul fiind introdus într-o altă zonă, tocmai pentru a permite realizarea proiectului. În acest sens, au transmis și o solicitare la Primăria Constanța, dar și la DNA, solicitând organelor abilitatea să ia la puricat documentația. Proiectul ”se încadrează fără excepție, la excederea cadrului legal, creând în acest sens răspunderi în fața legii, mai devreme sau mai târziu”, sunt de părere cei afectați de edificarea celor două blocuri.

Sultana și Ștefan Stere vor să ridice două blocuri deasupra Plajei 3 Papuci. Un adevărat dezastru, spun locuitorii din zonă, care cer să nu se aprobe PUZ - delimitat de str. Patriei, bd. Mamaia, str. Renașterii, țărm Marea Neagră, propus de investitori. Construirea unui bloc în zonă ar duce la supraaglomerarea traficului pe strada Renașterii, care este foarte îngustă și cu o singură ieșire. De asemenea, traficul de utilaje de mare tonaj necesar realizării construcții va afecta integritatea imobilelor limitrofe. Locuitorii mai atrag atenția supra caracterului instabil al terenului de la țărmul mării, de existența unor izvoare subterane, până în prezent taluzul fiind afectat de repetate alunecări de teren.

Documentația PUZ, eronată: terenul încadrat în altă zonă decât cea reală

Mai mult, cei care locuiesc în zonă spun că este necesară corecția materială în documentația PUZ, privind modificarea încadrării eronate a terenului. Acesta a fost încadrat în zona de reglementare urbanistică ZRS, deși se află în zona de reglementare ZR4. Același aspect l-a sesizat și Asociația Verde Urban, precizând că este nevoie să se clarifice modul în care s-a făcut trecerea de la zona ZRS, la ZR4, zonă care permite construirea unui imobil cu regim P+6E. De asemenea, se precizează că nu este prezent în documentație un studiu privind circulația în zonă. și nici dacă locurile de parcare vor fi asigurate în limita proprietății.

Protest online cu privire la proiectul soților Stere

Trebuie precizat faptul că locuitorii au demarat toate procedurile necesare pentru a bloca acest proiect. Luna aceasta, unul din locuitori a inițiat o petiție intitulată ”La Constanta NU MAI VREM blocuri între case, vrem construcții cu locuri de parcare suficiente și spatii verzi decente!”, fiind semnată de peste 100 de riverani, aceștia exprimându-și dezacordul. Petiția a fost transmisă către primărie, dar și la Direcția Națională Anticorupție Constanța, după cum a transmis inițiatorul acesteia.

Vânturache, în vizorul oamenilor

Contestatarii îl trag la răspundere pe arhitectul șef al orașului și șeful Direcției de Urbanism, Mihai Radu Vânturache, pe care-l invită să vadă cu ochii lui situația din teren, și nu din propriul birou. ” Domnul Arhitect Sef ar fi trebuit să vină la fața locului și să vadă cum intră pe aceste străzi mașina de colectare a gunoiului menajer care, dacă întârzie după ora 07:30 , nu mai poate intra până în capătul străzilor. Traficul local este generat dimineața în principal de lucrătorii Inspectoratului Județean de Politie care, tot pe aceste străzi își parchează mașinile, zilnic. Branșarea celor două căi de acces adică a străzilor / aleilor Patriei și Renașterii reprezintă ea însăși o propunere de mare risc la surpare, eroziunea fiind la cota de pericol în această zonă. Situaţia terenurilor adiacente din zonă este incertă, acestea fiind afectate de dosarul retrocedărilor”, spun oamenii. Prin aprobarea PUZ-ului în forma actuală, în vederea ridicării unui cartier de locuințe cu imobile P+2E respectiv P+6/7E, au mai precizat locuitorii din zonă, este încălcată servitutea de vedere pentru toate casele– al căror regim de înălțime este de P+2E maxim, urmând să le fie afectată si iluminarea naturală a acestora, precum și modificarea factorului de umbrire. Întreaga zonă ar fi expusă la supraaglomerare, iar prin construirea pe spaţiu verde ar fi încălcate prevederile PUG şi RLU.

”Solicităm arhitectului șef și primarului și să nu se aprobe PUZ-ul în forma actuală”

”Nu înțelegem cum s-ar putea obține acordul dezvoltării acestui proiect imobiliar în vecinătatea unei Zone cu Destinație Specială, așa cum e definită legal instituția Inspectoratului Județean de Poliție Constanta. Solicităm atât Arhitectului Șef Mihai Radu Vânturache, precum și Primarului Decebal Făgădău să nu aprobe propunerea în forma actuală a documentației PUZ emisa sub nr. 593. Considerăm ca apariția blocurilor P+6/7E de-a lungul falezei costiere a Municipiului Constanța, în cartiere compuse din case de locuit cu regim de înălțime P+2E, aduce o gravă atingere arhitecturii orașului nostru și se încadrează fără excepție, la excederea cadrului legal, creând în acest sens răspunderi în fața legii, mai devreme sau mai târziu”, au mai precizat constănțenii afectați de acest proiect.

Ștefan Stere deține SC Stejarul SRL, cu sediul pe strada… Patriei

Ștefan Stere deține Societatea Stejarul SA, aceeași societate care a intenționat să construiască un mastodont între case, pe Dezrobirii, în baza unui PUZ aprobat de Consiliul Local în 2016. Însă Curtea de Apel Constanța a anulat, definitiv, hotărârea de consiliu, iar investitorul și-a luat adio de la construcție. Societatea are sediul pe strada Patriei, în apropiere de proiectul pe care vrea să-l edifice și care stârnit revolta locuitorilor.

Mirela PASCAL

marţi, 8 septembrie 202014579
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
GANDUL.RO
Au găsit-o moartă lângă mama ei! Știrea care zguduie România!
Comentarii

00Constantean(12 noi 12:30)
Afara din Constanta cu machidonii rau voitori!!!
03ionica(30 sep 11:41)
SPIT Constanta este centru ecumenic unde sunt angajate toate coanele preotese pe functii mari si nu fac nimic se roaga pentru bunastarea sefelor lor,de asemenea toate basinile cipaneze sunt angajate aici si nu stiu sa numere nici pina la zece dar cunosc foarte bine toate marcile de posete ,pantofi si haine de firma.Face ti ordine domnule primar in SPIT caci sunt oameni care muncesc de cad din picioare si unii care vin in vizita aici ca la muzeu.Directoarele si sefele de compartimente sunt oamenii fostei care nu raspund decit la comenzile PSD.
00mucan(30 sep 10:37)
ce nu e bine? ca locuieste felix stroe pe str.patriei?
112Machinoni(24 sep 06:37)
Spurcati carativa din Constanta!
28Faga Dau(23 sep 12:26)
Stati calmi ca face mache bloc. Nu va mai agitati ca va curge pe la colturi baluta
18vot(21 sep 10:03)
Cine va vota astazi in consiliul local pentru machedonii astia va fi judecat aspru de Dumnezeu.Si celelalte lucruri sunt de acelasi domeniu.
110Machidonii(18 sep 22:29)
Au imputit Constanta!
08DNA(18 sep 08:37)
DNA actionati mai repede pt.ca Fagadau a pus pe pordinea de zi ,pe 21.09.2020 aprobarea lui.
19curelarii(17 sep 09:08)
Curelarii astia primitivi, Stere si Sultana, vor sa distruga viata locuitorilor strazii si asa blocata de traficul auto si de fluxul de populatie.Sunt curios si cum au pus mina pe acest teren cind aici iera o popota militara ce a fost avariata de alunecari de teren.
05Rugaminte - inducere in eroare(13 sep 10:42)
Va rog mult, inainte sa treceti titlurile, verificati corectitudinea - daca va uitati si studiati mai bine, veti vedea ca numele de familie este Stefan nu Stere... induceti lumea in eroare ca sa va citeasca articolele... iar la numele firmei apare o data SA, o data SRL - verificati si documentati-va mai bine articolele.
37pt. 13:44(12 sep 12:35)
Chitac se plimba de mana cu machidonul Cupsa, asa ca, mai convins.
14cta(12 sep 06:29)
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
82alex machedonu(11 sep 11:10)
daca nu va cuceream si civilizam noi ramaneati niste maimutze in copaci
56Replica(10 sep 20:14)
Daca v-ati uita si ati fi obiectivi, in anii de dupa revolutie, cei mai multi primari ai Constantei au fost romani. Nu numai ultimul primar a distrus orasul, eu cred ca fiecare si-a adus contributia.Asadar, nu numai machidonii au contribuit. Cred ca ar fi muli mai bine daca am alege cate un primar pentru fiecare cartier, in functie de etnia predominanta.
713magarie(10 sep 08:30)
Niste nenorociri machedonesti.
48Manglitori(8 sep 23:00)
terenul asta este parcare pentru blocul oribil de pe mamaia. Ala care a ocupat domeniul public. Noapte buna autoritati! Mangle tipic faga-babu!
15cili(8 sep 22:21)
ce impozite si taxe au platit la stat toti astia cu firmele lor care construiesc
316Chichi(8 sep 19:08)
Va mai spun eu ceva. Acest teren are, conform zonei din care face parte, destinatia numai de constructii cu functiune de depozite militare si mai. Ei vor sa schimbe si destinatia terenului in curti constructii. Oricum l-au pacalit si pe vanzator, un mos din Germania, cu banii. I-au dat praful de pe toba dupa ce ani de zile i-au bagat fitile in dosarul lui de revendicare. Prietenii stiu de ce!
114Vecin(8 sep 16:26)
Cum a pus mana pe acest teren, apartine de Ipj, n are cum sa construiasca acolo
317Escu(8 sep 15:57)
Fagadau nu se lasa,el vrea sa nu ramana nici macar un metru patrat de verdeata nebetonat pana pleaca de la primarie pentru ca in Constanta nu este nimeni care sa apere oameni si spatiile verzi de primar care se comporta ca un proprietar al orasului si "investitori".
118Coco(8 sep 14:36)
Pai daca Fagadau e nasul uneia dintre fetele Stere, la ce va asteptati? Ia mai investigati putin sa vedeti tunuri imobiliare. Ce prezentati voi aici e pistol cu apa fata de ce afaceri au facut Stere, Fagadau & Co
221Odin(8 sep 14:32)
Pare ca DNA-ul din Constanta este in moarte clinica. Nu am auzit nimic de anvergura! Inseamna ca rotile sunt ,, unse"!!!
27Ptr tot stejaru(8 sep 14:29)
Banii de crotale innapoi !
720Pt toti makidonii(8 sep 13:44)
Daca iese Chitac, ati belit pla !
115Usr(8 sep 13:41)
VA PISHATI PE EL DE VOT MELTENILOR, ACUM SE PISHA EI PE VOI CU BOLTA
425Muie la machidonii analfabeti(8 sep 13:21)
Inapoi la oi ,scarbe nenorocite!!Ati terminat de tot orasul!!
198Stere(8 sep 13:11)
Noi machedonii suntem veriga lipsa dintre maimuta si homo erectus. Deci procedam ca atare.
1220Iesiti la vot???(8 sep 12:39)
Voi aveti impresia ca daca votati chitac, scapati de cipani si de constructiile ilegale? Sunteti naivi.
019Gramatica Limbii Romane(8 sep 12:37)
Mama mama cat analfabetism pe metru patrat aici in comentarii !! asta cu : Constanteni de doi "Banii" cum mm asa ceva? si multi altii.
294Constanta(8 sep 12:32)
Constanteni de doi banii....vor sa nu se faca nimic pe nicaieri , sa ramana ei cu cotetele lor singuri smecheri de la malul marii, restul sa stea ca prosti pe camp . Bai retarzilor nu este orasul Vostru , mars la munca....nu la blocat investitorii...
1610Stere armanu(8 sep 12:12)
Suntem peste tot. Cu Fagadau a mancat o jumatate a machidonilor, acum cu Chitac sau Ion si cealalta. Oricum o dati nu mai scapati de noi. Muhahahaha! O sa schimbam numele din Constanta in Custatza, sa fie mai usor.
413usr(8 sep 11:26)
nicio problema, daca ii dai 10 mii lu stelian ion renunta la plangere. Vezi cazul solid house
226Gigi(8 sep 10:51)
Astia trebuie dusi in lagar, altfel nu se mai poate!
528Tot make!(8 sep 10:43)
Makidonu-i tot makidon ...pana crapa. Nu se satura ...neam . Pus numai pe capatuiala, tepuit, inselat si pacalit. Sa va cada toate blocurile jegurilor si avarilor ce sunteti. La stana cu oile voastre, acolo va e locul
259Adevaru(8 sep 10:41)
Sa o su ti la makedoni!! Vreti nu vreti tot auziti de ei ca s muncitori si atat!!!ROMANI SUNT BOSCHETI!!
1210papu(8 sep 10:33)
Nu e familia stere e familia stefan stere si sultana .Jurnalistii de spiru .
148Cetatean(8 sep 10:16)
Oracaie toti fostii securisti care au primit repartitii pe vremea lui ceusescu apartamente cu vedere la mare. Le au cumparat la revolutie pe nimic si acum vor sa fie singuri acolo
113CETATEAN(8 sep 09:21)
dar la Techirghiol nu s-au sesizat ca la primarie sa tras tun mare cu bancile si cu cosurile de gunoi de primar veniti si aici ce daca e canpanie hai DNA ca e buf mare
014Armanlu cheari(8 sep 08:47)
60 de familii din Stejaru au de dat miliarde la crotale !
336vot(8 sep 08:37)
Vad ca pana in ultima zi de mandat, fagadau semneaza autorizatii de construire la machidoni !
540Muie psd(8 sep 08:23)
Psd este partidul makidonesc care cu fagadau a distrus orasul nostru. Fagadau cel mai prost primar.
444cta(8 sep 07:54)
este un cosmar fara de sfarsit, iesiti la vot si nu mai lasati machedonii sa sluteasca orasul.
546Pute a branza(8 sep 07:51)
Pana cand Constanta nu scapa de machidoni si tigani la primarie, asa se va intampla.
447Rony(8 sep 07:12)
Betoane cipane
640Votati(8 sep 06:33)
Fagadau sa construiasca machidonii pe spatiile verzi!
mai mult...Anchete
15 sep 00:06AncheteEXCLUSIV! TÂNĂR BĂTUT cu BÂTE în plină STRADĂ, din SENIN, și lăsat lângă CALEA FERATĂ!

Un tânăr venit în Costinești, în vacanță, cu prietenii, a avut parte de o experiență marcantă. Potrivit...6595

24 aug 23:05AnchetePANICĂ în zona DELFINARIU! A AMENINȚAT cu ARMA ȘOFERII din TRAFIC! Video6853
11 aug 00:13AncheteUn INCONȘTIENT a ARUNCAT cu SCAUNE din HOTELUL în care era CAZAT, în MAMAIA. VIDEO!28917
21 iul 00:15AncheteGRUPAREA din care făcea parte carderul GHIAȚĂ în MEXIC era condusă de CUNOSCUTUL THE SHARK! Video

Constănțeanul Mihai Ghiață era dat în urmărire prin Interpol, fiind condamnat în România la 13 ani de...5914

25 aug 00:10AncheteImagini EXCLUSIVE de la BĂTAIA din OSTROV, încasată de un POLIȚIST!58196
27 aug 00:08AncheteUn ANGAJAT al PENITENCIARULUI Poarta Albă, SANCȚIONAT din cauza mesajelor de pe WhatsApp!79054
20 iul 00:15AnchetePolițistul Moțoc are VIAȚĂ GREA în ÎNCHISOARE pentru că... NU e `CUMINTE`

Polițistul Romeo Moțoc, din Medgidia, condamnat anul trecut pentru că a luat mită de la un șofer beat, a fost...70609

21 iul 00:16AncheteUn BARMAN din EFORIE, HOȚ de MESERIE în timpul liber18583
6 sep 00:14AncheteA TERORIZAT POARTA 6: Se DEZBRACĂ și se MASTURBEAZĂ în fața TRECĂTORILOR! VIDEO51393
10 aug 09:28AncheteANCHETĂ cu SURPRIZE, la NĂVODARI, într-un DOSAR al Parchetului de pe lângă Judecătorie

Oamenii legii au continuat cercetările în dosarul tânărului sechestrat, dus pe câmp și torturat, în care Florin...17860

6 aug 00:15AncheteCu toate că a fost SOMAT să-și DEMOLEZE parcarea de la MODERN, Mujdaba Aican funcționează, în continuare, bine mersi44926
27 iul 09:54AncheteAlex BODI a făcut VALURI pe LITORAL cu NOUL BOLID de LUX116528
Vremea
8.3°8.3° - 12.1° joi, 23 septembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 71%
Vânt: 7.63 m/s
Presiune: 1018 milibari

Loto
6/498121961110
5/4018213120216
joker233387159
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 sep 01:29SportFotbal: Chindia, FC Hermannstadt, Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi, calificate în optimile Cupei României

Chindia Târgovişte şi trei echipa de ligă secundă, FC Hermannstadt, Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi, s-au...230

23 sep 00:00SportFotbal: Rapid s-a calificat în optimile Cupei României, la loviturile de departajare

FC Rapid Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe CS...95

23 sep 00:00SportFotbal: Juventus a început o anchetă după ce portarul Maignan a fost vizat de insulte rasiste

Clubul italian de fotbal Juventus Torino a anunţat, marţi, că a început o procedură pentru identificarea persoanei...98

23 sep 00:00SportTenis: Johanna Konta, accidentată, a declarat forfait pentru turneele de la Chicago şi Indian Wells

Jucătoarea britanică de tenis Johanna Konta a declarat forfait pentru turneele WTA de la Chicago şi Indian Wells din...95

Local
23 sep 23:56LocalAccident rutier la intersecția străzilor Unirii și Libertății

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, miercuri, 22 septembrie a.c., în Constanța, la...280

23 sep 23:56LocalCAS Constanța: Asigurații fără card emis au dreptul la servicii medicale din pachetul de bază

Având în vedere numărul mare de sesizări telefonice primite de la asigurații care nu au card emis, cu privire la...298

23 sep 23:57LocalATENȚIE, șoferi! Trafic DEVIAT pe Autostrada Soarelui

434

23 sep 23:54LocalÎncă 5 DECESE la Constanţa din cauza COVID-19

Până miercuri, 22 septembrie a.c., 35.851 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...467

23 sep 23:54LocalNumărul de paturi pentru pacienţii COVID-19, la nivelul județului Constanța

În ședința de miercuri, 22 septembrie a.c., membrii CJSU au luat act de modificările propuse de Direcția de...326

23 sep 23:55LocalACCIDENT rutier pe bulevardul 1 Decembrie. Un PIETON a fost RĂNIT

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, miercuri, 22 septembrie a.c., în Constanța, pe...572

23 sep 23:57LocalAtenție, constănțeni! Nu ridicați momelile amplasate împotriva rozătoarelor

Primăria Municipiului Constanța a reluat astăzi acțiunile de deratizare. Zilele acestea se amplasează momelile...260

23 sep 23:57LocalVrei să te angajezi la Confort Urban? Iată ce posturi sunt disponibile

SC CONFORT URBAN SRL, societatea aflată în subordinea CL Constanța angajează 2 posturi gestionar în cadrul...1560

23 sep 23:58LocalREGULAMENTUL PARCĂRILOR a ajuns în INSTANȚĂ! Iată cine cere anularea acestuia

1500

Politică
23 sep 00:06PoliticăCîţu: Vom stabili ca activităţile economice să se închidă la ora 18:00 acolo unde rata este între 4 şi 6 la mie

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) urmează să reglementeze, miercuri, printr-o hotărâre,...1016

23 sep 16:35PoliticăMinistrul Raluca Turcan anunţă o nouă lege a asistenţei sociale

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a anunţat miercuri, la Tulcea, că legea asistenţei sociale...127

23 sep 23:16PoliticăCîţu: Congresul PNL se va desfăşura în condiţii de siguranţă maximă

186

Interviuri
18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI

Adriana Câmpeanu, directorul executiv al Direcției Medico-Sociale din cadrul DGAS Constanța se află de trei luni la...1395

17 sep 00:20InterviuriViorel IONESCU își dorește statutul de STAȚIUNE BALNEARĂ pentru HÂRȘOVA! Video

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a fost prezent în studioul Replica, acolo unde, în cadrul unui interviu, a...2176

9 sep 23:12InterviuriMircea DOBRE: Mă uit ca la BÂLCI! Ar trebui să le fie RUȘINE! Video

Mircea Dobre, fost deputat și ministru al Turismului, acum președinte al Uniunii Generale a Industriașilor din...1210

11 sep 05:19InterviuriCONSTANTINESCU: Actuala administrație vrea să REAȘEZE MAMAIA în TOPUL stațiunilor turistice. VIDEO

Horia Constantinescu, directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța a fost...4098

22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video

Procurorul criminalist, Zafer Sadîc, a fost prezent în studioul Replica de Constanța. Cu o vastă experiență, de 23...2508

10 sep 00:03InterviuriPREFECTUL COȘA: Se vor impune noi RESTRICȚII de CIRCULAȚIE, iar PROGRAMUL MALL-urilor va fi REDUS, dacă... VIDEO!

11262

Monden
23 sep 00:00MondenActorul Willie Garson din 'Sex and the City' a murit la vârsta de 57 de ani

Actorul american Willie Garson, cunoscut în special pentru rolul impresarului Stanford Blatch din serialul "Sex and the...130

23 sep 00:00MondenTom Hanks salută apropiata inaugurare a muzeului dedicat 'artei magice' a filmului în Los Angeles

Tom Hanks şi Anna Kendrick au salutat marţi apropiata inaugurare a unui nou muzeu în Los Angeles dedicat...73

23 sep 00:00MondenHarry Styles şi Celeste, printre marii câştigători ai galei Ivor Novello Awards 2021

78

23 sep 00:00MondenMarina Voica, senzațională: Călare pe motor, la 85 de ani

Are o poftă de viață nebună, curaj și e deschisă oricărei provocări. Marina Voica, femeia pentru care vârsta e...135

23 sep 00:00MondenBritney Spears a revenit pe Instagram la câteva zile după ce şi-a dezactivat contul

Cântăreaţa pop americană Britney Spears a revenit pe Instragam la mai puţin de o săptămână după ce şi-a...80

23 sep 00:00MondenGerard Butler filmează în Puerto Rico 'The Plane', un proiect cu investiţie multimilionară

Actorul britanic Gerard Butler se află în Puerto Rico pentru a participa la filmările producţiei "The Plane", un...94

23 sep 12:00Monden'Blue Moon', debutul regizoral al actriţei Alina Grigore, prezentat la Festivalul de Film de la San Sebastian

Actriţa română Alina Grigore şi-a făcut debutul regizoral cu lungmetrajul "Blue Moon" ("Crai nou"), prezentat luni...88

23 sep 18:57MondenActriţa Catherine Zeta Jones vine în România

Actriţa Catherine Zeta Jones vine în România. Va filma alături de alte vedete de la Hollywood, dar şi de doi actori...403

23 sep 23:17MondenAlexia Eram, declaraţii despre relaţia cu Mario Fresh. Iată cum îl răsfaţă pe artist

386

Mapamond
23 sep 00:00MapamondRusia: Tot mai mulţi oameni de ştiinţă sunt acuzaţi de spionaj, afirmă un fizician arestat pentru 'trădare'

Un fizician rus, arestat recent pentru 'trădare', a denunţat marţi urmărirea penală a unor 'eminenţi savanţi'...72

23 sep 00:00MapamondCoronavirus - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante 'îngrijorătoare'

Varianta ''îngrijorătoare'' Delta, prezentă în 185 de ţări, a înlocuit în mare măsură celelalte trei variante...84

23 sep 00:00MapamondCoronavirus: Finlanda a adoptat la rândul său paşaportul vaccinal

72

23 sep 00:00MapamondCoronavirus: Iranul intenţionează să cumpere două milioane de doze de vaccin Pfizer

Iranul intenţionează să cumpere două milioane de doze de vaccin Pfizer/BioNTech, a declarat marţi un important...76

23 sep 00:00MapamondPapa Francisc povesteşte că după operaţia sa la colon unii cardinali discutau pentru a-i alege succesorul

Papa Francisc, care a fost operat la colon la începutul lunii iulie, a povestit cu ironie cum unii cardinali s-au...95

23 sep 00:00MapamondAustralia: Poliţia a recurs la gloanţe de cauciuc pentru dispersarea antivacciniştilor la Melbourne

84

Sănătate
23 sep 00:00SănătateAchiziţia a 10.600 de flacoane de Tocilizumab pentru tratarea formelor grave de COVID-19, finalizată

Ministerul Sănătăţii (MS) a finalizat o achiziţie publică de 10.600 de flacoane de Tocilizumab, medicament necesar...91

23 sep 00:00SănătateRafila: Nu putem afirma că virusul produce infecții mai grave la copii

Reprezentantul României la OMS, deputatul PSD Alexandru Rafila, a explicat marți la Antena 3 cât sunt expuşi copiii...71

23 sep 02:09SănătateREACȚIA lui Gheorghiță la dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri

526

23 sep 00:00SănătateProbleme cu somnul trei nopți la rând? Iată ce efecte negative apar în corp

Este nevoie doar de trei nopți consecutive de probleme cu somnul pentru a deteriora semnificativ bunăstarea fizică...80

23 sep 00:00SănătateGheorghiţă: Aproape 2,5 milioane de doze de vaccin anti-COVID, livrate în România în septembrie

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că aproximativ 2,5...68

23 sep 00:00SănătateGheorghiţă: 2.468 de şcoli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile

Şeful CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marţi că din datele centralizate la nivelul a 26 de judeţe, până la...77

23 sep 02:08SănătateValeriu Gheorghiță: Vaccinarea cu a treia doză ar putea începe săptămâna viitoare

România ia în calcul administrarea mai devreme a dozei 3 de vaccin, din cauza răspândirii variantei Delta, a...534

23 sep 02:10SănătateDr. Beatrice Mahler: “Un pat la ATI se eliberează doar când pacienții mor”

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumofiziologie “Marius Nasta” din București, a făcut un anunț...925

23 sep 02:11SănătateDosar la DNA pentru achiziția de către Guvern de vaccinuri anti-COVID

607

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT