rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

DNA, SESIZATĂ în legătură cu INVESTIŢIA familiei STERE din Faleză Nord

Locuitorii de pe străzile Renașterii și Patriei sunt disperați, după ce au aflat că în zonă urmează să se construiască două blocuri, unul cu 6 etaje, altul cu două etaje. Aceștia spun că documentația din PUZ-ul delimitat de str. Patriei, bd. Mamaia, str. Renașterii, țărm Marea Neagră, propus de investitorii Ștefan Stere și Ștefan Sultana, este eronată, terenul fiind introdus într-o altă zonă, tocmai pentru a permite realizarea proiectului. În acest sens, au transmis și o solicitare la Primăria Constanța, dar și la DNA, solicitând organelor abilitatea să ia la puricat documentația. Proiectul ”se încadrează fără excepție, la excederea cadrului legal, creând în acest sens răspunderi în fața legii, mai devreme sau mai târziu”, sunt de părere cei afectați de edificarea celor două blocuri.

Sultana și Ștefan Stere vor să ridice două blocuri deasupra Plajei 3 Papuci. Un adevărat dezastru, spun locuitorii din zonă, care cer să nu se aprobe PUZ - delimitat de str. Patriei, bd. Mamaia, str. Renașterii, țărm Marea Neagră, propus de investitori. Construirea unui bloc în zonă ar duce la supraaglomerarea traficului pe strada Renașterii, care este foarte îngustă și cu o singură ieșire. De asemenea, traficul de utilaje de mare tonaj necesar realizării construcții va afecta integritatea imobilelor limitrofe. Locuitorii mai atrag atenția supra caracterului instabil al terenului de la țărmul mării, de existența unor izvoare subterane, până în prezent taluzul fiind afectat de repetate alunecări de teren.

Documentația PUZ, eronată: terenul încadrat în altă zonă decât cea reală

Mai mult, cei care locuiesc în zonă spun că este necesară corecția materială în documentația PUZ, privind modificarea încadrării eronate a terenului. Acesta a fost încadrat în zona de reglementare urbanistică ZRS, deși se află în zona de reglementare ZR4. Același aspect l-a sesizat și Asociația Verde Urban, precizând că este nevoie să se clarifice modul în care s-a făcut trecerea de la zona ZRS, la ZR4, zonă care permite construirea unui imobil cu regim P+6E. De asemenea, se precizează că nu este prezent în documentație un studiu privind circulația în zonă. și nici dacă locurile de parcare vor fi asigurate în limita proprietății.

Protest online cu privire la proiectul soților Stere

Trebuie precizat faptul că locuitorii au demarat toate procedurile necesare pentru a bloca acest proiect. Luna aceasta, unul din locuitori a inițiat o petiție intitulată ”La Constanta NU MAI VREM blocuri între case, vrem construcții cu locuri de parcare suficiente și spatii verzi decente!”, fiind semnată de peste 100 de riverani, aceștia exprimându-și dezacordul. Petiția a fost transmisă către primărie, dar și la Direcția Națională Anticorupție Constanța, după cum a transmis inițiatorul acesteia.

Vânturache, în vizorul oamenilor

Contestatarii îl trag la răspundere pe arhitectul șef al orașului și șeful Direcției de Urbanism, Mihai Radu Vânturache, pe care-l invită să vadă cu ochii lui situația din teren, și nu din propriul birou. ” Domnul Arhitect Sef ar fi trebuit să vină la fața locului și să vadă cum intră pe aceste străzi mașina de colectare a gunoiului menajer care, dacă întârzie după ora 07:30 , nu mai poate intra până în capătul străzilor. Traficul local este generat dimineața în principal de lucrătorii Inspectoratului Județean de Politie care, tot pe aceste străzi își parchează mașinile, zilnic. Branșarea celor două căi de acces adică a străzilor / aleilor Patriei și Renașterii reprezintă ea însăși o propunere de mare risc la surpare, eroziunea fiind la cota de pericol în această zonă. Situaţia terenurilor adiacente din zonă este incertă, acestea fiind afectate de dosarul retrocedărilor”, spun oamenii. Prin aprobarea PUZ-ului în forma actuală, în vederea ridicării unui cartier de locuințe cu imobile P+2E respectiv P+6/7E, au mai precizat locuitorii din zonă, este încălcată servitutea de vedere pentru toate casele– al căror regim de înălțime este de P+2E maxim, urmând să le fie afectată si iluminarea naturală a acestora, precum și modificarea factorului de umbrire. Întreaga zonă ar fi expusă la supraaglomerare, iar prin construirea pe spaţiu verde ar fi încălcate prevederile PUG şi RLU.

”Solicităm arhitectului șef și primarului și să nu se aprobe PUZ-ul în forma actuală”

”Nu înțelegem cum s-ar putea obține acordul dezvoltării acestui proiect imobiliar în vecinătatea unei Zone cu Destinație Specială, așa cum e definită legal instituția Inspectoratului Județean de Poliție Constanta. Solicităm atât Arhitectului Șef Mihai Radu Vânturache, precum și Primarului Decebal Făgădău să nu aprobe propunerea în forma actuală a documentației PUZ emisa sub nr. 593. Considerăm ca apariția blocurilor P+6/7E de-a lungul falezei costiere a Municipiului Constanța, în cartiere compuse din case de locuit cu regim de înălțime P+2E, aduce o gravă atingere arhitecturii orașului nostru și se încadrează fără excepție, la excederea cadrului legal, creând în acest sens răspunderi în fața legii, mai devreme sau mai târziu”, au mai precizat constănțenii afectați de acest proiect.

Ștefan Stere deține SC Stejarul SRL, cu sediul pe strada… Patriei

Ștefan Stere deține Societatea Stejarul SA, aceeași societate care a intenționat să construiască un mastodont între case, pe Dezrobirii, în baza unui PUZ aprobat de Consiliul Local în 2016. Însă Curtea de Apel Constanța a anulat, definitiv, hotărârea de consiliu, iar investitorul și-a luat adio de la construcție. Societatea are sediul pe strada Patriei, în apropiere de proiectul pe care vrea să-l edifice și care stârnit revolta locuitorilor.

Mirela PASCAL

marţi, 8 septembrie 202013474
Comentarii

00Constantean(12 noi 12:30)
Afara din Constanta cu machidonii rau voitori!!!
03ionica(30 sep 11:41)
SPIT Constanta este centru ecumenic unde sunt angajate toate coanele preotese pe functii mari si nu fac nimic se roaga pentru bunastarea sefelor lor,de asemenea toate basinile cipaneze sunt angajate aici si nu stiu sa numere nici pina la zece dar cunosc foarte bine toate marcile de posete ,pantofi si haine de firma.Face ti ordine domnule primar in SPIT caci sunt oameni care muncesc de cad din picioare si unii care vin in vizita aici ca la muzeu.Directoarele si sefele de compartimente sunt oamenii fostei care nu raspund decit la comenzile PSD.
00mucan(30 sep 10:37)
ce nu e bine? ca locuieste felix stroe pe str.patriei?
112Machinoni(24 sep 06:37)
Spurcati carativa din Constanta!
28Faga Dau(23 sep 12:26)
Stati calmi ca face mache bloc. Nu va mai agitati ca va curge pe la colturi baluta
18vot(21 sep 10:03)
Cine va vota astazi in consiliul local pentru machedonii astia va fi judecat aspru de Dumnezeu.Si celelalte lucruri sunt de acelasi domeniu.
110Machidonii(18 sep 22:29)
Au imputit Constanta!
08DNA(18 sep 08:37)
DNA actionati mai repede pt.ca Fagadau a pus pe pordinea de zi ,pe 21.09.2020 aprobarea lui.
19curelarii(17 sep 09:08)
Curelarii astia primitivi, Stere si Sultana, vor sa distruga viata locuitorilor strazii si asa blocata de traficul auto si de fluxul de populatie.Sunt curios si cum au pus mina pe acest teren cind aici iera o popota militara ce a fost avariata de alunecari de teren.
05Rugaminte - inducere in eroare(13 sep 10:42)
Va rog mult, inainte sa treceti titlurile, verificati corectitudinea - daca va uitati si studiati mai bine, veti vedea ca numele de familie este Stefan nu Stere... induceti lumea in eroare ca sa va citeasca articolele... iar la numele firmei apare o data SA, o data SRL - verificati si documentati-va mai bine articolele.
37pt. 13:44(12 sep 12:35)
Chitac se plimba de mana cu machidonul Cupsa, asa ca, mai convins.
14cta(12 sep 06:29)
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
82alex machedonu(11 sep 11:10)
daca nu va cuceream si civilizam noi ramaneati niste maimutze in copaci
56Replica(10 sep 20:14)
Daca v-ati uita si ati fi obiectivi, in anii de dupa revolutie, cei mai multi primari ai Constantei au fost romani. Nu numai ultimul primar a distrus orasul, eu cred ca fiecare si-a adus contributia.Asadar, nu numai machidonii au contribuit. Cred ca ar fi muli mai bine daca am alege cate un primar pentru fiecare cartier, in functie de etnia predominanta.
713magarie(10 sep 08:30)
Niste nenorociri machedonesti.
48Manglitori(8 sep 23:00)
terenul asta este parcare pentru blocul oribil de pe mamaia. Ala care a ocupat domeniul public. Noapte buna autoritati! Mangle tipic faga-babu!
15cili(8 sep 22:21)
ce impozite si taxe au platit la stat toti astia cu firmele lor care construiesc
316Chichi(8 sep 19:08)
Va mai spun eu ceva. Acest teren are, conform zonei din care face parte, destinatia numai de constructii cu functiune de depozite militare si mai. Ei vor sa schimbe si destinatia terenului in curti constructii. Oricum l-au pacalit si pe vanzator, un mos din Germania, cu banii. I-au dat praful de pe toba dupa ce ani de zile i-au bagat fitile in dosarul lui de revendicare. Prietenii stiu de ce!
114Vecin(8 sep 16:26)
Cum a pus mana pe acest teren, apartine de Ipj, n are cum sa construiasca acolo
317Escu(8 sep 15:57)
Fagadau nu se lasa,el vrea sa nu ramana nici macar un metru patrat de verdeata nebetonat pana pleaca de la primarie pentru ca in Constanta nu este nimeni care sa apere oameni si spatiile verzi de primar care se comporta ca un proprietar al orasului si "investitori".
118Coco(8 sep 14:36)
Pai daca Fagadau e nasul uneia dintre fetele Stere, la ce va asteptati? Ia mai investigati putin sa vedeti tunuri imobiliare. Ce prezentati voi aici e pistol cu apa fata de ce afaceri au facut Stere, Fagadau & Co
221Odin(8 sep 14:32)
Pare ca DNA-ul din Constanta este in moarte clinica. Nu am auzit nimic de anvergura! Inseamna ca rotile sunt ,, unse"!!!
17Ptr tot stejaru(8 sep 14:29)
Banii de crotale innapoi !
720Pt toti makidonii(8 sep 13:44)
Daca iese Chitac, ati belit pla !
115Usr(8 sep 13:41)
VA PISHATI PE EL DE VOT MELTENILOR, ACUM SE PISHA EI PE VOI CU BOLTA
425Muie la machidonii analfabeti(8 sep 13:21)
Inapoi la oi ,scarbe nenorocite!!Ati terminat de tot orasul!!
198Stere(8 sep 13:11)
Noi machedonii suntem veriga lipsa dintre maimuta si homo erectus. Deci procedam ca atare.
1120Iesiti la vot???(8 sep 12:39)
Voi aveti impresia ca daca votati chitac, scapati de cipani si de constructiile ilegale? Sunteti naivi.
019Gramatica Limbii Romane(8 sep 12:37)
Mama mama cat analfabetism pe metru patrat aici in comentarii !! asta cu : Constanteni de doi "Banii" cum mm asa ceva? si multi altii.
294Constanta(8 sep 12:32)
Constanteni de doi banii....vor sa nu se faca nimic pe nicaieri , sa ramana ei cu cotetele lor singuri smecheri de la malul marii, restul sa stea ca prosti pe camp . Bai retarzilor nu este orasul Vostru , mars la munca....nu la blocat investitorii...
1610Stere armanu(8 sep 12:12)
Suntem peste tot. Cu Fagadau a mancat o jumatate a machidonilor, acum cu Chitac sau Ion si cealalta. Oricum o dati nu mai scapati de noi. Muhahahaha! O sa schimbam numele din Constanta in Custatza, sa fie mai usor.
413usr(8 sep 11:26)
nicio problema, daca ii dai 10 mii lu stelian ion renunta la plangere. Vezi cazul solid house
226Gigi(8 sep 10:51)
Astia trebuie dusi in lagar, altfel nu se mai poate!
528Tot make!(8 sep 10:43)
Makidonu-i tot makidon ...pana crapa. Nu se satura ...neam . Pus numai pe capatuiala, tepuit, inselat si pacalit. Sa va cada toate blocurile jegurilor si avarilor ce sunteti. La stana cu oile voastre, acolo va e locul
259Adevaru(8 sep 10:41)
Sa o su ti la makedoni!! Vreti nu vreti tot auziti de ei ca s muncitori si atat!!!ROMANI SUNT BOSCHETI!!
1210papu(8 sep 10:33)
Nu e familia stere e familia stefan stere si sultana .Jurnalistii de spiru .
148Cetatean(8 sep 10:16)
Oracaie toti fostii securisti care au primit repartitii pe vremea lui ceusescu apartamente cu vedere la mare. Le au cumparat la revolutie pe nimic si acum vor sa fie singuri acolo
113CETATEAN(8 sep 09:21)
dar la Techirghiol nu s-au sesizat ca la primarie sa tras tun mare cu bancile si cu cosurile de gunoi de primar veniti si aici ce daca e canpanie hai DNA ca e buf mare
014Armanlu cheari(8 sep 08:47)
60 de familii din Stejaru au de dat miliarde la crotale !
336vot(8 sep 08:37)
Vad ca pana in ultima zi de mandat, fagadau semneaza autorizatii de construire la machidoni !
540Muie psd(8 sep 08:23)
Psd este partidul makidonesc care cu fagadau a distrus orasul nostru. Fagadau cel mai prost primar.
444cta(8 sep 07:54)
este un cosmar fara de sfarsit, iesiti la vot si nu mai lasati machedonii sa sluteasca orasul.
546Pute a branza(8 sep 07:51)
Pana cand Constanta nu scapa de machidoni si tigani la primarie, asa se va intampla.
447Rony(8 sep 07:12)
Betoane cipane
640Votati(8 sep 06:33)
Fagadau sa construiasca machidonii pe spatiile verzi!
mai mult...Anchete
6 oct 00:00AncheteDECIZIE BOMBĂ a Curții Constituționale privind CUVETA lacului SIUTGHIOL

Marți, 6 octombrie 2020, Plenul Curții Constituționale, în cadrul controlului posterior promulgării, cu unanimitate...5830

7 oct 00:10AncheteSCANDAL! SOȚIA lui ILIE NĂSTASE amenință ca va ÎNCHIDE un magazin din CONSTANȚA13891
25 oct 00:01AncheteStila SARAFU LOVEȘTE din nou: SCANDAL în stradă, cu două FEMEI. VIDEO!21412
15 noi 23:53AncheteLISTA ARESTAȚILOR în URMA ACȚIUNII de AMPLOARE a DIICOT! Video

Sute de percheziții au avut loc în cadrul unei acțiuni de amploare a DIICOT, fiind vorba de Operațiunea OMAHA....22687

27 oct 00:11AncheteMariana Soceanu, de la CT BUS, a SUSTRAS bani din CASIERIA RATC, pe vremea când era CONTABIL ŞEF11236
1 oct 00:07AncheteViceprimarul BABU, dat AFARĂ dintr-o cafenea de FIȚE din centrul CONSTANȚEI24499
23 noi 00:09AncheteEXCLUSIV! POLIȚIST din CONSTANȚA, AMENINȚAT de un ȘOFER: Lasă, că ne întâlnim pe TRASEU! VIDEO

Un polițist din Constanța a avut parte de o tură cu peripeții. Aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu,...7967

17 noi 13:36AncheteMario Tapangea, CONDAMNAT pentru DEȚINERE de DROGURI de mare RISC35261
10 noi 00:39AncheteSCANDAL: ITALIENII care fac AFACERI cu FIN.CO.GE.RO își trag ȚEPE între EI4225
9 oct 00:20AncheteMINCĂ, ACUZAT că eliberează DIPLOME de care cursanții NU se pot FOLOSI!

Romulus Mincă, fost șef al AJOFM Constanța, acum manager general la ATP – Centrul de Formare Profesională, este...13500

9 oct 00:09AncheteAgresorul Ninja din Valu a ATACAT și un LUPTĂTOR DIAS!9561
9 oct 00:09AncheteMINORELE din CONSTANȚA au dat JUCĂRIILE pe IUBIŢI28323
Vremea
8.3°8.3° - 8.3° marţi, 24 noiembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 61%
Vânt: 6.17 m/s
Presiune: 1027 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 noi 00:00SportMohamed Salah revine la antrenamentele lui Liverpool după ce s-a vindecat de Covid-19

Golgheterul egiptean Mohamed Salah, care a ratat meciul pe care echipa sa, FC Liverpool, l-a câştigat duminică pe...337

24 noi 00:00SportLiga Campionilor - Messi nu figurează în lotul Barcelonei pentru meciul cu Dinamo Kiev

Starul argentinian Lionel Messi nu a fost inclus în lotul cu care FC Barcelona se va deplasa în Ucraina pentru meciul...433

24 noi 00:00SportAl Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, cu scorul de 2-0, Al Nassr

Formaţia Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Al Nassr,...375

24 noi 00:00SportLiga 1: Gaz Metan Mediaș vs FCSB 2-3

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I....491

Local
24 noi 21:46LocalSpitalul Județean Constanța extinde serviciile medicale pentru pacienții suspecți sau infectați cu noul Coronavirus

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei Constanța” s-a întrunit de urgență în...1563

24 noi 21:44LocalRAZII ale polițiștilor de la transporturi, în județul Constanța

Polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat, weekend-ul trecut,...1015

24 noi 21:44LocalAbsolvenții de medicină care au picat rezidențiatul cer să fie și ei admiși

Sute de absolvenți de medicină care au picat rezidenţiatul la limită au făcut o petiţie online prin care cer...1264

24 noi 21:42LocalCozi KILOMETRICE la ieșire din VALU lui TRAIAN spre CONSTANȚA VIDEO

Cozi kilometrice la ieșire din Valu lui Traian! În dimineața zilei de luni, 23 noiembrie 2020, s-a circulat bară la...3840

24 noi 21:42LocalBOLID în valoare de aproximativ 75.000 lei, descoperit de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit un autoturism, în...882

24 noi 21:42LocalInfracțiuni depistate de polițiștii tulceni

633

Politică
24 noi 23:52PoliticăMarcel Ciolacu își anunță DEMISIA din Camera Deputaților

Marcel Ciolacu a decis să demisioneze din postura de deputat înainte de încheierea actualului mandat! Motivul:...1206

24 noi 23:52PoliticăBEC: Alegătorii români votează pentru parlamentare la orice secţie din străinătate, cu dovada domiciliului

Cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării şi membrii birourilor electorale ale secţiilor de...449

24 noi 23:51PoliticăIohannis: Strategia de vaccinare anti-COVID va fi supusă aprobării CSAT

447

24 noi 23:51PoliticăLudovic Orban: Semnăm contracte de finanțare pentru dotarea a 10 spitale din București

Premierul Ludovic Orban a anunţat au fost semnate contractele de finanţare pentru 10 spitale din Capitală, luni, 23...568

24 noi 23:51PoliticăLudovic Orban: Sigur că ne dorim să deschidem şcolile

Ludovic Orban afirmă că Guvernul îşi doreşte să deschidă şcolile, însă nu oferă un orizont de timp în care...686

24 noi 23:50PoliticăInterviu LIVE cu Sorin Andrei, candidat USR PLUS la SENAT

509

Interviuri
7 noi 00:09InterviuriMircea DOBRE: DEZASTRUL COVID este CREAT, în mod ARTIFICIAL, de cei care conduc această ţară

Mircea Dobre, candidatul Pro România pentru al treilea mandat în Camera Deputaților, se înscrie în lista celor mai...4282

6 noi 00:11InterviuriSorin Andrei, candidat USR-PLUS la SENAT: Constanța a ajuns un ORAȘ fără VIZIUNE strategică! Video

Sorin Andrei candidează, din partea USR-PLUS, pentru un loc în Senat. Economist de meserie, a avut o traiectorie...2551

5 noi 17:06InterviuriMarian Crușoveanu: La PNL, listele pentru PARLAMENTARE nu s-au făcut cu POLIŢIŞTII şi JANDARMII la uşă

2624

31 oct 00:38InterviuriDorin Opreanu, PNL: PSD va PIERDE detașat ALEGERILE și face ORICE să le AMÂNE! Video

Dorin Dumitru Opreanu, directorul general adjunct al Agenției pentru Finanțare a Investițiilor Rurale, proaspăt...2986

20 sep 16:50InterviuriConsilierul local PNL, Marius TULICĂ: Vom pune umărul cu toții la întinerirea și creșterea orașului

Marius Tulică este, în prezent, consilier local municipal din partea PNL și figurează pe lista de consilieri locali...3907

3 sep 16:52InterviuriMihai Lupu are încredere că va câștiga Consiliul Județean Constanța

2878

Monden
24 noi 00:00MondenMichael Douglas și Catherine-Zeta Jones - 20 de ani de căsătorie. Cu ce replică neobișnuită a cucerit-o

"Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți" nu este doar o închiere pentru un basm, ci o realitate pentru...576

24 noi 00:00MondenRăzboi deschis! Ce cuvinte dure i-a aruncat Naomi Campbell lui Tyra Banks

Se duşmănesc de când s-au cunoscut! Naomi Campbell a făcut-o pe Tyra Banks ”fată rea”, acuzându-se reciproc de...462

24 noi 00:00MondenDocumente ale lui Bob Dylan şi versuri ale unor cântece nelansate, vândute pentru jumătate de milion de dolari

286

Mapamond
24 noi 00:00MapamondVaccinul dezvoltat de AstraZeneca şi Universitatea Oxford este eficient 70% împotriva COVID-19

Vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de laboratorul britanic AstraZeneca şi Universitatea Oxford are o eficienţă...341

24 noi 00:00MapamondCoronavirus: Primele vaccinări, preconizate înainte de jumătatea lunii decembrie în SUA

SUA speră să înceapă campania de vaccinare împotriva COVID-19 înainte de jumătatea lunii decembrie, de îndată...324

24 noi 00:00MapamondCoronavirus: Angela Merkel îi pregăteşte pe germani pentru măsuri mai stricte anti-COVID-19

373

24 noi 00:00MapamondHong Kong: Activistul pro-democraţie Joshua Wong, plasat în arest preventiv

Activistul pro-democraţie hongkonghez Joshua Wong a fost plasat luni în arest preventiv, după ce a pledat vinovat la...312

24 noi 00:00MapamondCoronavirus - Pedro Sanchez: Strategia Spaniei „dă rezultate“

Strategia Spaniei în faţa pandemiei de COVID-19 ''dă rezultate'', a declarat duminică premierul spaniol Pedro...362

24 noi 00:00MapamondCoronavirus: Campanie de testare în masă la aeroportul din Shanghai

331

Sănătate
24 noi 00:00SănătateBolile de ficat: care sunt semnele de avertizare?

Când ficatul nu funcționează corect din cauza unor afecțiuni, acest lucru poate avea efecte potențial grave asupra...490

24 noi 00:00Sănătate3 rețete de smoothie roșu, cu sfeclă și fructe de pădure

Smoothie-urile cu sfeclă și fructe de pădure sunt gustoase, sănătoase, dar și un aliat de preț la dieta, în...350

24 noi 00:00SănătateVarza de Bruxelles este foarte sănătoasă - iată cum să o gătești

347

24 noi 00:00SănătateCe trebuie să știi despre hemangiomul infantil

Hemangiomul infantil este cea mai comună formă de tumoră benignă vasculară întâlnită în copilărie, afectând...322

24 noi 00:00SănătateCum scapi de nasul înfundat - 9 soluții eficiente

Congestia nazală este un simptom foarte frecvent, care apare atunci când vasele de sânge din interiorul nasului se...407

24 noi 00:00SănătateStudiu: Colesterol mărit la tinerețe, risc de probleme cardiace la vârsta a doua

A avea colesterolul crescut în timpul adolescenței sau al tinereții (până în 30 de ani) crește riscul unei...331

24 noi 00:00SănătateUrmezi dieta mediteraneană? Iată câteva gustări pe care să le încerci

Dieta mediteraneană este bazată pe unul dintre cele mai sănătoase planuri alimentare. Mai multe studii făcute în...381

24 noi 00:00SănătateExtractul din fructe de soc poate combate simptomele răcelii

Folosit din vechime în tratarea unor infecții, în zilele noastre socul este cel mai adesea luat ca supliment imunitar...306

24 noi 00:00SănătateStrugurii sunt mai sănătoși decât de așteptai. Iată de ce

379

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT