rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

DNA, SESIZATĂ în legătură cu INVESTIŢIA familiei STERE din Faleză Nord

Locuitorii de pe străzile Renașterii și Patriei sunt disperați, după ce au aflat că în zonă urmează să se construiască două blocuri, unul cu 6 etaje, altul cu două etaje. Aceștia spun că documentația din PUZ-ul delimitat de str. Patriei, bd. Mamaia, str. Renașterii, țărm Marea Neagră, propus de investitorii Ștefan Stere și Ștefan Sultana, este eronată, terenul fiind introdus într-o altă zonă, tocmai pentru a permite realizarea proiectului. În acest sens, au transmis și o solicitare la Primăria Constanța, dar și la DNA, solicitând organelor abilitatea să ia la puricat documentația. Proiectul ”se încadrează fără excepție, la excederea cadrului legal, creând în acest sens răspunderi în fața legii, mai devreme sau mai târziu”, sunt de părere cei afectați de edificarea celor două blocuri.

Sultana și Ștefan Stere vor să ridice două blocuri deasupra Plajei 3 Papuci. Un adevărat dezastru, spun locuitorii din zonă, care cer să nu se aprobe PUZ - delimitat de str. Patriei, bd. Mamaia, str. Renașterii, țărm Marea Neagră, propus de investitori. Construirea unui bloc în zonă ar duce la supraaglomerarea traficului pe strada Renașterii, care este foarte îngustă și cu o singură ieșire. De asemenea, traficul de utilaje de mare tonaj necesar realizării construcții va afecta integritatea imobilelor limitrofe. Locuitorii mai atrag atenția supra caracterului instabil al terenului de la țărmul mării, de existența unor izvoare subterane, până în prezent taluzul fiind afectat de repetate alunecări de teren.

Documentația PUZ, eronată: terenul încadrat în altă zonă decât cea reală

Mai mult, cei care locuiesc în zonă spun că este necesară corecția materială în documentația PUZ, privind modificarea încadrării eronate a terenului. Acesta a fost încadrat în zona de reglementare urbanistică ZRS, deși se află în zona de reglementare ZR4. Același aspect l-a sesizat și Asociația Verde Urban, precizând că este nevoie să se clarifice modul în care s-a făcut trecerea de la zona ZRS, la ZR4, zonă care permite construirea unui imobil cu regim P+6E. De asemenea, se precizează că nu este prezent în documentație un studiu privind circulația în zonă. și nici dacă locurile de parcare vor fi asigurate în limita proprietății.

Protest online cu privire la proiectul soților Stere

Trebuie precizat faptul că locuitorii au demarat toate procedurile necesare pentru a bloca acest proiect. Luna aceasta, unul din locuitori a inițiat o petiție intitulată ”La Constanta NU MAI VREM blocuri între case, vrem construcții cu locuri de parcare suficiente și spatii verzi decente!”, fiind semnată de peste 100 de riverani, aceștia exprimându-și dezacordul. Petiția a fost transmisă către primărie, dar și la Direcția Națională Anticorupție Constanța, după cum a transmis inițiatorul acesteia.

Vânturache, în vizorul oamenilor

Contestatarii îl trag la răspundere pe arhitectul șef al orașului și șeful Direcției de Urbanism, Mihai Radu Vânturache, pe care-l invită să vadă cu ochii lui situația din teren, și nu din propriul birou. ” Domnul Arhitect Sef ar fi trebuit să vină la fața locului și să vadă cum intră pe aceste străzi mașina de colectare a gunoiului menajer care, dacă întârzie după ora 07:30 , nu mai poate intra până în capătul străzilor. Traficul local este generat dimineața în principal de lucrătorii Inspectoratului Județean de Politie care, tot pe aceste străzi își parchează mașinile, zilnic. Branșarea celor două căi de acces adică a străzilor / aleilor Patriei și Renașterii reprezintă ea însăși o propunere de mare risc la surpare, eroziunea fiind la cota de pericol în această zonă. Situaţia terenurilor adiacente din zonă este incertă, acestea fiind afectate de dosarul retrocedărilor”, spun oamenii. Prin aprobarea PUZ-ului în forma actuală, în vederea ridicării unui cartier de locuințe cu imobile P+2E respectiv P+6/7E, au mai precizat locuitorii din zonă, este încălcată servitutea de vedere pentru toate casele– al căror regim de înălțime este de P+2E maxim, urmând să le fie afectată si iluminarea naturală a acestora, precum și modificarea factorului de umbrire. Întreaga zonă ar fi expusă la supraaglomerare, iar prin construirea pe spaţiu verde ar fi încălcate prevederile PUG şi RLU.

”Solicităm arhitectului șef și primarului și să nu se aprobe PUZ-ul în forma actuală”

”Nu înțelegem cum s-ar putea obține acordul dezvoltării acestui proiect imobiliar în vecinătatea unei Zone cu Destinație Specială, așa cum e definită legal instituția Inspectoratului Județean de Poliție Constanta. Solicităm atât Arhitectului Șef Mihai Radu Vânturache, precum și Primarului Decebal Făgădău să nu aprobe propunerea în forma actuală a documentației PUZ emisa sub nr. 593. Considerăm ca apariția blocurilor P+6/7E de-a lungul falezei costiere a Municipiului Constanța, în cartiere compuse din case de locuit cu regim de înălțime P+2E, aduce o gravă atingere arhitecturii orașului nostru și se încadrează fără excepție, la excederea cadrului legal, creând în acest sens răspunderi în fața legii, mai devreme sau mai târziu”, au mai precizat constănțenii afectați de acest proiect.

Ștefan Stere deține SC Stejarul SRL, cu sediul pe strada… Patriei

Ștefan Stere deține Societatea Stejarul SA, aceeași societate care a intenționat să construiască un mastodont între case, pe Dezrobirii, în baza unui PUZ aprobat de Consiliul Local în 2016. Însă Curtea de Apel Constanța a anulat, definitiv, hotărârea de consiliu, iar investitorul și-a luat adio de la construcție. Societatea are sediul pe strada Patriei, în apropiere de proiectul pe care vrea să-l edifice și care stârnit revolta locuitorilor.

Mirela PASCAL

marţi, 8 septembrie 202015094
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
Miercuri, 18 mai, interviu LIVE, începând cu ora 13.00, cu Mohammad Murad, președinte executiv al PER
GANDUL.RO
Anunț cumplit pentru România! Rușii au decis
Comentarii

02Constantean(12 noi 12:30)
Afara din Constanta cu machidonii rau voitori!!!
15ionica(30 sep 11:41)
SPIT Constanta este centru ecumenic unde sunt angajate toate coanele preotese pe functii mari si nu fac nimic se roaga pentru bunastarea sefelor lor,de asemenea toate basinile cipaneze sunt angajate aici si nu stiu sa numere nici pina la zece dar cunosc foarte bine toate marcile de posete ,pantofi si haine de firma.Face ti ordine domnule primar in SPIT caci sunt oameni care muncesc de cad din picioare si unii care vin in vizita aici ca la muzeu.Directoarele si sefele de compartimente sunt oamenii fostei care nu raspund decit la comenzile PSD.
10mucan(30 sep 10:37)
ce nu e bine? ca locuieste felix stroe pe str.patriei?
113Machinoni(24 sep 06:37)
Spurcati carativa din Constanta!
210Faga Dau(23 sep 12:26)
Stati calmi ca face mache bloc. Nu va mai agitati ca va curge pe la colturi baluta
110vot(21 sep 10:03)
Cine va vota astazi in consiliul local pentru machedonii astia va fi judecat aspru de Dumnezeu.Si celelalte lucruri sunt de acelasi domeniu.
111Machidonii(18 sep 22:29)
Au imputit Constanta!
010DNA(18 sep 08:37)
DNA actionati mai repede pt.ca Fagadau a pus pe pordinea de zi ,pe 21.09.2020 aprobarea lui.
110curelarii(17 sep 09:08)
Curelarii astia primitivi, Stere si Sultana, vor sa distruga viata locuitorilor strazii si asa blocata de traficul auto si de fluxul de populatie.Sunt curios si cum au pus mina pe acest teren cind aici iera o popota militara ce a fost avariata de alunecari de teren.
15Rugaminte - inducere in eroare(13 sep 10:42)
Va rog mult, inainte sa treceti titlurile, verificati corectitudinea - daca va uitati si studiati mai bine, veti vedea ca numele de familie este Stefan nu Stere... induceti lumea in eroare ca sa va citeasca articolele... iar la numele firmei apare o data SA, o data SRL - verificati si documentati-va mai bine articolele.
38pt. 13:44(12 sep 12:35)
Chitac se plimba de mana cu machidonul Cupsa, asa ca, mai convins.
15cta(12 sep 06:29)
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
102alex machedonu(11 sep 11:10)
daca nu va cuceream si civilizam noi ramaneati niste maimutze in copaci
67Replica(10 sep 20:14)
Daca v-ati uita si ati fi obiectivi, in anii de dupa revolutie, cei mai multi primari ai Constantei au fost romani. Nu numai ultimul primar a distrus orasul, eu cred ca fiecare si-a adus contributia.Asadar, nu numai machidonii au contribuit. Cred ca ar fi muli mai bine daca am alege cate un primar pentru fiecare cartier, in functie de etnia predominanta.
715magarie(10 sep 08:30)
Niste nenorociri machedonesti.
410Manglitori(8 sep 23:00)
terenul asta este parcare pentru blocul oribil de pe mamaia. Ala care a ocupat domeniul public. Noapte buna autoritati! Mangle tipic faga-babu!
17cili(8 sep 22:21)
ce impozite si taxe au platit la stat toti astia cu firmele lor care construiesc
318Chichi(8 sep 19:08)
Va mai spun eu ceva. Acest teren are, conform zonei din care face parte, destinatia numai de constructii cu functiune de depozite militare si mai. Ei vor sa schimbe si destinatia terenului in curti constructii. Oricum l-au pacalit si pe vanzator, un mos din Germania, cu banii. I-au dat praful de pe toba dupa ce ani de zile i-au bagat fitile in dosarul lui de revendicare. Prietenii stiu de ce!
116Vecin(8 sep 16:26)
Cum a pus mana pe acest teren, apartine de Ipj, n are cum sa construiasca acolo
319Escu(8 sep 15:57)
Fagadau nu se lasa,el vrea sa nu ramana nici macar un metru patrat de verdeata nebetonat pana pleaca de la primarie pentru ca in Constanta nu este nimeni care sa apere oameni si spatiile verzi de primar care se comporta ca un proprietar al orasului si "investitori".
120Coco(8 sep 14:36)
Pai daca Fagadau e nasul uneia dintre fetele Stere, la ce va asteptati? Ia mai investigati putin sa vedeti tunuri imobiliare. Ce prezentati voi aici e pistol cu apa fata de ce afaceri au facut Stere, Fagadau & Co
223Odin(8 sep 14:32)
Pare ca DNA-ul din Constanta este in moarte clinica. Nu am auzit nimic de anvergura! Inseamna ca rotile sunt ,, unse"!!!
29Ptr tot stejaru(8 sep 14:29)
Banii de crotale innapoi !
722Pt toti makidonii(8 sep 13:44)
Daca iese Chitac, ati belit pla !
117Usr(8 sep 13:41)
VA PISHATI PE EL DE VOT MELTENILOR, ACUM SE PISHA EI PE VOI CU BOLTA
427Muie la machidonii analfabeti(8 sep 13:21)
Inapoi la oi ,scarbe nenorocite!!Ati terminat de tot orasul!!
209Stere(8 sep 13:11)
Noi machedonii suntem veriga lipsa dintre maimuta si homo erectus. Deci procedam ca atare.
1222Iesiti la vot???(8 sep 12:39)
Voi aveti impresia ca daca votati chitac, scapati de cipani si de constructiile ilegale? Sunteti naivi.
021Gramatica Limbii Romane(8 sep 12:37)
Mama mama cat analfabetism pe metru patrat aici in comentarii !! asta cu : Constanteni de doi "Banii" cum mm asa ceva? si multi altii.
314Constanta(8 sep 12:32)
Constanteni de doi banii....vor sa nu se faca nimic pe nicaieri , sa ramana ei cu cotetele lor singuri smecheri de la malul marii, restul sa stea ca prosti pe camp . Bai retarzilor nu este orasul Vostru , mars la munca....nu la blocat investitorii...
1711Stere armanu(8 sep 12:12)
Suntem peste tot. Cu Fagadau a mancat o jumatate a machidonilor, acum cu Chitac sau Ion si cealalta. Oricum o dati nu mai scapati de noi. Muhahahaha! O sa schimbam numele din Constanta in Custatza, sa fie mai usor.
415usr(8 sep 11:26)
nicio problema, daca ii dai 10 mii lu stelian ion renunta la plangere. Vezi cazul solid house
228Gigi(8 sep 10:51)
Astia trebuie dusi in lagar, altfel nu se mai poate!
530Tot make!(8 sep 10:43)
Makidonu-i tot makidon ...pana crapa. Nu se satura ...neam . Pus numai pe capatuiala, tepuit, inselat si pacalit. Sa va cada toate blocurile jegurilor si avarilor ce sunteti. La stana cu oile voastre, acolo va e locul
1310papu(8 sep 10:33)
Nu e familia stere e familia stefan stere si sultana .Jurnalistii de spiru .
168Cetatean(8 sep 10:16)
Oracaie toti fostii securisti care au primit repartitii pe vremea lui ceusescu apartamente cu vedere la mare. Le au cumparat la revolutie pe nimic si acum vor sa fie singuri acolo
115CETATEAN(8 sep 09:21)
dar la Techirghiol nu s-au sesizat ca la primarie sa tras tun mare cu bancile si cu cosurile de gunoi de primar veniti si aici ce daca e canpanie hai DNA ca e buf mare
015Armanlu cheari(8 sep 08:47)
60 de familii din Stejaru au de dat miliarde la crotale !
338vot(8 sep 08:37)
Vad ca pana in ultima zi de mandat, fagadau semneaza autorizatii de construire la machidoni !
542Muie psd(8 sep 08:23)
Psd este partidul makidonesc care cu fagadau a distrus orasul nostru. Fagadau cel mai prost primar.
445cta(8 sep 07:54)
este un cosmar fara de sfarsit, iesiti la vot si nu mai lasati machedonii sa sluteasca orasul.
548Pute a branza(8 sep 07:51)
Pana cand Constanta nu scapa de machidoni si tigani la primarie, asa se va intampla.
449Rony(8 sep 07:12)
Betoane cipane
642Votati(8 sep 06:33)
Fagadau sa construiasca machidonii pe spatiile verzi!
mai mult...Anchete
17 mar 23:53AncheteInterlopii din 4-5, care își iau gâtul între ei, sunt din gașca lui Nas și Grigorenco

Indivizii implicați în scandalul de pe strada Sălciilor din cartierul Km 4 – 5 sunt Virgil Pase, zis Vira, în...20886

9 ian 00:00AncheteFEMEIA care și-a BĂTUT cu BESTIALITATE copila se RĂZBUNA pe SOȚ! A fost REȚINUTĂ! Video15470
9 dec 00:18AncheteȘMECHERUL săltat de MASCAȚI era ESCORTĂ ACTIVĂ pentru FEMEI și BĂRBAȚI! VIDEO125756
18 dec 23:34AncheteREGLARE de CONTURI în INCENDIUL din Km 4-5 cu MINORI băgați la ÎNAINTARE?!

Bilanțul în urma teribilului incendiu din zona Km 4 – 5, din noaptea de 15 spre 16 decembrie, când un bloc a luat...55140

15 mai 00:03AncheteImagini de la scandalul cu macete din clubul Breeze din Mamaia! Victima este Bogdan Mocanu! Video21392
14 mai 00:22AncheteUn afacerist de top din România vrea să demoleze Vila Reginei Maria, din Mamaia9790
7 feb 00:00AncheteDetalii de la CRIMA din Constanța: victima a fost găsită cu un cuțit în gât

Tânărul în vârstă de 38 de ani, care și-a înjughiat mortal tatăl, a fost dus la spital pentru evaluare,...13322

4 feb 20:55AncheteUn interlop din Brăila a fost arestat după un șantaj făcut la Magnum Games!48971
4 feb 12:06AncheteUn escroc din Murfatlar se dă tâmplar și înșeală lumea8907
26 ian 23:53AncheteDetalii BOMBĂ din dosarul inspectorilor ANAF: Nu punem botul la o sticlă de whisky; Să vezi tu şpagă la noi, nu asta!

Doi inspectori ANAF (la data faptelor) au fost condamnaţi după ce şi-au recunoscut faptele de luare de mită. Mai...10924

20 ian 00:11AncheteGIOLACAI, pe mâna PROCURORILOR după ce și-a TERORIZAT NEVASTA16964
24 noi 22:02AncheteUn MACARAGIU din CONSTANȚA, cu APUCĂTURI de INTERLOP, face CONTRABANDĂ44555
Vremea
17.4°15.1° - 17.4° miercuri, 18 mai 2022
ConstanțaUmiditate: 91%
Vânt: 3.81 m/s
Presiune: 1010 milibari

Loto
6/494562453944
5/4033174312426
joker264235201312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 mai 00:00SportJose Peseiro, fost antrenor la Rapid, a fost numit selecţioner al Nigeriei

Portughezul José Peseiro, fost antrenor al echipei Rapid București, a fost numit selecţionerul echipei naţionale...73

18 mai 00:00SportAndy Murray se retrage de la Roland Garros având ca prioritate participarea la Wimbledon

Andy Murray s-a retras oficial de la Openul Franței, deoarece are în vedere o participare la Wimbledon și sezonul pe...75

18 mai 00:00SportF1 poate interzice ca piloţii să poarte bijuterii în timpul curselor

Formula 1 poate interzice piloţilor să mai poarte bijuterii în timpul curselor, dar Federaţia internaţională de...88

18 mai 00:00SportLaLiga: Antoine Griezmann rămâne la Atletico Madrid

Antoine Griezmann va fi jucător la Atletico Madrid şi în sezonul viitor, a anunţat preşedintele Enrique Cerezo....86

Local
18 mai 22:10LocalCarambol în zona Primăriei din Murfatlar

Militarii din cadrul ISU Dobrgoea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de marți, 17 mai a.c., în...389

18 mai 22:10LocalCJ a lansat proiectul Creșterea transparenței, eticii și integrității la nivelul județului Constanța

Consiliul Județean Constanța organizează marți, 17 mai, o conferință de presă organizată cu ocazia lansării...268

18 mai 22:10LocalCea de-a V-a ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice -Medgidia se apropie de start

213

18 mai 22:16LocalIncendiu la o casă din Medgidia

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 17 mai a.c., în Medgidia, pe strada Mihai...336

18 mai 00:04LocalUn drogat, urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Palazu Mare!

Oamenii legii, în timp ce efectuau acțiuni de patrulare pe străzile din Palazu Mare, au dat peste un șofer care rula...1454

18 mai 00:08LocalBărbat atacat de doi tineri, în stațiunea Mamaia!

În urma cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști...706

18 mai 00:08LocalIncendiu în Cernavodă, o casă a luat foc

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marti, 17 mai, în localitatea Cernavodă, pe...265

18 mai 22:09LocalOperatorii economicii pot depune cereri pentru amplasamente în staţiunea Mamaia

Serviciul Autorizare Activități Economice aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, în perioada...334

18 mai 00:08LocalIncendiu lângă Consulatul Turc din Constanţa! Video

823

Politică
18 mai 00:00PoliticăJaponia oferă un sprijin esenţial persoanelor strămutate din Ucraina, împreună cu România şi UNHCR

Japonia oferă un sprijin esenţial pentru persoanele strămutate din cauza invaziei din Ucraina, asigurând transportul...82

18 mai 00:00PoliticăPaşca: Camere de audiere pentru minorii care au fost victimele abuzului sexual, amenajate printr-un proiect al MJ

Ministerul Justiţiei (MJ) a demarat un proiect finanţat din fonduri norvegiene, prin intermediul căruia vor fi...78

18 mai 00:03PoliticăBudăi: Noi în România nu mai avem impozitare unică

197

18 mai 01:13PoliticăSorin Oprescu a fost prins în Grecia

Sorin Oprescu, fostul primar general al Bucureștiului, a fost de negăsit, imediat după condamnarea definitivă la 10...2006

18 mai 21:04PoliticăProcesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023

Procesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023, cu anumite condiţionări privind...302

18 mai 21:01PoliticăLuminiţa Odobescu: Femeile continuă să fie ţinta abuzurilor

226

Interviuri
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a aflat în studioul Replica de Constanța, unde a vorbit...3448

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2301

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO

6082

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3074

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4076

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit

Este unul dintre acei primari care, dacă nu ar fi existat, ar fi fost inventat. În ciuda contestațiilor venite din...3300

8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

Disconfort, haos, nervi în trafic, șantiere peste șantiere… sunt aspecte cunoscute de către administrația locală...11379

24 mar 00:20InterviuriGheorghe Haleț ar vrea să reînvie festivalul de muzică ușoară Mamaia! Video

Gheorghe Haleț este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și cultură din Constanța. A cochetat și cu...5036

22 mar 19:49InterviuriRăzvan Pantelimon: Ar trebui să ne fie frică de criza economică și alimentară, nu de război! Video

1616

Monden
18 mai 00:00MondenDoja Cat, cea mai provocatoare apariție de la Billboard Awards

Divele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai decoltate şi mai sexy pentru a cuceri atenţia fotografilor...89

18 mai 00:00MondenMegan Fox, însărcinată? Gestul lui Machine Gun Kelly a stârnit controverse

Machine Gun Kelly (MGK) a fost prezent pe scena de la Billboard Music Awards, unde a făcut o afirmație care i-a luat...74

18 mai 00:00MondenPiesa Trenulețul a ajuns în topul celor mai virale piese pe Spotify

76

18 mai 00:00MondenClaudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: „Nu mai știa dacă mi-a adus copiii“

Războiul public dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau s-a reluat! Cântăreața a decis să facă lumină în...79

18 mai 03:21MondenKourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu...77

18 mai 03:17MondenCât de superbă e Leni, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum

Leni Klum este fiica supermodelului internațional Heidi Klum, 48 de ani, și, la vârsta de 18 ani este deja un model...79

18 mai 00:00MondenJerry Bruckheimer confirmă că Johnny Depp nu va reveni "în acest moment" în seria "Pirates of the Caribbean"

Jerry Bruckheimer, producătorul seriei de filme "Pirates of the Caribbean", a confirmat că Johnny Depp nu va reveni...81

18 mai 00:00MondenAmber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Actriţa americană Amber Heard, cunoscută din filmul ''Aquaman'', a declarat luni în faţa juraţilor că Johnny Depp...81

18 mai 00:00MondenFestivalul de Film de la Cannes: Nume mari şi producţii de răsunet, la cea de-a 75-a ediţie

78

Mapamond
18 mai 00:00MapamondUcraina: Minele antipersonal, principala ameninţare în cazul locuitorilor din teritoriile eliberate

Minele antipersonal reprezintă principala ameninţare la adresa locuitorilor din teritoriile ucrainene eliberate de sub...68

18 mai 00:00MapamondCoronavirus - OMS: COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord

COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord, unde programele de vaccinare nu au început încă, a avertizat...70

18 mai 00:00MapamondOraşul New York se confruntă cu un nou val de COVID-19

72

18 mai 00:00MapamondFranţa: Elisabeth Borne va deveni prima femeie prim-ministru din ultimii treizeci de ani

Preşedintele francez Emmanuel Macron a ales-o luni pe Elisabeth Borne, actualul ministru al muncii, drept viitorul său...69

18 mai 00:00MapamondPreşedintele turc Erdogan avertizează că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat luni că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO,...67

18 mai 00:00MapamondMinistru: Austria nu intenţionează să adere la NATO

În contextul anunţului recent al candidaturilor Finlandei şi Suediei la NATO, ministrul austriac de externe Alexander...79

18 mai 00:00MapamondParisul "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune

Franţa "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune, a declarat luni seară Palatul Elysée, după ce...77

18 mai 00:00MapamondUcraina: Cel puţin 10 morţi în lovituri ruse la Severodoneţk, în est

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodoneţk, în estul Ucrainei,...66

18 mai 00:00MapamondMarea Britanie: Suedia şi Finlanda ar trebui să adere la NATO "cât mai curând posibil"

72

Sănătate
18 mai 00:00SănătateCe se întâmplă în corpul tău atunci când înghiți semințele pepenelui verde

Probabil că ai auzit de multe ori, cel puțin în copilărie: ”Nu mânca pepenele cu sâmburi! Nu îți face...68

18 mai 00:00SănătateAlocația de hrană pentru bolnavii din spitale se majorează de la 1 iunie

Cuantumul alocației de hrană pentru bolnavii din spitale se dublează de la 1 iunie. În prezent, valoarea totală a...71

18 mai 00:00SănătateGafă de proporții: Secretarul de stat care a anunțat că iodura de potasiu nu se distribuie vorbea în nume personal

79

18 mai 00:00SănătateAlimentele care combat oboseala. Ce să incluzi în dietă ca să ai mereu energie

De multe ori oboseala nu este cauzată de lipsa somnului sau activitățile intense din timpul zilei, ci și de...65

18 mai 00:00SănătateE-urile din alimente, detaliul la care trebuie să fim atenți

Profesorul Cristian Dima a vorbit despre e-urile din alimente și cât sunt de periculoase pentru sănătatea noastră....73

18 mai 00:00SănătateCauzele neștiute ale balonării. De ce nu e bine să bem cu paiul sau direct din sticlă

Multă lume suferă de balonare astfel că aflăm de la ce apare această senzaţie de disconfort. Expertul în boli...76

18 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: Niciun deces raportat luni la pacienţi cu COVID-19

În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces la pacienţi cu COVID-19, a informat, luni, Ministerul...66

18 mai 00:00SănătatePeste 5.600 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima săptămână

Un număr de 5.643 de doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson au fost administrate în săptămâna 9 - 15...66

18 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 131 de persoane cu COVID-19, la terapie intensivă

79

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT