rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

DNA, SESIZATĂ în legătură cu INVESTIŢIA familiei STERE din Faleză Nord

Locuitorii de pe străzile Renașterii și Patriei sunt disperați, după ce au aflat că în zonă urmează să se construiască două blocuri, unul cu 6 etaje, altul cu două etaje. Aceștia spun că documentația din PUZ-ul delimitat de str. Patriei, bd. Mamaia, str. Renașterii, țărm Marea Neagră, propus de investitorii Ștefan Stere și Ștefan Sultana, este eronată, terenul fiind introdus într-o altă zonă, tocmai pentru a permite realizarea proiectului. În acest sens, au transmis și o solicitare la Primăria Constanța, dar și la DNA, solicitând organelor abilitatea să ia la puricat documentația. Proiectul ”se încadrează fără excepție, la excederea cadrului legal, creând în acest sens răspunderi în fața legii, mai devreme sau mai târziu”, sunt de părere cei afectați de edificarea celor două blocuri.

Sultana și Ștefan Stere vor să ridice două blocuri deasupra Plajei 3 Papuci. Un adevărat dezastru, spun locuitorii din zonă, care cer să nu se aprobe PUZ - delimitat de str. Patriei, bd. Mamaia, str. Renașterii, țărm Marea Neagră, propus de investitori. Construirea unui bloc în zonă ar duce la supraaglomerarea traficului pe strada Renașterii, care este foarte îngustă și cu o singură ieșire. De asemenea, traficul de utilaje de mare tonaj necesar realizării construcții va afecta integritatea imobilelor limitrofe. Locuitorii mai atrag atenția supra caracterului instabil al terenului de la țărmul mării, de existența unor izvoare subterane, până în prezent taluzul fiind afectat de repetate alunecări de teren.

Documentația PUZ, eronată: terenul încadrat în altă zonă decât cea reală

Mai mult, cei care locuiesc în zonă spun că este necesară corecția materială în documentația PUZ, privind modificarea încadrării eronate a terenului. Acesta a fost încadrat în zona de reglementare urbanistică ZRS, deși se află în zona de reglementare ZR4. Același aspect l-a sesizat și Asociația Verde Urban, precizând că este nevoie să se clarifice modul în care s-a făcut trecerea de la zona ZRS, la ZR4, zonă care permite construirea unui imobil cu regim P+6E. De asemenea, se precizează că nu este prezent în documentație un studiu privind circulația în zonă. și nici dacă locurile de parcare vor fi asigurate în limita proprietății.

Protest online cu privire la proiectul soților Stere

Trebuie precizat faptul că locuitorii au demarat toate procedurile necesare pentru a bloca acest proiect. Luna aceasta, unul din locuitori a inițiat o petiție intitulată ”La Constanta NU MAI VREM blocuri între case, vrem construcții cu locuri de parcare suficiente și spatii verzi decente!”, fiind semnată de peste 100 de riverani, aceștia exprimându-și dezacordul. Petiția a fost transmisă către primărie, dar și la Direcția Națională Anticorupție Constanța, după cum a transmis inițiatorul acesteia.

Vânturache, în vizorul oamenilor

Contestatarii îl trag la răspundere pe arhitectul șef al orașului și șeful Direcției de Urbanism, Mihai Radu Vânturache, pe care-l invită să vadă cu ochii lui situația din teren, și nu din propriul birou. ” Domnul Arhitect Sef ar fi trebuit să vină la fața locului și să vadă cum intră pe aceste străzi mașina de colectare a gunoiului menajer care, dacă întârzie după ora 07:30 , nu mai poate intra până în capătul străzilor. Traficul local este generat dimineața în principal de lucrătorii Inspectoratului Județean de Politie care, tot pe aceste străzi își parchează mașinile, zilnic. Branșarea celor două căi de acces adică a străzilor / aleilor Patriei și Renașterii reprezintă ea însăși o propunere de mare risc la surpare, eroziunea fiind la cota de pericol în această zonă. Situaţia terenurilor adiacente din zonă este incertă, acestea fiind afectate de dosarul retrocedărilor”, spun oamenii. Prin aprobarea PUZ-ului în forma actuală, în vederea ridicării unui cartier de locuințe cu imobile P+2E respectiv P+6/7E, au mai precizat locuitorii din zonă, este încălcată servitutea de vedere pentru toate casele– al căror regim de înălțime este de P+2E maxim, urmând să le fie afectată si iluminarea naturală a acestora, precum și modificarea factorului de umbrire. Întreaga zonă ar fi expusă la supraaglomerare, iar prin construirea pe spaţiu verde ar fi încălcate prevederile PUG şi RLU.

”Solicităm arhitectului șef și primarului și să nu se aprobe PUZ-ul în forma actuală”

”Nu înțelegem cum s-ar putea obține acordul dezvoltării acestui proiect imobiliar în vecinătatea unei Zone cu Destinație Specială, așa cum e definită legal instituția Inspectoratului Județean de Poliție Constanta. Solicităm atât Arhitectului Șef Mihai Radu Vânturache, precum și Primarului Decebal Făgădău să nu aprobe propunerea în forma actuală a documentației PUZ emisa sub nr. 593. Considerăm ca apariția blocurilor P+6/7E de-a lungul falezei costiere a Municipiului Constanța, în cartiere compuse din case de locuit cu regim de înălțime P+2E, aduce o gravă atingere arhitecturii orașului nostru și se încadrează fără excepție, la excederea cadrului legal, creând în acest sens răspunderi în fața legii, mai devreme sau mai târziu”, au mai precizat constănțenii afectați de acest proiect.

Ștefan Stere deține SC Stejarul SRL, cu sediul pe strada… Patriei

Ștefan Stere deține Societatea Stejarul SA, aceeași societate care a intenționat să construiască un mastodont între case, pe Dezrobirii, în baza unui PUZ aprobat de Consiliul Local în 2016. Însă Curtea de Apel Constanța a anulat, definitiv, hotărârea de consiliu, iar investitorul și-a luat adio de la construcție. Societatea are sediul pe strada Patriei, în apropiere de proiectul pe care vrea să-l edifice și care stârnit revolta locuitorilor.

Mirela PASCAL

marţi, 8 septembrie 202011889
Comentarii

12Machinoni(24 sep 06:37)
Spurcati carativa din Constanta!
13Faga Dau(23 sep 12:26)
Stati calmi ca face mache bloc. Nu va mai agitati ca va curge pe la colturi baluta
15vot(21 sep 10:03)
Cine va vota astazi in consiliul local pentru machedonii astia va fi judecat aspru de Dumnezeu.Si celelalte lucruri sunt de acelasi domeniu.
16Machidonii(18 sep 22:29)
Au imputit Constanta!
06DNA(18 sep 08:37)
DNA actionati mai repede pt.ca Fagadau a pus pe pordinea de zi ,pe 21.09.2020 aprobarea lui.
15curelarii(17 sep 09:08)
Curelarii astia primitivi, Stere si Sultana, vor sa distruga viata locuitorilor strazii si asa blocata de traficul auto si de fluxul de populatie.Sunt curios si cum au pus mina pe acest teren cind aici iera o popota militara ce a fost avariata de alunecari de teren.
04Rugaminte - inducere in eroare(13 sep 10:42)
Va rog mult, inainte sa treceti titlurile, verificati corectitudinea - daca va uitati si studiati mai bine, veti vedea ca numele de familie este Stefan nu Stere... induceti lumea in eroare ca sa va citeasca articolele... iar la numele firmei apare o data SA, o data SRL - verificati si documentati-va mai bine articolele.
35pt. 13:44(12 sep 12:35)
Chitac se plimba de mana cu machidonul Cupsa, asa ca, mai convins.
12cta(12 sep 06:29)
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
62alex machedonu(11 sep 11:10)
daca nu va cuceream si civilizam noi ramaneati niste maimutze in copaci
55Replica(10 sep 20:14)
Daca v-ati uita si ati fi obiectivi, in anii de dupa revolutie, cei mai multi primari ai Constantei au fost romani. Nu numai ultimul primar a distrus orasul, eu cred ca fiecare si-a adus contributia.Asadar, nu numai machidonii au contribuit. Cred ca ar fi muli mai bine daca am alege cate un primar pentru fiecare cartier, in functie de etnia predominanta.
712magarie(10 sep 08:30)
Niste nenorociri machedonesti.
45Manglitori(8 sep 23:00)
terenul asta este parcare pentru blocul oribil de pe mamaia. Ala care a ocupat domeniul public. Noapte buna autoritati! Mangle tipic faga-babu!
14cili(8 sep 22:21)
ce impozite si taxe au platit la stat toti astia cu firmele lor care construiesc
314Chichi(8 sep 19:08)
Va mai spun eu ceva. Acest teren are, conform zonei din care face parte, destinatia numai de constructii cu functiune de depozite militare si mai. Ei vor sa schimbe si destinatia terenului in curti constructii. Oricum l-au pacalit si pe vanzator, un mos din Germania, cu banii. I-au dat praful de pe toba dupa ce ani de zile i-au bagat fitile in dosarul lui de revendicare. Prietenii stiu de ce!
112Vecin(8 sep 16:26)
Cum a pus mana pe acest teren, apartine de Ipj, n are cum sa construiasca acolo
315Escu(8 sep 15:57)
Fagadau nu se lasa,el vrea sa nu ramana nici macar un metru patrat de verdeata nebetonat pana pleaca de la primarie pentru ca in Constanta nu este nimeni care sa apere oameni si spatiile verzi de primar care se comporta ca un proprietar al orasului si "investitori".
116Coco(8 sep 14:36)
Pai daca Fagadau e nasul uneia dintre fetele Stere, la ce va asteptati? Ia mai investigati putin sa vedeti tunuri imobiliare. Ce prezentati voi aici e pistol cu apa fata de ce afaceri au facut Stere, Fagadau & Co
219Odin(8 sep 14:32)
Pare ca DNA-ul din Constanta este in moarte clinica. Nu am auzit nimic de anvergura! Inseamna ca rotile sunt ,, unse"!!!
17Ptr tot stejaru(8 sep 14:29)
Banii de crotale innapoi !
719Pt toti makidonii(8 sep 13:44)
Daca iese Chitac, ati belit pla !
114Usr(8 sep 13:41)
VA PISHATI PE EL DE VOT MELTENILOR, ACUM SE PISHA EI PE VOI CU BOLTA
423Muie la machidonii analfabeti(8 sep 13:21)
Inapoi la oi ,scarbe nenorocite!!Ati terminat de tot orasul!!
197Stere(8 sep 13:11)
Noi machedonii suntem veriga lipsa dintre maimuta si homo erectus. Deci procedam ca atare.
1117Iesiti la vot???(8 sep 12:39)
Voi aveti impresia ca daca votati chitac, scapati de cipani si de constructiile ilegale? Sunteti naivi.
018Gramatica Limbii Romane(8 sep 12:37)
Mama mama cat analfabetism pe metru patrat aici in comentarii !! asta cu : Constanteni de doi "Banii" cum mm asa ceva? si multi altii.
283Constanta(8 sep 12:32)
Constanteni de doi banii....vor sa nu se faca nimic pe nicaieri , sa ramana ei cu cotetele lor singuri smecheri de la malul marii, restul sa stea ca prosti pe camp . Bai retarzilor nu este orasul Vostru , mars la munca....nu la blocat investitorii...
159Stere armanu(8 sep 12:12)
Suntem peste tot. Cu Fagadau a mancat o jumatate a machidonilor, acum cu Chitac sau Ion si cealalta. Oricum o dati nu mai scapati de noi. Muhahahaha! O sa schimbam numele din Constanta in Custatza, sa fie mai usor.
412usr(8 sep 11:26)
nicio problema, daca ii dai 10 mii lu stelian ion renunta la plangere. Vezi cazul solid house
225Gigi(8 sep 10:51)
Astia trebuie dusi in lagar, altfel nu se mai poate!
526Tot make!(8 sep 10:43)
Makidonu-i tot makidon ...pana crapa. Nu se satura ...neam . Pus numai pe capatuiala, tepuit, inselat si pacalit. Sa va cada toate blocurile jegurilor si avarilor ce sunteti. La stana cu oile voastre, acolo va e locul
238Adevaru(8 sep 10:41)
Sa o su ti la makedoni!! Vreti nu vreti tot auziti de ei ca s muncitori si atat!!!ROMANI SUNT BOSCHETI!!
119papu(8 sep 10:33)
Nu e familia stere e familia stefan stere si sultana .Jurnalistii de spiru .
148Cetatean(8 sep 10:16)
Oracaie toti fostii securisti care au primit repartitii pe vremea lui ceusescu apartamente cu vedere la mare. Le au cumparat la revolutie pe nimic si acum vor sa fie singuri acolo
112CETATEAN(8 sep 09:21)
dar la Techirghiol nu s-au sesizat ca la primarie sa tras tun mare cu bancile si cu cosurile de gunoi de primar veniti si aici ce daca e canpanie hai DNA ca e buf mare
014Armanlu cheari(8 sep 08:47)
60 de familii din Stejaru au de dat miliarde la crotale !
335vot(8 sep 08:37)
Vad ca pana in ultima zi de mandat, fagadau semneaza autorizatii de construire la machidoni !
539Muie psd(8 sep 08:23)
Psd este partidul makidonesc care cu fagadau a distrus orasul nostru. Fagadau cel mai prost primar.
443cta(8 sep 07:54)
este un cosmar fara de sfarsit, iesiti la vot si nu mai lasati machedonii sa sluteasca orasul.
543Pute a branza(8 sep 07:51)
Pana cand Constanta nu scapa de machidoni si tigani la primarie, asa se va intampla.
446Rony(8 sep 07:12)
Betoane cipane
637Votati(8 sep 06:33)
Fagadau sa construiasca machidonii pe spatiile verzi!
mai mult...Anchete
21 aug 00:11AncheteCIN CIN-ul lui MOCIANU SERVEȘTE MÂNCARE cu… VIERMI! Video

O constănţeancă a avut parte, recent, de o surpriză neplăcută, după ce a comandat o porţie de mâncare de la un...13011

4 sep 00:41AncheteSPĂLĂTORIA B’Wash din zona CET îşi SPALĂ la CREIER VECINII15383
10 sep 00:41AncheteEXCLUSIV! OMOR la VAMA VECHE: s-a LĂSAT cu ARESTĂRI!5507
26 aug 00:05AncheteANCHETĂ! CARACATIȚA ȚEPARILOR de pe LITORAL

Reprezentanții unei firme, care sunt obiectul unui dosar de cercetare penală, sfidează orice lege și încearcă,...6223

25 aug 00:06AncheteGĂINARUL AMET SAMIR, căutat de POLIȚIE, a ajuns 'INTERLOP' în SPANIA25322
2 sep 00:44AncheteArestat la Constanța, după ce a VIOLAT o femeie pe un vas de CROAZIERĂ35511
12 aug 00:03AncheteCADRELE MEDICALE infectate la MEDSTAR lucrau și la SPITALUL JUDEȚEAN

Ce nu știi, nu te poate răni! Este principiul după care se ghidează mari angajatori din Constanța, clinici private...18046

11 aug 00:11AncheteEL este TÂNĂRUL care a MURIT în accidentul de la EFORIE. Șoferița era IUBITA lui!20206
16 sep 23:55AncheteLICITAŢIA pentru PUG-ul CONSTANŢEI a fost CÂŞTIGATĂ, cu date FALSE… cu DEDICAŢIE!7243
7 sep 18:02AncheteUn bărbat a fost ÎMPUŞCAT în CAP, în CENTRUL CONSTANŢEI

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, la data de 5 septembrie a.c., au fost sesizați, prin apel...142298

7 sep 12:46AncheteCARAIVAN, partenerul lui Cristi BORCEA, RIDICĂ un ansamblu rezidenţial, într-o zonă cu INTERDICŢIE de CONSTRUIRE6590
31 aug 00:46AncheteConstănţeancă TRIMISĂ în JUDECATĂ după ce a POSTAT ANUNŢURI pe OLX!33613
Vremea
23.5°23.4° - 23.5° vineri, 25 septembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 71%
Vânt: 5.69 m/s
Presiune: 1011 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 sep 00:00SportCFR CLUJ s-a calificat în play-off-ul Europa League

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League la fotbal după ce a învins echipa suedeză Djurgaarden IF cu...404

25 sep 00:00SportFCSB, eliminată din Europa League de Slovan Liberec și COVID-19

Echipa de fotbal FCSB a fost eliminată din Europa League de formaţia cehă Slovan Liberec, care s-a impus cu scorul de...418

25 sep 00:00SportKevin Prince-Boateng va juca pentru clubul lui Berlusconi

Internaţionalul ghanez Kevin Prince-Boateng îşi va continua cariera la echipa italiană de fotbal Monza, aflată în...315

25 sep 00:00SportKepa are concurență în poarta lui Chelsea! Londonezii l-au transferat pe Mendy

Clubul englez de fotbal Chelsea Londra a anunţat joi transferul portarului senegalez Edouard Mendy de la formaţia...265

Local
25 sep 22:14LocalDoi bărbați din CONSTANȚA, confirmați cu COVID-19 după DECES

La nivel național, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 41 de decese (25 bărbați și 16 femei), ale unor...1038

25 sep 22:13Local24 Septembrie - Ziua Mondială Maritimă

24 Septembrie reprezintă în acest an Ziua Mondială Maritimă. Scopul zilei este de a atrage atenţia asupra...468

25 sep 22:13LocalCT BUS a implementat un nou sistem care permite gestionarea eficientă a banilor publici

547

25 sep 22:15LocalCCR: Educația sexuală în școli se va face doar cu acordul scris al părinților

Curtea Constituţională a României a respins, joi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ...501

25 sep 22:14LocalINCENDIU la un APARTAMENT din CONSTANȚA

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în urmă cu puțin timp pentru stingerea unui...965

25 sep 00:20LocalCOD GALBEN de PLOI și VIJELII, în Dobrogea

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de cod galben, valabilă joi, între orele 14.30 și...9845

25 sep 22:12LocalConsilierii județeni convocați în ultima ședință

Ultima ședință de Consiliu Județean din acest mandat a avut loc joi, 24 septembrie. Pe ordinea de zi au fost 36 de...627

25 sep 22:12LocalCOVID-19: Constanța bate RECORD după RECORD la infectările zilnice. 1639 de cazuri în România

Până joi, 24 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 118.054 de cazuri de persoane infectate cu noul...1679

25 sep 22:11LocalAcţiune pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere

508

Politică
25 sep 00:00PoliticăTăriceanu: Executivul are obligaţia să dubleze alocaţiile şi să respecte majorarea pensiilor cu 40%

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că Guvernul are obligaţia să dubleze alocaţiile şi să...305

25 sep 00:00PoliticăReprezentanţii USR PLUS au depus o plângere penală împotriva primarului Firea pentru abuz în serviciu

Vlad Voiculescu, copreşedinte USR PLUS Bucureşti, şi consilierul general USR Ana Ciceală au depus, joi, o plângere...312

25 sep 00:00PoliticăCioloş: Din păcate, PNL a luat primari pesedişti cu traista; i-a luat la grămadă

240

Interviuri
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...1741

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, dorește să câștige un nou mandat la conducerea localității pe care o...2596

11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

1614

18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...3962

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB

Decebal Făgădău s-a lăudat, în nenumărate rânduri, cu proiectele sale aflate în derulare ori viitoare, cu bani...2598

27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ

Zanfir Iorguș a revenit pe scena politică și este candidatul Alianței PSD – PNȚCD- ALDE-PER-PRM-Neamul Românesc...3508

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...5333

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu

Vergil Chițac, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Constanța, a vorbit în...3524

9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

2781

Monden
25 sep 00:00MondenMesajul scriitorului Dan Brown pentru România: Fanii români sunt pasionați de opera sa

După lansarea internaţională cu succes a Simfoniei sălbatice, ultima creaţie literară a autorului Dan Brown, care...270

25 sep 00:00MondenTom Hanks şi regizorul Robert Zemeckis au finanţat mai multe scene din 'Forrest Gump' pe care studioul a refuzat să le fimeze

Tom Hanks şi regizorul Robert Zemeckis au finanţat mai multe scene din "Forrest Gump" pe care studioul a refuzat să...273

25 sep 00:00MondenCântăreţul Zayn Malik şi topmodelul Gigi Hadid au devenit părinţii unei fetiţe

294

25 sep 00:00MondenRegistrul şcolar al lui John Lennon îl descrie ca pe un adolescent leneş şi rebel

Când avea 14 ani, John Lennon era un adolescent rebel care întârzia la ore, îşi uita cărţile acasă şi dădea...290

25 sep 00:00MondenCelebra cântăreaţă Juliette Greco a murit la vârsta de 93 de ani

Celebra cântăreaţă franceză Juliette Greco, care a interpretat texte ale unor poeţi şi compozitori precum Leo...293

25 sep 00:00MondenDisney amână premiera peliculei „Black Widow“, cu Scarlett Johansson în rolul principal

257

Mapamond
25 sep 00:00MapamondCoronavirus: Marea Britanie va testa eficienţa vaccinurilor anti-COVID-19 pe voluntari infectaţi deliberat

Marea Britanie va desfăşura teste asupra unor voluntari sănătoşi, infectaţi în mod deliberat cu virusul care...246

25 sep 00:00MapamondSUA acordă încă două luni Irakului pentru a se aproviziona cu energie din Iran

Washingtonul a acordat Irakului un termen suplimentar de 60 de zile în care sunt exceptate de la sancţiuni statele şi...266

25 sep 00:00MapamondCoronavirus: Masca obligatorie 24 de ore din 24 în Italia, la Genova

231

Sănătate
25 sep 00:00SănătateRemedii naturale pentru durerile de gât

Durerile de gât apar, de cele mai multe ori, în urma contactării unui virus. Acestea sunt cât se poate de neplăcute...296

25 sep 20:09SănătateGutuia: beneficii și recomandări

Toamna este, fără îndoială, sezonul gutuilor așa că nu ar strică să știi ce beneficii aduc acestea...322

25 sep 00:00SănătateGreșeli care agravează răceala

253

25 sep 20:19SănătatePoți face exces de fructe? Află recomandările de consum

Există binecunoscuta recomandare „consumă cinci fructe și legume pe zi”. Este un sfat de care e bine să ții...298

25 sep 00:00SănătateCum să limitezi gustările nesănătoase atunci când ești obosit

Deciziile noastre privind alimentația nu sunt mereu cele mai potrivite atunci când ne simțim obosiți și pare că...227

25 sep 00:00SănătateCearcănele – de ce apar şi cum le tratăm?

Cearcănele sunt reprezentate de acele zone rotunde, colorate mai închis, în nuanţe către violet sau brun, care apar...297

25 sep 00:00SănătateStudiu: Acidul lipoic contribuie la slăbit în caz de obezitate

Nu există remedii magice pentru a combate obezitatea, însă anumite elemente pot contribui câte puțin la lupta...291

25 sep 00:00SănătateSănătatea mâinilor: cum se modifică spre bătrânețe

Pe măsură ce îmbătrânim, sănătatea mâinilor are de suferit: pot apărea dureri articulare, o diminuare a forței...282

25 sep 00:00SănătateAi împlinit 70 de ani? Ce schimbări au loc în corp după această vârstă

299

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT