REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dobre: 'Cu USR nu se poate colabora, ei sunt ei şi restul nu există sau ar trebui să nu mai existe'

Dobre: 'Cu USR nu se poate colabora, ei sunt ei şi restul nu există sau ar trebui să nu mai existe'

Replica API 11 octombrie 2019 | 00:00 292

Membrii partidului lui Victor Ponta jubilează după votul de ieri, de la moţiunea de cenzură. Majoritatea foşti membri PSD, plecaţi din partid pentru că nu au mai rezonat cu politica lui Liviu Dragnea, reprezentanţii Pro România s-au simţit răzbunaţi! Printre ei se numără şi deputatul de Constanţa Mircea Titus Dobre. Acesta a precizat că, deşi Pro România a contribuit la căderea Guvernului Viorica Dăncilă, asta nu înseamnă şi că va intra la guvernare. „Există şi varianta să susţinem un guvern fără să participăm la guvernare”, a spus Dobre. De altfel, la consultările convocate de preşedintele României, Klaus Iohannis, partidul din care face parte acum nu va face vreo propunere pentru funcţia de premier, iar Victor Ponta nu va face parte din delegaţia care merge la Cotroceni, pentru că „este plecat”.

Întrebat cum comentează declaraţia liderului USR, Dan Barna, care a comentat: „Nu am votat împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere”, Mircea Dobre a reacţionat: „Cu ei nu se poate colabora, ei sunt ei şi restul nu există sau ar trebui să nu mai existe”.

Referitor la momentul votului pentru moţiune, Dobre a dezvăluit că membrii Pro România au fost curtaţi intens zilele trecute: „Am un coleg care la un moment dat şi-a închis telefonul; nu mai suporta câte telefoane primea de la PSD, să îl convingă să voteze împotriva moţiunii. Au fost atât de disperaţi, că au venit să discute cu unii dintre colegi şi înainte de moţiune, acolo, în sală, de faţă cu Victor Ponta, fără nici o jenă. Le-am şi zis: dar chiar nu vă e ruşine?!”.

În ceea ce priveşte alegerile anticipate, atât de vehiculate de USR, Dobre a precizat că procedura poate fi declanşată doar dacă sunt respinse consecutiv două propuneri de premier. Însă, mai devreme de 2020 ori cu 6 luni înainte de alegerile locale din 2020, ele nu pot fi convocate.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mergi mai si fa paine la brutaria familiei dar nici aia n-o sa iasa buna..esti ridicol ..te-a costat ceva deputatia asta dar mai e putin si va fi o amimtire si pentru tine.
4
1
@10:03 tu mi-l lauzi practic pe retardatul de dobre. Pai cum crezi ca arata un prieten la catarama al inapoiatului mintal babu ??? Cine se-aseamana se-aduna !!! Nu tine !!!
2
0
Te doare cacatul....
3
1
ce blestem pe parintii sai...! in copilarie s-a lovit la cap , i-a ramas si semn , iar de atunci mintea sa nu s-a mai dezvoltat , adica individul a ramas prostanac si handicapat mintal...
8
3
Cum sa colaborezi cu cei care te-au tinut in evul mediu in timp ce ei isi umpleau buzunarele?!
4
2
Bravo. Asa e!
3
1
Falcuta, mai ca-l crezi ca se joaca cu baietii mai mari.
5
2
Acest nesimtit licentiat la Universitatea Spiru Haret Constanta, s-a invatat la ciolan
16
2
Ce obraznic a inceput sa fie umflatu asta.i.mi aduc aminte de el cand era langa mazare si statea ca mieluselu.acum a inceput sa zboare porcu
14
2
ba cacatule, de nu baga tactu in psd corn si lapte erai necunoscut. oricum, esti un limbric!!! taci draq! kk at si tu faci politica! boule!!!
19
2
Dobre jr a gresit grav fata de Constanta atunci cand la pus pe idiotul de Babu ca viceprimar. Faptul ca cei doi, Dobre jr si Babuin, se cunosc din scoala, ca Babu ia plimbat geanta in campanie, ca fac chefuri si concedii impreuna, nu trebuia sa conteze. Babu este un profitor de joasa speta, agramat si fara gram de educatie, de bun simt. E plin insa de tupeu nesimtit si prostie. Dobre jr, nu asa se face politica, pe sprituri si pupincurisme. Constanta este un oras mare,merita mult mai mult.
18
0
Care livra cornuri stricate la copii?
20
0
Mircea esti dezamagire...ai votat impotriva carora , ai ajuns deputat ?Tu crezi ca va vota cineva Pro Romania dupa ce ati tradat..never ever..sa nu ne mintim singuri.Dar m,a bucur ca ati contribuit la caderea guvernului...sa vina astia sa mareasca TVA-ul sa vad ce fc tactu cu afacerle lui ....Dar pe voi nu va intereseaza de noi,ca vom suferi...Romani treziti-va pt alagerile urmatoare .M..E ProRomania !M..E PNL!M..E USR ! Sa fim in tandem
14
8
A executat ce i-a ordonat ta-su, fiind mai mare in grad. Nu sesizati cine s-a dus la Ponta?
13
1
S-a gasit cine plm sa vorbeasca...
18
0
Mananci cacat dupa ce ai intrat in parlament pe listele psd
15
3
ponta va trada in continuare si va vota orice guvern propus de iohanis! Este santajat cu dosare si nu are scapare!
18
4
Finule ai mancat drojdie de la tatutu!
18
1
Acum vom vedea ca vin tot oameni care au expus pareri ciudate si vor conduce ciudat. Trebuia sa cada PSD. Dar ce vine dupa ei nu se vede bine. S-a mers la plesneala. Dar plesnita e populatia care suporta ce fac ei. Doar visuri ca stanga va ajunge in viitorii 10 ani la guvernare. Social democratia trebuie distrusa, cam asta e curentul mondial. Vor trece toti la ideologia de dreapta care in multe randuri nu sprijina pe cei de jos cu nimic. Cum pare si domnul din poza. Parvenitii care fac politica vor functii si putere. Atat. Vom vedea. Politicienii profesionisti nu prea mai sunt.
20
2
Cine zicea ca fraierica asta, a procedat gresit cand s-a alaturat lui Mickey Mouse, si-a terminat cariera politica, a cam inceput sa aiba indoieli. A cam tras lozul gastigator. Iar sunt pe caii mari. Deocamdata.
15
3
Iuda!Tradatorule
25
4
Marsh mai pateticule,deja esti inexistent pentru urmatoarele alegeri Cine crezi ca va mai vota un tradator? Mai ales ca nu ai nici carisma, iar IQ-ul lasa mult de dorit.Vezi ca prin port au nevoie de docheri,o meserie onorabila !
32
5
Are si opozitia ANALFABETII ei,asta e unul
34
2
S a reinventat ciolanul? Iar a prins glas dobre?
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218