REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dobrogea SE TOPEȘTE sub COD GALBEN de CANICULĂ. 43 grade resimțite la Hârșova!

Dobrogea SE TOPEȘTE sub COD GALBEN de CANICULĂ. 43 grade resimțite la Hârșova!

Replica API 8 august 2020 | 00:00 2344

Sâmbătă, 8 august, este valabil un cod galben de caniculă și intensificări ale vântului, care afectează Dobrogea, sudul Moldovei și cea mai mare parte a Munteniei.

Potrivit meteorologilor, pe arii extinse în regiunile sudice și estice vremea va fi caniculară, se vor înregistra temperaturi maxime de 35...38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități. În jumătatea de sud a țării local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în jurul a 55 km/h.

În orașul Hârșova, din județul Constanța, este resimțită cea mai mare temperatură din România, respectiv 43°C, urmat de Capitală, 41°C.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice Riscu mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman in primul Rand daca imi e cald in Casa si Transpir fiind o Persoana Putin plinuta e si normal sa Transpir de la Caldura de afara infernala eu atata sper sa Revina atunci Ploiile Reci de Toamna Geroasa sa mai Usuca Pamantul asta Topit de Canicula asta infernala Nu e bine Canicula e cazul ca Canicula asta infernala sa anunte cei de la Meteo sa se Mai Retraga Canicula Infernala spre Sudul Italiei Si sa ramana acolo definitiv si din Rusia sa Trimita Ploii Reci de Toamna Geroasa atata sper!
1
0
Ma indispune la maxim , caldura asta cretina . Nu ai chef de munca si noaptea nu poti dormi de la caldura . Afara fiind un aer , de zici ca-i ciorba fiarta ..beah . Imi place vara cu maxim 23 de grade .
0
0
Fiecare re-simte temperatura in felul sau. Nu mai terorizati populatia si cu vremea. Dati cat e temperatura si eventual umezeala. Si vedem noi. Eu si soacra-mea suntem slabanogi si nu resimtim asa ceva ca sunten mai frigurosi si ne place caldura. Teroare inutila de pe la securistii de la Romania TV.
4
0
Ba tu esti nebun stiai ?
1
1
Doamne ajuta sa scapam de Canicula asta infernala ca ma topesc de Transpiratie in casa'' doamne ajuta Sa Vina o data Ploiile Friguroase de Toamna Rece ca Gheata si sa Topeasca o data Pamantul Fierbinte Canicular ca este prea insuportabila Canicula Transpir la Canicula infernala de afara sper sa Dispara Canicula spre Sudul Italiei Si sa ramana acolo definitiv si sa Vina o Data Ploiile Reci de Toamna Geroasa sper!!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614