REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

'Doctor Sleep' şi 'Last Christmas' - teroarea şi iubirea descind pe marile ecrane din SUA

'Doctor Sleep' şi 'Last Christmas' - teroarea şi iubirea descind pe marile ecrane din SUA

Replica API 9 noiembrie 2019 | 00:00 297

Cinematografia horror şi comedia romantică îşi dau întâlnire în sălile de cinema din SUA în acest sfârşit de săptămână cu două filme situate la polul opus: 'Doctor Sleep' pentru iubitorii de suspans şi tensiune şi 'Last Christmas' pentru cei care caută o aventură idilică pe marile ecrane, relatează vineri EFE.

Cu Ewan McGregor ca protagonist şi Mike Flanagan ca regizor ('Gerald's Game', 2017), 'Doctor Sleep' este continuarea la clasicul film horror 'The Shining' (1980) realizat de reputatul cineast britanic Stanley Kubrick.

În acest sequel, Danny Torrance, care era un copil în 'The Shining', luptă acum ca adult cu dependenţa de alcool şi traumele din copilărie în timp ce încearcă să ajute prin puterile sale telepatice o altă tânără care are abilităţi extraordinare.

Emilia Clarke, care anul acesta s-a despărţit de fanii serialului 'Game of Thrones', schimbă complet registrul cu 'Last Christmas', o comedie romantică unde îl are ca partener pe Henry Golding.

Paul Feig ('Bridesmaids', 2011) regizează acest film despre o tânără (Clarke) care lucrează la un magazin de decoraţii de sărbători a cărei viaţă este dată peste cap când întâlneşte întâmplător un bărbat (Golding) care o va face să vadă altfel lucrurile.

Având în vedere că luni 11 noiembrie în SUA se sărbătoreşte Memorial Day (Ziua Veteranilor) miza acestui weekend este 'Midway', un film potrivit pentru amatorii cinematografiei de război.

Realizat de Roland Emmerich, cunoscut pentru blockbustere ca 'Independence Day' (1996) şi cu o distribuţie de actori reputaţi ca Luke Evans, Patrick Wilson, Dennis Quaid, Ed Skrein, Mandy Moore şi Darren Criss, filmul prezintă bătălia de la Midway, după atacul asupra bazei militare de la Pearl Harbor şi înfruntarea cu Japonia, care a fost decisivă pentru soarta celui de-al Doilea Război Mondial.

O altă comedie este 'Playing With Fire' în care joacă actorii John Cena, Keegan-Michael Key şi John Leguizamo, sub comanda regizorului Andy Fickman.

Având ca protagonişti un grup neobişnuit de pompieri, 'Playing With Fire' prezintă povestea lui Jake Carson (Cena) care trebuie să se ocupe de trei copii cu riscul de a-şi neglija îndatoririle profesionale. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102